Tek seferde 90 dk yaptığım oldu.Selam hanımlar
Bu eva yi 1 saat yapan var mi
Ben 10 dk zor yapıyorum
Çok geçmiş olsun canım.Slm kızlar nasıl herkes iyi mi sayfalar çoğalmış bakamadım eve geldim adım yapıyorum bu arada kankam pozitif çıktı iş yerinde bende yata kalka atlattım mı bilmem sırtım falan ağrıyordu ama neyse iyiyim devam
Ne yazcan ilk sayfaya.Acaba sayfanin basina 15günluk ramazanda bunlar bunlar yencek fazla yiyene ceza vercezmi desek az ve hafif bir menü
1 tepsi yemedik kiNe yazcan ilk sayfaya.
1 tepsi güllaç 1 tepsi baklava ekmek yok.
Çok şükür.1 tepsi yemedik ki
90 dk miTek seferde 90 dk yaptığım oldu.Zorlama kolaydan basla yürüyüş vs. Vücut alıştıkça yaparsın.
90 dk mi
Kolay olanları hangisi
Bunlar dalak yormuyor canım.
Geçmiş olsun.Slm kızlar nasıl herkes iyi mi sayfalar çoğalmış bakamadım eve geldim adım yapıyorum bu arada kankam pozitif çıktı iş yerinde bende yata kalka atlattım mı bilmem sırtım falan ağrıyordu ama neyse iyiyim devam
geciyor gun gectikce daha da sikılaşıyorsunDeneyeceğim canım. 2 hafta sonra bayram.Ömür geçiyor yağlar geçmiyor benden.
yesin demikız bence ona kızma yesin o verir verir kilolari
Selam canim sahuru erken yapma emziriyorsunSelam genclerbugun çok halsizim dun sahuru 12 de yaptım acaba ondan mi eksilmek için ne yapacağımınsasirdim artık
Benide gören söylüyorBiraz önce babam geldi aynen böyle
Babam::şu haline bak iyice kurumuşsun
Ben::: yok baba yaaa
Babam:: bana bak artık yeter eğer yemezsen seni bize götürecem
Merhaba canım ilk ben de öyleydim yaptıkça alışıyorsun ve kolaylaşıyor hareketler ben bugün 100 dk kesintisiz eva yaptım fazla da zorlanmadım canım çok şükür hergün 5 dk arttırarak 1 saat yapabilirsin sen deSelam hanımlar
Bu eva yi 1 saat yapan var mi
Ben 10 dk zor yapıyorum
Merhaba canmMerhaba canım ilk ben de öyleydim yaptıkça alışıyorsun ve kolaylaşıyor hareketler ben bugün 100 dk kesintisiz eva yaptım fazla da zorlanmadım canım çok şükür hergün 5 dk arttırarak 1 saat yapabilirsin sen de
Çok geçmiş olsun canım düşmeden dolayı ağrımıştır ondan elletirmiyodur rabbim evlatlarımızı korusunGuzel giden bir günün ardından acile gitmekte nebiliyim
Kızım koltuktan düştü boynu kakılmıs film cektiler bisey yok dedi ama elletirmiyo bile kafayi yedim saatlerden beri hastanede
Bereket bisey çıkmadi
Amin canimÇok geçmiş olsun canım düşmeden dolayı ağrımıştır ondan elletirmiyodur rabbim evlatlarımızı korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?