Aaa cook gecmis olsun canım yaa görünmez kazaGuzel giden bir günün ardından acile gitmekte nebiliyim
Kızım koltuktan düştü boynu kakılmıs film cektiler bisey yok dedi ama elletirmiyo bile kafayi yedim saatlerden beri hastanede
Bereket bisey çıkmadi
Tamam canim hayirli dogumlari olsun inşallahYarın görümcemin doğumu var kaptanımZipzip- sabah erkenden hastanede llacağız belki yanında ben de kalabilirim dikkat edeceğim ama
Sagol canimyaaa delirdik saatlerden beri zor film cektirdimAaa cook gecmis olsun canım yaa görünmez kaza
Teşekkür ederim kaptanımTamam canim hayirli dogumlari olsun inşallah
Offfffffff okurken bile elim ayağım boşaldı yaaaaaaaa aaa gözlerim dolduGuzel giden bir günün ardından acile gitmekte nebiliyim
Kızım koltuktan düştü boynu kakılmıs film cektiler bisey yok dedi ama elletirmiyo bile kafayi yedim saatlerden beri hastanede
Bereket bisey çıkmadi
Şimdi iyi ama agliyo agriyo acıyo anne acıyo diyoOfffffffff okurken bile elim ayağım boşaldı yaaaaaaaa aaa gözlerim doldu
Nasılsın yavrun nasıl
Yaaaaaaaa kuzum benim çok çok öppp annesi bol bol sarılŞimdi iyi ama agliyo agriyo acıyo anne acıyo diyo
Sagol canimYaaaaaaaa kuzum benim çok çok öppp annesi bol bol sarıl
Kaptan olmak icin ne yapmak gerekiyor.Sadece kaptanlara özel
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.Guzel giden bir günün ardından acile gitmekte nebiliyim
Bereket bisey çıkmadi
Sağol tatlım.geciyor gun gectikce daha da sikılaşıyorsun
Bir takim kaptanınin birakiyor olmasi lazim kaptanlığı sana devredeyim miKaptan olmak icin ne yapmak gerekiyor.
Bu denemeydi canım zorladı eskisi gibi devam edeceğimSelam canim sahuru erken yapma emziriyorsun
Ben 3 gibi yemiş oluyorum yemegimi
1damla bile gelse bozun diyo canim amaKizlar yarin regl olmam gerekli ama biraz once az birsey kahve rengi akinti gelmiş ama devamida yok bazen böyle oluyor ama pesine regl olmuyorum simdi özür mu yoksa değil mi
Ilk ben de öyle oldum tabi ki canım Ama herhangi bir sağlık problemin varsa dikkatli yapmanı tavsiye ederim Allah muhafaza sakatlık çıkmasınMerhaba canm
Aslında kolay hareketleri ama 5 dk sonra kalbime vuruyor 10 dk zor yapıyorum
Zorlamak istemiyorum bende alışırım İnşaAllah
Ağrı kesici yapmadılarmı,çok geçmiş olsun,sen şurup ver bari yapmadılarsaŞimdi iyi ama agliyo agriyo acıyo anne acıyo diyo
Ah o koltuktan düşmeler benim küçük kızım da düştü kırdı kolunu Rabbim beterinden korusun korkmuştur tabi elletmemesi çok normal sakinleşince normale döner insaAllah ne kadar dikkat etsekte maalesef böyle kazalar oluyor tekrar geçmiş olsun kaptanımGuzel giden bir günün ardından acile gitmekte nebiliyim
Bereket bisey çıkmadi
Gönderdiğin üçünü de denedim 10 dk yapabildim zamanla alışırım İnşaAllahsardunya1038 hangi evayı yaptın sen? Beyaz t-shirt lü beni hiç yormuyor. Çokta eğlenceli geliyor.
Ben kolaydan basla derken evayı kastedmedim. Seni zorlamayacak sporlar yap demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?