Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

%80 sarıyon posetle sonunu itekliyosun garip geldi yinede bi denicem
Şekil olarak çok düzgün oluyor. Alışınca hızlı yapılıyor. Benim gibi sarma kalem gibi olsun diyorsan yap. Çokta gerekli değil. Ben her sarmayı yerim. Yaprakları güzel olsun yeter. Kalın ince etli kuş üzümlü hiç farketmez.

Kuşüzümlü hic sevmem

Oluyor haklısın ama 4 dilim çok mu oluyor 2 dilim mi yemeliyim akşama kadar temizlik yaptım oruçda olunca 1 taneyle doymadım malesef
Canim peynirin yag orani ve kalorisi yüksek bende cok severim birak 1 kalibjn yarısını yerim taze ekmek olsa direk kalibi yerim ama sevilen cogu sey hep sebebimiz

Merhaba....ben geldim nasilsiniz...bende camasir yika ser katla öldüm...oruc degilim ama hic bir sey yemedim sabahtan beri
Bende bugun temizlik yaptim heryeri ama neden yemedinki canimya

Yatıyorum canım...hastayım iki gündür. Migren tuttu gene. Baş ağrısı, mide bulantısı öldürdü beni. Bugün niyetlenmedim. Başımın imanı zayıf koparıp atasım geliyor.
Sen hasta mı oldun çok geçmiş olsun hemşom

Üstümden ölü toprağını attım nihayet sabah 10 'la 11 arası 1 saat yürüyüş yaptım wc ye de çıktım su vs içmeden tartıldım 61.4 çıktım
Harika gidiyosun. Ama doktoru ihmal etme tatlim
Afiyet olsun canım kaptanım tulumba için ceza kesmiş zaten bise demiyorum bende
Afiyet olsun canım aksama kadar ac beklemissin
Gun icinde yemek yeseydin tulumba yerine

Tulumba icin 3000 adim istiyorum gun icinde atarsin aksama bekliyorum bildiirmini
Ben bu hâlini çok sevdim takımın bana gıcık olanlar vardır eminim ama ceza sistemine bayıldım.
Güllaç yiyipte eksi gelmekte nebiliyim
Özendirme kız dur
Kuşüzümlü hic sevmem
Bende sevmem valla alışmamışım ondan galiba
Ne kadar sessiz bir gun
Pazar sessizliği galiba canım
Merhaba....ben geldim nasilsiniz...bende camasir yika ser katla öldüm...oruc degilim ama hic bir sey yemedim sabahtan beri
Kolay gelsin canım bugün miskin hissediyorum
Temizlik yapmak lazım neyse yavaştan baslayim az sonra eşim gelir çocukları ona satarim
Kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…