komşuya giderse bilemem apartman içindeyseEv hanımlarına yasak.
Deneyeceğim canım. 2 hafta sonra bayram.due bakalim kuzum 2 hafta kaldi az daha sabir sahursuz olmaz
Yapmam tabi canım misal dün pasta yaptım istediler diye bu kadar da gaddar olmayayım dedim üzüldüm hallerine elimi bile sürmedim canım hiç cekmediYediklerine saysinlar yapma.
kız bence ona kızma yesin o verir verir kilolariçanta bile attım
Hergün yemek derdi valla bıktım ben debugün ne yemek yapsam diye düşünüyorum valla aaa yoruldum;
zihim:
beni ye beni
Ben de bu Ramazan tatli yapmıyorum. Bir kez sütlaç yaptım. 1 kaşık yedim. Sağolsun eşim de caz yapmıyor. O yiyecekse alsın bı porsiyon baklava yesin. Ben kendime işkence edemem. Bana da yazık.Yapmam tabi canım misal dün pasta yaptım istediler diye bu kadar da gaddar olmayayım dedim üzüldüm hallerine elimi bile sürmedim canım hiç cekmediama işte güllaç diyince sekerim yükseliyor tansiyonum çıkıyor
Kız gitsinler. Herkes dışarda. Ev hanımları çıkmayınca mi bitecek.komşuya giderse bilemem apartman içindeyse
Ben yapıyorum canım mecbur kıslarım cok seviyor dışardanda fazla güvenemiyorum el mahkum mecbur yapıyorumBen de bu Ramazan tatli yapmıyorum. Bir kez sütlaç yaptım. 1 kaşık yedim. Sağolsun eşim de caz yapmıyor. O yiyecekse alsın bı porsiyon baklava yesin. Ben kendime işkence edemem. Bana da yazık.
Pek bi akıllı gördüm seni.Ben yapıyorum canım mecbur kıslarım cok seviyor dışardanda fazla güvenemiyorum el mahkum mecbur yapıyorumama sevdiğim tatlıları yapmıyorum nefsime yenilmemek için
Sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum misali yemedigim halde 900 gram + gelince temkinli oluyorumPek bi akıllı gördüm seni.
Duydunuzmu ahalii güllaç zayıflatıyomuuuş
HayirrrDuydunuzmu ahalii güllaç zayıflatıyomuuuş
Sadece kaptanlara özelDuydunuzmu ahalii güllaç zayıflatıyomuuuş
Ohaaaaa
Popisimi mi kaşısam öpücük yapıp tahtalara mı vursam bilemedimOhaaaaa
Cuma günü senden de tartı fotosu isterizzz
Canım sahur yapmazsan kesinlikle veremezsin diyor Diyetisyenim lütfen 2 yumurta ve yoğurt ye yağların yansınNe çikolata yiyorum ne tatlı. Artık sahurda yapmayacağım.
Evet canım bende mesela her ramazanda sürekli pideler kızartmalar kebaplar yememe rağmen mutlaka 4 kilo filan veriyordum ama diyetisyen o vücuttaki su kaybı diyor yağdan vermiyorsunuz suya dikkat etmediğiniz için vücuttaki su gidiyor diyorBiliyorum tatlım. Ama ben şeker hastasıyım uzun süre aç kalınca böyle oluyor. Bir de spor yapıyorum iftar öncesi. İnan diyet yapmadığım önceki Ramazanlarda 4-5 kilo veriyordum. tatlılarla falan. Çünkü senin gibi az yiyordum. Bu Ramazan çok yiyorum. Ben de saskinim. Toplarlayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?