• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

safişimm karnıyarık vardı annem sırf közleyerek yapıyo karnıyarıı sıfır yağğğ ama fırında salçayla biraz daha közlenmesi gerekiyordu 9u bulacaktı bende leblebi yedimm bugün yiceeem karnıyarııı inş:D

tamam gelirim sen iste :33:

Sen delimisin kızzz tırsıyon yaniiiii :27:

Aaaa neden
bebeklerde denenir o yöntem kısssss anne karnındaki sese benzediği için o ses bebekleri rahatlatıp uyutur senin koca ne iş :27:

Iyi etmişsin yap arada böyle uzak kalma bizden :16:
Ama dikkatlide ol yakalanma sakın

çatlak yaaaaaaa :60:

valla safiş bende anlamadım . Kahvaltıda bile kapattırmıyor canım . Sanırım kaynanam eşimi hep çok sesli ortamlarda uyutmuş alışkanlık haline gelmiş kocacığımda

yavvv kızlar kilo çizelgesi için neden bana bişey dememişsiniz aşk olsun :43: ağlarım bende büleee :43: :43: yemek yaptum geldum 2 sayfa atlamış ama hala kimsecikler bişey dememiş :84:

Yaklaşık 3 ay önce aldığım ama kitaplığımı süsleyen ''Ergenlikten Menepoza Montignac Kadına Özel'' kitabımı elime aldım bugün okumaya başlıyorum :68:

Günaydın emineciğim :29:

canımmmmm günaydınnn..listede aramıza katılmışsın yine çok sevindim..ben listeye zarar veriyorum artık kilo veremiyorum sen benim zararımı kurtar hiç olmazsa ben tekrar motive olana kadar tatlım..çok üzgün ve takıma karşı çok suçluluk duygusu içindeyim ve kot pantolonuma giremedim dün :14: bu en az 64 olduğumu gösterir:14: korkudan basküle de çıkmadım:18::18::18:

Yaklaşık 3 ay önce aldığım ama kitaplığımı süsleyen ''Ergenlikten Menepoza Montignac Kadına Özel'' kitabımı elime aldım bugün okumaya başlıyorum :68:

ayy ben de 3-4 ay önce aldım sanırım ilk hafta 1.7 kilo verdim ve kitabı okumayı da bıraktım motive için benim de elime almam gerek artık sanırım güzel kitabımı..

yavvv kızlar kilo çizelgesi için neden bana bişey dememişsiniz aşk olsun :43: Ağlarım bende büleee :43: :43: Yemek yaptum geldum 2 sayfa atlamış ama hala kimsecikler bişey dememiş :84:

kız sen geçen hafta 66 kiloymuşsun kilomu aldın yoksa hedef 63 e çekilmiş

safişimm karnıyarık vardı annem sırf közleyerek yapıyo karnıyarıı sıfır yağğğ ama fırında salçayla biraz daha közlenmesi gerekiyordu 9u bulacaktı bende leblebi yedimm bugün yiceeem karnıyarııı inş:D

anladım canımmmm
o halde sana afiyet olsun bacımmmmm
valla bende dün akşam tam iki saat yemekle uğraştım
amaaaa
iki saatin snunda tam dört tencere dört çeşit yemek yapmıştım bu haftalık yemek işi bitti yani :1:

cidden olmuyor canım yaaaaaa :81:

:16: :16: :16: :16:

valla safiş bende anlamadım . Kahvaltıda bile kapattırmıyor canım . Sanırım kaynanam eşimi hep çok sesli ortamlarda uyutmuş alışkanlık haline gelmiş kocacığımda

ilginç valla :53:

yavvv kızlar kilo çizelgesi için neden bana bişey dememişsiniz aşk olsun :43: ağlarım bende büleee :43: :43: yemek yaptum geldum 2 sayfa atlamış ama hala kimsecikler bişey dememiş :84:

kıııssss ben bilmiyim anlamadım durumu o yüzden atlamadım :27:
ağlamasana beeeeeeeeeee :22:

üç aydır evinde monti kitabı var ve sen takımdan listeden çıktın
ehhh gözdem ne diyim sanaa

neyse zararın neresinden dönsen kardır....

ayy ben de 3-4 ay önce aldım sanırım ilk hafta 1.7 kilo verdim ve kitabı okumayı da bıraktım motive için benim de elime almam gerek artık sanırım güzel kitabımı..

sendemi emineeeeeeee inanmıyorum yaaaaa :57:

canımmmmm günaydınnn..listede aramıza katılmışsın yine çok sevindim..ben listeye zarar veriyorum artık kilo veremiyorum sen benim zararımı kurtar hiç olmazsa ben tekrar motive olana kadar tatlım..çok üzgün ve takıma karşı çok suçluluk duygusu içindeyim ve kot pantolonuma giremedim dün :14: bu en az 64 olduğumu gösterir:14: korkudan basküle de çıkmadım:18::18::18:

Moral bozmak yok, tekrardan kitabımızı elimize alıyoruz ve durmak yok yola devam diyoruz :52:

merhaba kızlar nasılsınız ben şimdi toplantıdan çıktım başım nasıl agrıyor hemen bi agrı kesici aldım gözlerime vuruyor resmen agrısı

1. mimu88
2. KK Pro ÜyeSimerenya+
3. narin_nazenin+
4. Melek+
5. Safinaz84+
6. blackandwhite+
7. zilan.80+
8. Naz+
9. aslı_ca

aşağaaa baaaaakkkkk amaaaaaaaaan :D:D:D

Back
X