Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Guzel giden bir günün ardından acile gitmekte nebiliyim
Kızım koltuktan düştü boynu kakılmıs film cektiler bisey yok dedi ama elletirmiyo bile kafayi yedim saatlerden beri hastanede
Bereket bisey çıkmadi
Offfffffff okurken bile elim ayağım boşaldı yaaaaaaaa aaa gözlerim doldu
Nasılsın yavrun nasıl

Kızım koltuktan düştü boynu kakılmıs film cektiler bisey yok dedi ama elletirmiyo bile kafayi yedim saatlerden beri hastanede
Bereket bisey çıkmadi
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.

Kizlar yarin regl olmam gerekli ama biraz once az birsey kahve rengi akinti gelmiş ama devamida yok bazen böyle oluyor ama pesine regl olmuyorum simdi özür mu yoksa değil mi
1damla bile gelse bozun diyo canim ama

Merhaba canm
Aslında kolay hareketleri ama 5 dk sonra kalbime vuruyor 10 dk zor yapıyorum
Zorlamak istemiyorum bende alışırım İnşaAllah
Ilk ben de öyle oldum tabi ki canım Ama herhangi bir sağlık problemin varsa dikkatli yapmanı tavsiye ederim Allah muhafaza sakatlık çıkmasın

Bereket bisey çıkmadi
Ah o koltuktan düşmeler benim küçük kızım da düştü kırdı kolunu Rabbim beterinden korusun korkmuştur tabi elletmemesi çok normal sakinleşince normale döner insaAllah ne kadar dikkat etsekte maalesef böyle kazalar oluyor tekrar geçmiş olsun kaptanım

sardunya1038 hangi evayı yaptın sen? Beyaz t-shirt lü beni hiç yormuyor. Çokta eğlenceli geliyor.
Ben kolaydan basla derken evayı kastedmedim. Seni zorlamayacak sporlar yap demek istedim.
Gönderdiğin üçünü de denedim 10 dk yapabildim zamanla alışırım İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…