Tam kapanma olmuyor işte herkes geziyor keşke o yasakları biz konsaydıkKız gitsinler. Herkes dışarda. Ev hanımları çıkmayınca mi bitecek.
Geçen cumasaki ödem varmış demek :)
Bende kuru fasulye yapacağımHergün yemek derdi valla bıktım ben deeşim hergün başka bir yemek istiyor dün dedim yeter hergün fırın yemeği yemekten sıkıldım tencere yemeği yapacağım dedim köfteli patatesli yemek yaptım koca bir tencere artık 4 5 gün bunu yeriz
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |
| |||||||
@Cedarice | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Tostombalakanne | |||||||
| |||||||
| |||||||
@T u t a s t e | |||||||
| |||||||
| |||||||
T Titizz1 | |||||||
| |||||||
| |||||||
@I-cell_84 | |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
@Nilay5454 | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Ytmz | |||||||
@chikolatagozlum | |||||||
@Tesnim1989 | |||||||
| |||||||
Sağol canım benim. Sahurda yulaflı yoğurt vb yerim.bakacagim tatlım.Cuma günü senden de tartı fotosu isterizzz
Canım sahur yapmazsan kesinlikle veremezsin diyor Diyetisyenim lütfen 2 yumurta ve yoğurt ye yağların yansın
Evet canım bende mesela her ramazanda sürekli pideler kızartmalar kebaplar yememe rağmen mutlaka 4 kilo filan veriyordum ama diyetisyen o vücuttaki su kaybı diyor yağdan vermiyorsunuz suya dikkat etmediğiniz için vücuttaki su gidiyor diyor
Benim de hiç yiyesim gelmiyor ama mecbur yiyorumSağol canım benim. Sahurda yulaflı yoğurt vb yerim.bakacagim tatlım.
Kıskanmadık kiInsallah göruceksin ben inaniyorum
Peyniri oyuzden kibrit kutusu kadar veriyolar canim bide burdan düsunmek lazim
Bu tatlı işi bana ve kaptana özgü sanirsam
Selam hanımlar
Bu eva yi 1 saat yapan var mi
Ben 10 dk zor yapıyorum
Geçmiş olsun canımSlm kızlar nasıl herkes iyi mi sayfalar çoğalmış bakamadım eve geldim adım yapıyorum bu arada kankam pozitif çıktı iş yerinde bende yata kalka atlattım mı bilmem sırtım falan ağrıyordu ama neyse iyiyim devam
Gecmis olsun canım yaaSlm kızlar nasıl herkes iyi mi sayfalar çoğalmış bakamadım eve geldim adım yapıyorum bu arada kankam pozitif çıktı iş yerinde bende yata kalka atlattım mı bilmem sırtım falan ağrıyordu ama neyse iyiyim devam
Gelmiş geçmiş olsun amanSlm kızlar nasıl herkes iyi mi sayfalar çoğalmış bakamadım eve geldim adım yapıyorum bu arada kankam pozitif çıktı iş yerinde bende yata kalka atlattım mı bilmem sırtım falan ağrıyordu ama neyse iyiyim devam
İyi yapmışsın bende 5000 yapayım da akşam coşarızKızlarla tur attık geldik 4400 adım olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?