Sagol canim ❤Afiyet olsun canım
Pirinç çok olmuş canım. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım dinlen biraz
Iyi geceler canım
Sağol canim gecer insallah❤ var canim 1 oğlum var Allaha şükürAllah kolaylik versin canim.ins yorgunluktandir.dinlenince geçer.senin cocugun var miydi
Sagol canim ❤Afiyet olsun canım
Pirinç çok olmuş canım. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım dinlen biraz
Iyi geceler canım
Sağol canim gecer insallah❤ var canim 1 oğlum var Allaha şükürAllah kolaylik versin canim.ins yorgunluktandir.dinlenince geçer.senin cocugun var miydi
Hemen toparlan canım.geri gel zayıflayalım birlikte.Fena degil cnm
Ilk defa listeden ciktim diye ona buna saldirmadim :))
500 - 1 kilo kadar artidayim
İftardan önce yürüyüş yapabilirim aslında artık eşimde evde olacak tam kısıtlama geldi artık nasılsa ruh Halim giderli gelirli kilo almıyorum ama artık bu güze çok şükür akşam çocuklar ile uğraş ders çalışma pek vakit olmuyor maalesef ama Ramazan sonrası akşam yemekleri 18 de genelde oluyor 20.00 de falan yürüyüş yapabilirim tekrarİyi akşamlar canım. İftardan önce ve aksam 22-23 civarı yapıyorum ben. Nasılsın tatlım seni de yürüyüşlere bekliyorum. İnsulin direnci için yürüyüş çok iyi geliyor.
İnşallah canım benim.İftardan önce yürüyüş yapabilirim aslında artık eşimde evde olacak tam kısıtlama geldi artık nasılsa ruh Halim giderli gelirli kilo almıyorum ama artık bu güze çok şükür akşam çocuklar ile uğraş ders çalışma pek vakit olmuyor maalesef ama Ramazan sonrası akşam yemekleri 18 de genelde oluyor 20.00 de falan yürüyüş yapabilirim tekrar
Afiyet olsun canım
Bak ben kilo alcam diye ekmek bile yemiyorum ama baska seyler yiyorum aklimda bulunsun canim sagolEkmek yemek wc yemek cok etkiliyo...ben kizime ekmek yedirmezdim hic...sabah kahvaltıda bile...ogle aksam zaten pilav makarna olur yemegin yanında...wc si ozamanlat haftada bir olurdu..bunun icin dr bile gittik...ne zaman cocuk ekmek yemege başladı wc sayisi artti...
3ü1 aradayi ıcme bile canim bak ben 2si 1aradayi bile biraktim yag yapiyo diye afiyet olsunSelam kızlar iyi geceler bende bir halsizlik aman Allahim spor yapacaktım kollarimi kaldiramaz oldum
Sabah kahvalti yapamadım bi mide bulantısı vardi ise de yetismem gerekiyordu yiyemedim
11.00 2 ceviz yarim bardak ev yapımı meyve suyu
13.30 3 yk ile yulaf lapası içinde 1 muz.
15.00 1 neskafe 3u 1 arada neden vazgeçemiyorum sundan bilmiyorum
Aksam 19.54
1 kepçe yoğurt çorbası
Bol salata 2 çatal kapya biber kızartması
Yoğurt
Su 1.5 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
3350 adım 90 puanCordelia
Afiyet olsun canımSahur 1.5 çiya tohumlu tb ekmek 2 haş yumurta domates salatalık 1 dilim karpuz 2 dilim köy peyniri 1 salam 1 çatal çikolata
İftar(annemlerdeydim) 4 kaşık ciğerlipilav yarım kase yoğurtlu şehriyeli çorba 5 6 tane kemikli tavuk kavurma ayran bolsalata 1 lokma ramazan pidesi
21.00 1 avuç içi kavrulmuş tuzsuz fıstık
Spor 7693 adım 210 p
100 ip atlama 100 p
Toplam 310 p Eki Görüntüle 2835170Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Iyiyim bende hersey yolunda kilo veriyorum daha ne olsun ramazandaİnşallah bayram sonrasi cnm
Hasretimden kendini ekmeğe mi vurdun
Nasilsin tatlim hersey yolundami
Maşaallah HergünAfiyet olsun canım
Artik ögrendik sahuru eşin hazirliyo
masallah subhanallah sporlarinın karsiligi sana helal olsunnn
Ohh masallah ne güzel cnmIyiyim bende hersey yolunda kilo veriyorum daha ne olsun ramazanda
Merak ettim dedim napiyosun
Aslinda abarti bisey yemiyorum cnmHemen toparlan canım.geri gel zayıflayalım birlikte.
Günaydın canımGünaydın
Afiyet olsun canımpazartesi menusu
sahur oncesi : 7 zeytin 1 incir
sahur :2 dlm kasar peyniri ,1 dlm cavdar ,domates salatalik
iftar: ,4yk tavuklu sebzeli pilav,salata yogurt
migde bulantisiyla sofradan kalktim uzandım saat gece 3 te kalktım
su 2 lt
spor 60 dk temposuz yürüyüş *1=60puan
iyi olsam yapacaktim ama iyi degildim .
adım sayisini gun sonu eşitleme yapmadigim icin telefonla saat malesef veriler uçmus, telefonnadimsayarinida aktive etmemisim yine 6 bin adim çöp oldu olsun artık yaoacak birsey yok
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul
benim dunku 77.1 bence dogru bir sonuc olmadi kaptanim cunku tartilmakta geciktim iftara 2 saat vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?