Afiyet olsun canım.Menüm
Sabah12.00 1.5 tb çiya tohumlu ekmek 1 sahanda yumurta 2 dilim köy peyniri 3 siyah zeytin salatalık 1 dilim salam 1 çatal çikolata
Akşam19.23
1 tabak patates tavası(3 tane patates 4 tane tavuk eti göğüsten) 1 kase cacık bol salata
Su 3 lt
Spor 2348 adım 60 p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2835815
Sahur için tostu birakip sadece yumurta yogurt salatalik domates peynir yesem diye düşünüyorum ama gün icinde daha mi fazla acikirim diye korkuyorum biraz da. Sen yumurta yogurt mu yiyorsun ve kac tane ve ne kadar yiyorsun canmCanım stresi bırak ve hemen uzaklaş ordan
iftara protein ve salata ye sahura yumurta ve yoğurt mutlaka eksi geleceksin
Teşwkkür ederimAfiyet olsun canım.
Ponicim sana da acil şifalar dilerim. Bu kâbus hastalığı hiçbir hanım arkadaşımın yaşamasını istemem. Senin de midene vurup soğuk soğuk terletiyor mu? Ağrı basladiktan sonra yediğim hiçbir şeyin faydası olmuyor hatta ilacın bile...bir tek çaresi iğne olmak ...hastaneye de gidemiyorum. Evde siyah kuru üzüm var...biraz çiğneyip yiyeyim. Ramazan'da tutuyor mu migrenin...ayda bir neredeyse siklasmaya başladı bende...ciddi bir problemim de yok psikolojik sıkıntı adına... Düzenim bozuldugu için sanırım...beslenme, uyku gibi... Allah şifamizi versin...
Canım inan ben hiç açlık çekmiyorum ama susuzluk beni mahvediyor o da küçük cadıya sürekli laf yetiştirmektenSahur için tostu birakip sadece yumurta yogurt salatalik domates peynir yesem diye düşünüyorum ama gün icinde daha mi fazla acikirim diye korkuyorum biraz da. Sen yumurta yogurt mu yiyorsun ve kac tane ve ne kadar yiyorsun canm
Canım hiç korkma. Valla insan ne kadar az yerse mide alışıyor. Yeter ki dengeli beslen. Bağışıklığını yitirme. Sahurda söylediklerin yeter bence.Sahur için tostu birakip sadece yumurta yogurt salatalik domates peynir yesem diye düşünüyorum ama gün icinde daha mi fazla acikirim diye korkuyorum biraz da. Sen yumurta yogurt mu yiyorsun ve kac tane ve ne kadar yiyorsun canm
Bugün çok güzel adımların.
Olsun canım önemli değilCanım tebrik ederim. Adım yarışında maalesef 20.000 üzeri adımı saymıyorum.Spor puanında sayıyorum.
Teşekkür ederim canımArkadaşımin var. O da hep iğne oluyor. Çok kötü bir hastalık. İnşallah tekrar gelmez ağrı.
Aslinda bende cokfazla aclik cekmiyorum susuzluk zorluyor bi tek o da günde 200u geçik insanla konustugum icin. Bu gece de yumurta deniyim bir de dedigin gibicanim. Regliden yeni ciktim tam alışmışken oruca yeni basliyor gibi oldum bugun yarin daha rahatederim inşallahCanım inan ben hiç açlık çekmiyorum ama susuzluk beni mahvediyor o da küçük cadıya sürekli laf yetiştirmekten
Bana kalsa hiç sahur yapmam ama Diyetisyenim o zaman kilo veremeyeciğimi söylüyor
Bende yoğurt ve meyve yiyorum
Ama sen 2 haşlanmış yumurta domates salatalık da yiyebilirsin
Tost daha çok acıktırır. Ekmek yiyince doyuyoruz ama 2 saat sonra açlığa sebep oluyor. Ekmek yemeyince daha geç acıkıyoruz. Ben çok severim ekmeği.ama baya baya azalttım daha iyiyim böyle. Sahurda yumurta yersen çok tok tutarSahur için tostu birakip sadece yumurta yogurt salatalik domates peynir yesem diye düşünüyorum ama gün icinde daha mi fazla acikirim diye korkuyorum biraz da. Sen yumurta yogurt mu yiyorsun ve kac tane ve ne kadar yiyorsun canm
Aslinda bende cokfazla aclik cekmiyorum susuzluk zorluyor bi tek o da günde 200u geçik insanla konustugum icin. Bu gece de yumurta deniyim bir de dedigin gibicanim. Regliden yeni ciktim tam alışmışken oruca yeni basliyor gibi oldum bugun yarin daha rahatederim inşallahCanım inan ben hiç açlık çekmiyorum ama susuzluk beni mahvediyor o da küçük cadıya sürekli laf yetiştirmekten
Bana kalsa hiç sahur yapmam ama Diyetisyenim o zaman kilo veremeyeciğimi söylüyor
Bende yoğurt ve meyve yiyorum
Ama sen 2 haşlanmış yumurta domates salatalık da yiyebilirsin
Ne iş yapıyorsun canım???Aslinda bende cokfazla aclik cekmiyorum susuzluk zorluyor bi tek o da günde 200u geçik insanla konustugum icin. Bu gece de yumurta deniyim bir de dedigin gibicanim. Regliden yeni ciktim tam alışmışken oruca yeni basliyor gibi oldum bugun yarin daha rahatederim inşallah
Yogurt yulaf da cazip geldi su an bende ekliyim onu bir de oyle deniyim cok sagol canm. Haklisin mideyi biz alıştırıyoruzCanım hiç korkma. Valla insan ne kadar az yerse mide alışıyor. Yeter ki dengeli beslen. Bağışıklığını yitirme. Sahurda söylediklerin yeter bence.
Ben bugun sahurda
4 kaşık Yoğurt içine 1 kaşık yulaf 1 incir 1 kayısı 3 çilek koyacağım. Birde haşlanmış yumurta yiyeceğim.
Ne iş yapıyorsun canım???
Tam buğday ekmegi olunca tok tutuyor dusuncesi vardi ama haklisin yumurta koysam yerine daha iyi olacak givi canmTost daha çok acıktırır. Ekmek yiyince doyuyoruz ama 2 saat sonra açlığa sebep oluyor. Ekmek yemeyince daha geç acıkıyoruz. Ben çok severim ekmeği.ama baya baya azalttım daha iyiyim böyle. Sahurda yumurta yersen çok tok tutar
Banka personeliyim canım müşteri iletişim merkeziNe iş yapıyorsun canım???
Yorucu olur tüm gün konuşmak. Ben de öyleyim telefon başında canlı ders çok yorucu sınıfımı çocuklarımı özledimTam buğday ekmegi olunca tok tutuyor dusuncesi vardi ama haklisin yumurta koysam yerine daha iyi olacak givi canm
Banka personeliyim canım müşteri iletişim merkezi
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canımBu gece hep bana şifa oldu dilekleriniz. İnşallah arkadaşın da şifa bulur.
Ne düştün canım? Birşey düşmene gerek yok. Sadece adım yarışmasında 20.000 adım atmış saydım. Önceki hesaplaman kalsın.Düzeltilmiş adımlarım canım
Eki Görüntüle 2835834
Cordelia
Eva dan değil de diğer adımlarımdan düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?