Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bakalım canım . ALLAH hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin İNŞALLAH .

herkese tünaydın kızlar az önce kalktım dün ne güzel öğlene kadar iyiydim ama ne olduysa ondan sonra olduyine çok kötüyüm hiç halim yok ayağa bile kalkamıyorum bu ne biçim bir girip yaa ne kadar çok etkiledi beni neyse canlarım ne kadarda yatmayı sevmesemde mecburen dinlenmeliyim bir an önce ayaklanmak için başka çarem yok bol c vitamini ve dinlenme bide ilaçlar (sadece ilaçlar yetmedi beni ayaklandırmaya)ancak böyle ayaklanırım k.i.b hepinizi öpüyorum bye

tekrar geçmiş olsun canım . Deli kız bide dün temizlik yaptın dimi . Sana okadar yat dinlen dedik .

kötü olmanın tek sebebi kendini iyi hissedip temizliğe kalkışman güzelim
Sen en iyisi yat dinlen mecbur olmayan (yemek gibi) hiç bir şeyede elini sürme. Yoksa hiç iyileşemeyeceksin....

Geçmiş olsun...

tekrar geçmiş olsun canım . Deli kız bide dün temizlik yaptın dimi . Sana okadar yat dinlen dedik .

aynende öyle nazlım

(çok sağol gülüm aynen nazcım ben dün az kalsın mutfağı komple indirip temizliycektim Allahtan yapmadım yoksa ölürdüm artık öyle yapcam dinlenmek zorundayım kendime gelmek için

yok kız safiş yemeğide adama devredicem onuda yapsın yoksa hayatta kendime gelemem azcık sıksın dişini adam ne yapiyim tşk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için tatlım

yok kız safiş yemeğide adama devredicem onuda yapsın yoksa hayatta kendime gelemem azcık sıksın dişini adam ne yapiyim tşk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için tatlım

woowww süpperrr
yapsın valla bütün yük kadınlarda anasını satayım yaaaa
madem hastasın şimdide o sana baksın
Sende yat dinlen şeker biran önce toparlan ve dön aramıza....

günaydın kızlar kahvaltıdan kalktık şimdi halama Denizli yi gezdireceğim..bugün de dışarıda geçecek yarın da nöbetçiyim..nasıl bir yoğunluktur ki kendime ayıracak vaktim çok az kalıyor..bu sıralar kendimi mutsuz hissediyorum ve çevremdekiler de bunu anluyor maalesef..sorun nerede bunu da bilmiyorum ama tuhafım iştee..neyse şimdilik hoşçakalaın sizi çok seviyorum gece de siz olmuyorsunuz ama dönünce birileri olursa görüşürüz

emineciğim kolay gelsin canım sana . Artık işyerinden girememen çok kötü oldu canım .

Emine hoşgeldin güzelcim
Bu sıra olan mutsuzluğunun sebebi kendine vakit ayıramıyor ve herşeyi istediğin şekilde yapamıyor olmandan kaynaklı olabilirmi acebaaaa
Neyse çok mutsuz olma bunalıma girme bak yeni bir yıl geliyor yeni umutlar yeni hedefler yeni aşklar yeni sevdalar yeni bebeler

Mutsuz olmak için değilde
mutlu olmak için sebepler bul mutlaka bulursun....

merhabalar canlarım.
bir selam vereyimde az sonra gelirim.

nireeeeeeeeeeeeeyeeeeeeee

narincim unutmadan seni tebrik edeyim
ben göremedim ama sen sonunda 68 i gördün.
darısı başıma
ama allah sağlık versin önce tabiki,benimde çizelgemi 68 olarak değiştirdiğim günler gelecek

çarşıya gitmem lazım
hiç gidesim yok
erkenden gideyimde spora vakit kalsın
dün yine 3saat pedal çevirdim

sen hiç bana laf atma zateeee
biz burda yalıkazığıyız demeeeeee
hadi git çarşı pazar gez
birde gel eve pedal çevir
napiim safiş hee.
daha önümde katedeceğim uzun bir yol var.
tabi sen hedefine yaklaştın,pedal çevirmedende gidiyor kilocuklar
ama tavsiyenize uyup yürümeyede başladım.tek bisikletle olmuyo:26:

napiim safiş hee.
daha önümde katedeceğim uzun bir yol var.
tabi sen hedefine yaklaştın,pedal çevirmedende gidiyor kilocuklar
ama tavsiyenize uyup yürümeyede başladım.tek bisikletle olmuyo:26:

hedefe çokta yaklaştığım söylenemez aslında ablacım
Çünkü çizelgede görünen hedef benim yılbaşı hedefim ona ulaştıktan sonra yine değişecek hedef.
Ben asıl 55 olmak istiyorum hatta belkide 50 bilmiyorum

valla ablam bu kadar diyete spora kilo gitmiyorsa başka bir sorun vardır diye düşünüyorum haa bu arada sen adet oldunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…