ayyyyyyyyyyyyy benimdeeeeeeeeeeeee
bütün işleri bitirdim patlıyorum geberiyorum sıkıntıdan kk da yazanlara sarmaya başladım
Senin neden sıkılıyorki canın....
ayyyyyyyyyyyyy benimdeeeeeeeeeeeee
bütün işleri bitirdim patlıyorum geberiyorum sıkıntıdan kk da yazanlara sarmaya başladım
senin neden sıkılıyorki canın....
gözdem anecinin dogum gününü bir kere daha kutlarım ...
yazdıklarını okumadım , ama ona verdigin en güzel hediye sensin cadı ....
Bu fotoğraf İstanbul'un en yüksek binası Sapphire'den Cumartesi sabah çekilmiş, muhteşem dimi kuzular ? http://img543.imageshack.us/img543/5326/istanbulbs.jpg
http://img543.imageshack.us/i/istanbulbs.jpg/
artık direkt resim olarak çıkmıyormu linkler ?
Aman ne bileyim safişim yahu sıkıldım benimde işlerim bitti öyle portakal yiyiyorum boş boş, yılbaşı ağaçlarına bakıyordum netten
Bir arkadaşım gönderdi resmi o söyledi oradan çekildiğini bende bayıldım sizlerle paylaşayım dedim, yılbaşı ağcını izlemesini bende çok seviyoruuuum ama noel inancımıza ters, öööfffff ama çok kurup süsleyesim var :26:
gözdem beklerim senden böle duygu yüklü yazılar ..Sağol ablaların kaymağı, hemen gönderelim özel mesajla ablacığım, ne demek sen yeterki okumak isteee
spora ya da yüzmeye tekrar başlamam lazım ama "yaşam boyu otur" ödülü için büyütüyorum bir tarafımı!
gözdem beklerim senden böle duygu yüklü yazılar ..
demişsinya hani dünyada en büyük sevgi anne sevgisi diye ... belki bu herkes için farklı ama yakında ANA oldugunda anlarsın DAHA BÜYÜK SEVGİLER OLDUGUNUDA ...
Spora ya da yüzmeye tekrar başlamam lazım ama "Yaşam boyu otur" ödülü için büyütüyorum bir tarafımı!
başla simoşum ben spora gittiğim günler çok dinç oluyorum ve spordan rahatlamış olarak çıkıyorum .
başla simoşum ben spora gittiğim günler çok dinç oluyorum ve spordan rahatlamış olarak çıkıyorum .
Spora ya da yüzmeye tekrar başlamam lazım ama "Yaşam boyu otur" ödülü için büyütüyorum bir tarafımı!
Kesinlikle katılıyorum ablaaa
çatlak
Nasıl bir rahatlamaymış bu böyle
aynı ödülden bana da vercekler
en son plateste esneme hareketleri yaptırıyor hoca safişim inanılmaz gevşiyorsun ondan sonra . daha önce gittiğim spor salonundaki hatun haftada 1 plates sonunda masaj yapıyordu . ozaman yattığım yerden kalkmak istemiyordum ....
nasıl güzel bir hava var ya işte olmak istemiyorum :95:
22 C ,günlük güneşlik harika bir gün :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?