Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün ne yemek yapsam diye düşünüyorum valla aaa yoruldum ;
zihim:
beni ye beni
Hergün yemek derdi valla bıktım ben de eşim hergün başka bir yemek istiyor dün dedim yeter hergün fırın yemeği yemekten sıkıldım tencere yemeği yapacağım dedim köfteli patatesli yemek yaptım koca bir tencere artık 4 5 gün bunu yeriz

Ben de bu Ramazan tatli yapmıyorum. Bir kez sütlaç yaptım. 1 kaşık yedim. Sağolsun eşim de caz yapmıyor. O yiyecekse alsın bı porsiyon baklava yesin. Ben kendime işkence edemem. Bana da yazık.

Ben de bu Ramazan tatli yapmıyorum. Bir kez sütlaç yaptım. 1 kaşık yedim. Sağolsun eşim de caz yapmıyor. O yiyecekse alsın bı porsiyon baklava yesin. Ben kendime işkence edemem. Bana da yazık.
Ben yapıyorum canım mecbur kıslarım cok seviyor dışardanda fazla güvenemiyorum el mahkum mecbur yapıyorum ama sevdiğim tatlıları yapmıyorum nefsime yenilmemek için

Hergün 1dilim güllaç yedim ama eksi gelmisim gene ben şok Zipzip-
Cuma günü senden de tartı fotosu isterizzz
Ne çikolata yiyorum ne tatlı. Artık sahurda yapmayacağım.
Canım sahur yapmazsan kesinlikle veremezsin diyor Diyetisyenim lütfen 2 yumurta ve yoğurt ye yağların yansın
Evet canım bende mesela her ramazanda sürekli pideler kızartmalar kebaplar yememe rağmen mutlaka 4 kilo filan veriyordum ama diyetisyen o vücuttaki su kaybı diyor yağdan vermiyorsunuz suya dikkat etmediğiniz için vücuttaki su gidiyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…