Sayılı gun cabuk geciyor bir bakmisiz bayram gelmisAman bugün 13.cü oruc az kaldi desemmi
Kismet inşallahSayılı gun cabuk geciyor bir bakmisiz bayram gelmis
Şekil olarak çok düzgün oluyor. Alışınca hızlı yapılıyor. Benim gibi sarma kalem gibi olsun diyorsan yap. Çokta gerekli değil. Ben her sarmayı yerim. Yaprakları güzel olsun yeter. Kalın ince etli kuş üzümlü hiç farketmez.%80 sarıyon posetle sonunu itekliyosun garip geldi yinede bi denicem
Kuşüzümlü hic sevmemŞekil olarak çok düzgün oluyor. Alışınca hızlı yapılıyor. Benim gibi sarma kalem gibi olsun diyorsan yap. Çokta gerekli değil. Ben her sarmayı yerim. Yaprakları güzel olsun yeter. Kalın ince etli kuş üzümlü hiç farketmez.
Ne kadar sessiz bir gun
Canim peynirin yag orani ve kalorisi yüksek bende cok severim birak 1 kalibjn yarısını yerim taze ekmek olsa direk kalibi yerim ama sevilen cogu sey hep sebebimizOluyor haklısın ama 4 dilim çok mu oluyor 2 dilim mi yemeliyim akşama kadar temizlik yaptım oruçda olunca 1 taneyle doymadım malesef
Bende bugun temizlik yaptim heryeri ama neden yemedinki canimyaMerhaba....ben geldim nasilsiniz...bende camasir yika ser katla öldüm...oruc degilim ama hic bir sey yemedim sabahtan beri
Iyiym canım sen nasilsin neden yemedin kiMerhaba....ben geldim nasilsiniz...bende camasir yika ser katla öldüm...oruc degilim ama hic bir sey yemedim sabahtan beri
Kolay gelsin canımTemizlik yapmak lazım neyse yavaştan baslayim az sonra eşim gelir çocukları ona satarim
Ben yazdım onun puanını. Cedarice yazdığını farketmedim bile.
Sen hasta mı oldunYatıyorum canım...hastayım iki gündür. Migren tuttu gene. Baş ağrısı, mide bulantısı öldürdü beni. Bugün niyetlenmedim. Başımın imanı zayıf koparıp atasım geliyor.
İnşallah gelirsin tatlım.Cuma günü yediklerim den sonra iki gün çok dikkat ettim acaba yarına eksi gelirmiyimama şu kabızlık meselesi çok oldu artık
Valla hiç şansa bırakmayım diyorum kalkayım yine yürüyüşeİnşallah gelirsin tatlım.
Harika gidiyosun. Ama doktoru ihmal etme tatlimÜstümden ölü toprağını attım nihayet sabah 10 'la 11 arası 1 saat yürüyüş yaptım wc ye de çıktım su vs içmeden tartıldım 61.4 çıktım
Afiyet olsun canım kaptanım tulumba için ceza kesmiş zaten bise demiyorum bendecumartesi menusu
10.30 1 has.yumurt,1 catal tulum ,domates salatalik
15.00 1 muz 1 tulumba
21.00 (iftara eşlik) 1 köfte 3 ctl tavuk gogus1 kase mercimek corbasi 1 kase cacik
su 1.5lt su
spor.
60 sn plank*1=60p
160ipsiz atlama /4=40p
60 dk temposuz yuruyus=60p
toplam 160 puan
teknik sorunlar sebebiyle malesef adim sayimi yazamicam
Cordelia Zipzip-
Ben bu hâlini çok sevdim takımınAfiyet olsun canım aksama kadar ac beklemissin
Gun icinde yemek yeseydin tulumba yerine
Tulumba icin 3000 adim istiyorum gun icinde atarsin aksama bekliyorum bildiirmini
Özendirme kız durGüllaç yiyipte eksi gelmekte nebiliyim
Bende sevmem valla alışmamışım ondan galibaKuşüzümlü hic sevmem
Pazar sessizliği galiba canımNe kadar sessiz bir gun
Kolay gelsin canım bugün miskin hissediyorumMerhaba....ben geldim nasilsiniz...bende camasir yika ser katla öldüm...oruc degilim ama hic bir sey yemedim sabahtan beri
Kolay gelsin canımTemizlik yapmak lazım neyse yavaştan baslayim az sonra eşim gelir çocukları ona satarim
Sıvı alımını ve lifli beslenmeyi arttır canım. Ben sabah sabittim.Cuma günü yediklerim den sonra iki gün çok dikkat ettim acaba yarına eksi gelirmiyimama şu kabızlık meselesi çok oldu artık
Mutlaka salata ekle yemek yanina bol yeşillikCuma günü yediklerim den sonra iki gün çok dikkat ettim acaba yarına eksi gelirmiyimama şu kabızlık meselesi çok oldu artık
Tamam canım 2 dilim yiyeceğim4dilim peynir yiyen gormedim ben diyetisyen bile vermez hadi 2dilim yesen yanina yumurta ceviz vs. Seylerle doyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?