Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünün menüsü
Kah 11
1 kaşık menemen
5 zeytin
Salatalık
2.3 kaşık yoğurt
Öğlen 2 de
2 küçük d balık
1 kaseden az taze fasulye
1 kuru incir
8 10 kayısı çekirdeği

Akşam 7
1 servis k. Kabak yemeği
1 kase etli kuru fasulye
Cacık
5 kaşık pirinç pilavı(kızımdan kalan yiyince fazla oldu)

Ara yarım çay bardağı ballı süt
E Elif_Eylul Zipzip-

Cordelia 15 bin adım 450 puan

Sahur
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmegi
Peynir zeytin
Sekersiz cay
İftar
Bir kase çorba
6 ymk fırın yemeği
2 ymk pilav
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Bence corba icerim zaten ama ekmek hic yemem sahurdada iftardad
Ekmek yemek wc yemek cok etkiliyo...ben kizime ekmek yedirmezdim hic...sabah kahvaltıda bile...ogle aksam zaten pilav makarna olur yemegin yanında...wc si ozamanlat haftada bir olurdu..bunun icin dr bile gittik...ne zaman cocuk ekmek yemege başladı wc sayisi artti...

Selam kızlar iyi geceler bende bir halsizlik aman Allahim spor yapacaktım kollarimi kaldiramaz oldum
Sabah kahvalti yapamadım bi mide bulantısı vardi ise de yetismem gerekiyordu yiyemedim
11.00 2 ceviz yarim bardak ev yapımı meyve suyu
13.30 3 yk ile yulaf lapası içinde 1 muz.
15.00 1 neskafe 3u 1 arada neden vazgeçemiyorum sundan bilmiyorum
Aksam 19.54
1 kepçe yoğurt çorbası
Bol salata 2 çatal kapya biber kızartması
Yoğurt
Su 1.5 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
3350 adım 90 puan Cordelia

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine covid şüphen varsa test yaptır som zamanlarda herkes aynı

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine covid şüphen varsa test yaptır som zamanlarda herkes aynı
Sağol canım. Bugünkü is yogunlugundan mi acaba diye düşünüyorum aksam da evisi falan cok gec bitti hic dinlenemedim bugün sahura kadar uyuyup bi kendimi dinlicem bakalım farkli bi belirti olursa yaptırırım test. Ben gerci tam kapamayi aylardir yaşıyorum disari yuzu gordugum yok esim de ben de mesaimiz bittiğinde marketler kapanmis oluyo o yuzden bu kisitlamalar bize cok koymadi benim normal hayatim tam kapamaymis meger ama gene de yakalanma ihtimalimiz var tabi eşim bazen vakit buldukça markete gidebiliyo gelen giden her sey silinip yikaniyor ama hicbir sey çözüm degil malesef. Allah herkesi korusun su illetten. Bütün akrabalarim su an covid yarisi hastanede kimisi yoğun bakimda her gün birinin kotu haberi duyucam diye stres de oluyorum belki bas agrim ondandır

Allah kolaylik versin canim.ins yorgunluktandir.dinlenince geçer.senin cocugun var miydi

Sahur
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmegi
Peynir zeytin
Sekersiz cay
İftar
Bir kase çorba
6 ymk fırın yemeği
2 ymk pilav
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canım
Pirinç çok olmuş canım. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım dinlen biraz
Iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…