Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Sabah12.00 1.5 tb çiya tohumlu ekmek 1 sahanda yumurta 2 dilim köy peyniri 3 siyah zeytin salatalık 1 dilim salam 1 çatal çikolata

Akşam19.23
1 tabak patates tavası(3 tane patates 4 tane tavuk eti göğüsten) 1 kase cacık bol salata
Su 3 lt
Spor 2348 adım 60 p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Canım stresi bırak ve hemen uzaklaş ordan

iftara protein ve salata ye sahura yumurta ve yoğurt mutlaka eksi geleceksin
Sahur için tostu birakip sadece yumurta yogurt salatalik domates peynir yesem diye düşünüyorum ama gün icinde daha mi fazla acikirim diye korkuyorum biraz da. Sen yumurta yogurt mu yiyorsun ve kac tane ve ne kadar yiyorsun canm

Arkadaşımin var. O da hep iğne oluyor. Çok kötü bir hastalık. İnşallah tekrar gelmez ağrı.

Sahur için tostu birakip sadece yumurta yogurt salatalik domates peynir yesem diye düşünüyorum ama gün icinde daha mi fazla acikirim diye korkuyorum biraz da. Sen yumurta yogurt mu yiyorsun ve kac tane ve ne kadar yiyorsun canm
Canım inan ben hiç açlık çekmiyorum ama susuzluk beni mahvediyor o da küçük cadıya sürekli laf yetiştirmekten

Bana kalsa hiç sahur yapmam ama Diyetisyenim o zaman kilo veremeyeciğimi söylüyor

Bende yoğurt ve meyve yiyorum
Ama sen 2 haşlanmış yumurta domates salatalık da yiyebilirsin

Canım hiç korkma. Valla insan ne kadar az yerse mide alışıyor. Yeter ki dengeli beslen. Bağışıklığını yitirme. Sahurda söylediklerin yeter bence.
Ben bugun sahurda
4 kaşık Yoğurt içine 1 kaşık yulaf 1 incir 1 kayısı 3 çilek koyacağım. Birde haşlanmış yumurta yiyeceğim.

Son düzenleme:
Aslinda bende cokfazla aclik cekmiyorum susuzluk zorluyor bi tek o da günde 200u geçik insanla konustugum icin. Bu gece de yumurta deniyim bir de dedigin gibicanim. Regliden yeni ciktim tam alışmışken oruca yeni basliyor gibi oldum bugun yarin daha rahatederim inşallah

Tost daha çok acıktırır. Ekmek yiyince doyuyoruz ama 2 saat sonra açlığa sebep oluyor. Ekmek yemeyince daha geç acıkıyoruz. Ben çok severim ekmeği.ama baya baya azalttım daha iyiyim böyle. Sahurda yumurta yersen çok tok tutar

Aslinda bende cokfazla aclik cekmiyorum susuzluk zorluyor bi tek o da günde 200u geçik insanla konustugum icin. Bu gece de yumurta deniyim bir de dedigin gibicanim. Regliden yeni ciktim tam alışmışken oruca yeni basliyor gibi oldum bugun yarin daha rahatederim inşallah

Ne iş yapıyorsun canım???

Yogurt yulaf da cazip geldi su an bende ekliyim onu bir de oyle deniyim cok sagol canm. Haklisin mideyi biz alıştırıyoruz

Tam buğday ekmegi olunca tok tutuyor dusuncesi vardi ama haklisin yumurta koysam yerine daha iyi olacak givi canm
Banka personeliyim canım müşteri iletişim merkezi

Tam buğday ekmegi olunca tok tutuyor dusuncesi vardi ama haklisin yumurta koysam yerine daha iyi olacak givi canm

Banka personeliyim canım müşteri iletişim merkezi
Yorucu olur tüm gün konuşmak. Ben de öyleyim telefon başında canlı ders çok yorucu sınıfımı çocuklarımı özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…