oruc olsam daha rahatim aslinda boyle olunca gizlice su ic gizlice birsey atistir olmuyo isteOruc degilsin ama doğru düzgün yemişsin b, suyunda cok az cezan hayırlı olsun :)
onlar yürüdükçe senin içinin yağları eriyor
Oluyor haklısın ama 4 dilim çok mu oluyor 2 dilim mi yemeliyim akşama kadar temizlik yaptım oruçda olunca 1 taneyle doymadım malesefAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Senin adina çok üzüldüm bugun cumartesi ve senin menune bak
4dilim peynir,tahin pekmez,tavuk kiymasi farketmiyoki 2tane lahmacun ve hamur yani bu fındıgı gectim 2 gofret nedir Allah askina yapmayin lütfen bunuya yemeyenlere haksizlik olmuyomu
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Tamam kaptanım@Ytmz
@bengisu022
Kizlar 3000 er adim cezaniz var bugun yapinca fotografli olarak bildirim istiyorum
@TekrarDene iyilestin mi durumun nasil iyiysen tatlilar icin 3000 adim cezasi alalim fotoğrafli bildirim istiyoruz
4dilim peynir yiyen gormedim ben diyetisyen bile vermez hadi 2dilim yesen yanina yumurta ceviz vs. Seylerle doyabilirsinOluyor haklısın ama 4 dilim çok mu oluyor 2 dilim mi yemeliyim akşama kadar temizlik yaptım oruçda olunca 1 taneyle doymadım malesef
%80 sarıyon posetle sonunu itekliyosun garip geldi yinede bi denicemYa ben sana video atayım. Ben öyle sarıyorum. Videodaki kadar az koymuyorum içi tabi.
Kac kilo verdin canim toplamdaGüllaç yiyipte eksi gelmekte nebiliyim
⁴Kac kilo verdin canim toplamda
Aksam gene yogurt icine 5hurma 1incir 1ceviz koyup yedik cunku tatli yemistimSupersin canim
Kahvalti yapsanda yine guzel eksi görürdün bence aksam cok agir yemiyorsunAksam gene yogurt icine 5hurma 1incir 1ceviz koyup yedik cunku tatli yemistim
Ben yiyemiyorumyaaa midem rahatsiz oluyo nedenseKahvalti yapsanda yine guzel eksi görürdün bence aksam cok agir yemiyorsun
Benimde canim istemiyor hic babam kizmasa sahur da yapmicamBen yiyemiyorumyaaa midem rahatsiz oluyo nedense
Aman sen yap gözünü seveyim sonra sinirli dolanirsin burdaBenimde canim istemiyor hic babam kizmasa sahur da yapmicam
Bu sene açlık sinir yapmiyor yaAman sen yap gözünü seveyim sonra sinirli dolanirsin burda
Sen yeee canim bak bir kırik kalmissin zatenBu sene açlık sinir yapmiyor ya
Ramazandan sonra bol bol yerimSen yeee canim bak bir kırik kalmissin zaten
Yatıyorum canım...hastayım iki gündür. Migren tuttu gene. Baş ağrısı, mide bulantısı öldürdü beni. Bugün niyetlenmedim. Başımın imanı zayıf koparıp atasım geliyor.
Aman bugün 13.cü oruc az kaldi desemmiRamazandan sonra bol bol yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?