Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugunku menum
Sahur
Bir tane poğaça
Peynir zeytin
Bir yumurta haşlama
Sekrsiz cay
İftar
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak pırasa
Salata
Ara(yatana kadar)
Yesil cay
3 hurma
Sekrsix cay
1.5 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20210427-224418_Pedometer Step Counter.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 22
Çok geçmiş olsun. Bayağı incitmis kendini... doktora gitmekle iyi etmişsin. Allah esirgesin çok korkmuş kuzum hassasiyeti ondan olabilir.

Ben de senin için dua edeceğim.
Baş ağrısız güzel kaliteli günlerimiz olsun.

Geçmiş olsun abla ...
@Tostombalakanne sana da çok geçmiş olsun canım...
Benim de sinsi bir baş ağrım var bazen şiddetleniyor böyle başımı cevirdikce sanki bıçak saplaniyor gibi ağrıyor da ben uykusuzluğa ve yorgunluğa veriyorum

İyi akşamlar dün akşam regl oldum öğlene dogru sade Türk kahvesi içtim akşam iftar saati dolapta yazdan kavurup dolaba attığım yeşil binerim vardı onu domates ve sarımsakları biraz pişirdim çocuklara patates salatası yaptım domates zeytin peynir çay yedik 1 dilim pide yedim.
2 litre su içtim Zipzip- kaptanım ben 60 a inince mezun olabilir miyim aslında 58 diyordum ama spor yapamıyorum ramazanda evde olunca yürüyüşede çıkamıyorum.

Afiyet olsun canım kızartma olmasa iyiymiş bak yağsız tavada veya tost makinasında efsane güzel oluyor afiyet olsun canım

Göbek düşmesi nasıl oluyor canım ilk defa duydum geçmiş olsun
Sağol canım teşekkür ederim bu göbek fıtığı gibi birşey ağır kaldirinca yada anı bı harekette o fıtık gibi şey mideme cikiyo midede siskinlik oluyo baş ağrısı en berbat şey zaten Allah düşmanıma vermesin hamile kadın gibi bazen mide bulantısı yapıyo beter bişey yani

Afiyet olsun

Bu da başarı bizim için.vediğimiz kiloyu korumayı öğrenirsek başa dönüp sıkı diyetler yapmamıza da gerek kalmaz

Amin Allah razı olsun ablacım
Geçmiş olsun canım dikkatli olmakta fayda var şüphe ediyorsan bir nöroloji randevusu al canım bu çok gıcık birşey ihmale gelmez
Ay Allahım çeşit çeşit hastalıklar var Rabbim beterinden korusun cümlemizi çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…