ya orası muhakkak narinim
ama her şeyi söylemeninde bir uslübü vardır
uygun dille onun anlayacağı şekilde lafını sokabilirsin
en nihayetinde sen oranın sahibi sayılırsın
Bunu hissettirmen bile yeterli bence.....
Tabiii durumun içinde olan sensin en iyi sen bilirsin ne yapacağını....
aminnnnnnnnnnn canım dualarına aminnn diyorum....
Valla evlenmeden önce benim kocamda öyle idi hatta evlendikten sonrada bebek doğduktan sonra gece yarıları kızımın gaz sancısı tutardı artık ben bitkin düşerdim o devam ederdi sakinleştirmeye sabahlara kadar kucağında gezdirdiğini bilirim o derece yani. Ama ne oldu zamanla hevesini aldı baktıki hatun her işi zaten götürüyor ona ihtiyacı yok oda çekti iyice elini ayağını. Arada bu duruma dellendiğim oluyor tabii. Ama her zaman dellenmiyorum çocuğum kavga gürültülü ortamda olmasın diye aman yaz yaz bitmez güzelcim yaaaa....
Canım senin mutsuzluğun tamamen kayınvaliden faktöründen kaynaklı Ve eminim kaynana eve geldikten sonra sende olan değişimi mutsuzluğu gerçek anlamda fark edip birşeyler yapmak isteyecektir. Yapmalıda zaten.....
herkese tünaydın kızlar az önce kalktım dün ne güzel öğlene kadar iyiydim ama ne olduysa ondan sonra olduyine çok kötüyüm hiç halim yok ayağa bile kalkamıyorum bu ne biçim bir girip yaa ne kadar çok etkiledi beni neyse canlarım ne kadarda yatmayı sevmesemde mecburen dinlenmeliyim bir an önce ayaklanmak için başka çarem yok bol c vitamini ve dinlenme bide ilaçlar (sadece ilaçlar yetmedi beni ayaklandırmaya)ancak böyle ayaklanırım k.i.b hepinizi öpüyorum bye
herkese tünaydın kızlar az önce kalktım dün ne güzel öğlene kadar iyiydim ama ne olduysa ondan sonra olduyine çok kötüyüm hiç halim yok ayağa bile kalkamıyorum bu ne biçim bir girip yaa ne kadar çok etkiledi beni neyse canlarım ne kadarda yatmayı sevmesemde mecburen dinlenmeliyim bir an önce ayaklanmak için başka çarem yok bol c vitamini ve dinlenme bide ilaçlar (sadece ilaçlar yetmedi beni ayaklandırmaya)ancak böyle ayaklanırım k.i.b hepinizi öpüyorum bye
tekrar geçmiş olsun canım . Deli kız bide dün temizlik yaptın dimi . Sana okadar yat dinlen dedik .
tekrar geçmiş olsun canım . Deli kız bide dün temizlik yaptın dimi . Sana okadar yat dinlen dedik .
kötü olmanın tek sebebi kendini iyi hissedip temizliğe kalkışman güzelim
Sen en iyisi yat dinlen mecbur olmayan (yemek gibi) hiç bir şeyede elini sürme. Yoksa hiç iyileşemeyeceksin....
Geçmiş olsun...
aynende öyle nazlım
yok kız safiş yemeğide adama devredicem onuda yapsın yoksa hayatta kendime gelemem azcık sıksın dişini adam ne yapiyim tşk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için tatlım
günaydın kızlarKahvaltıdan kalktık şimdi halama denizli yi gezdireceğim..bugün de dışarıda geçecek yarın da nöbetçiyim..nasıl b ir yoğunluktur ki kendime ayıracak vaktim çok az kalıyor..bu sıralar kendimi mutsuz hissediyorum ve çevremdekiler de bunu anluyor maalesef..sorun nerede bunu da bilmiyorum ama tuhafım iştee..neyse şimdilik hoşçakalaın sizi çok seviyorum gece de siz olmuyorsunuz ama dönünce birileri olursa görüşürüz
günaydın kızlarkahvaltıdan kalktık şimdi halama Denizli yi gezdireceğim..bugün de dışarıda geçecek yarın da nöbetçiyim..nasıl b ir yoğunluktur ki kendime ayıracak vaktim çok az kalıyor..bu sıralar kendimi mutsuz hissediyorum ve çevremdekiler de bunu anluyor maalesef..sorun nerede bunu da bilmiyorum ama tuhafım iştee..neyse şimdilik hoşçakalaın sizi çok seviyorum gece de siz olmuyorsunuz ama dönünce birileri olursa görüşürüz
merhabalar canlarım.
bir selam vereyimde az sonra gelirim.
merhabalar canlarım.
Bir selam vereyimde az sonra gelirim.
çarşıya gitmem lazım
hiç gidesim yok
erkenden gideyimde spora vakit kalsın
dün yine 3saat pedal çevirdim
napiim safiş hee.sen hiç bana laf atma zateeee
biz burda yalıkazığıyız demeeeeee
hadi git çarşı pazar gez
birde gel eve pedal çevir
napiim safiş hee.
daha önümde katedeceğim uzun bir yol var.
tabi sen hedefine yaklaştın,pedal çevirmedende gidiyor kilocuklar
ama tavsiyenize uyup yürümeyede başladım.tek bisikletle olmuyo:26:
canım sıkılıyor yaa öfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?