• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anlıyorum zilancığım, ben bu konularda dikbaşlıyım çok, kendime doğru geliyorsa feriştahını karıştırtmıyorum, zaten ayrılırken dediki bana, ''çok seviyorum seni, sevgi bitmedi ama ilişki bitti, bundan sonra evleneceğin insanın ve ya görüştüğün insanın sözünü dinle olurmu, benimkini asla dinlemiyorsun'' :25: anlıyorum neyse yapacak birşey yok

sen mi doğrusunu yapıyosun biz mi karar veremiyorum bazen gözdoşum :97:

herkese günaydın yarın cumaaa ben acayip heyecanlıyım :23: inşallah hepimizin yüzü güler baskülde 67.900 de olsa artık 67 rakamını görmek istiyorummm :52:

hemen dünkü menümü veriyorum

evden çıkmadan 1 kuru incir

kahvaltı:1 dilim t.bugday ekmeği-1kk peynir-4zeytin-1 küçük süt

öğle :fırında alabalık-salata

ara :şekersiz kahve-3 diyet bisküvi

ara :1 mandalina

akşam : 2çiğköfte-5 yemek kaşıgı etyemeği-ayran-salata-2 ısırık lavaş(dışarda yedik böyle anca kurtuldum)

1.5 lt su 2 fincan yeşilçay-1 fincan bögürtlen 1 fincanda rezene çayı

olabilir canım . Akşam salak görümceme sinir oldum . çorap istedi benden ben giyiyorum 36 numara ayakkabı o giyiyor 40 numara benim çoraplar sana olmaz yılmazınkileri vereyim dedim . Seninlede ne bedenimiz uyuyor ne çoraplarımız ne ayakkabılarımız neyse ilerde kilo alırsan beraber giyiniriz dedi . Bende o günleri hiçbir zaman göremeyeceksin dedim . Hamile kalınca artık diyor . Gerizekalı ya tamammül sınırlarımı aşıyor artık .

Ayyy hayret birşey ya sen başkalarının kıyafetini istiyormusun sanki, bu kadın neden böyle daha öncede senin kıyafetlerden istemişti nişanlıyken dimi, hatırladım bak şimdi, kıskançlığından yapıyor nazlım, sen sakın ona hiddetlenip terslenme, gülerek gülerek söyleki o zaman daha çok kudursun, bak sabah sabah ne sinir oldum şimdi hasbinallah :57:

Herkesin doğrusu elbetteki kendine, bunun doğrusu tek olmaz aslında elifim, ama doğrusunu yapsaydım belkide şuan evli-mutlu-çocuklu olurdum :52:beklentilerimi düşürmezsem sanırım hayat boyu yalnız kalacağım :50:

kızlar bana müsade ben mutfak temizliycem bugün bide günlük rutin işler var tabi ama pc açık olcak arada uğrarım okumaya ve yazmaya çalışırım dua edinde bir an önce bitirem şu işleri yoksam ben bitcem yakında :27: bekar olmak kadar güzel bişey yoktur herhalde gözdem bide gamsız insan gibisi yokturr ooohhh dünya umrunda olmazz :37: darısı bizlere

Sayın yetkili,

Yetkilisi olduğunu kadinlarkulubu.com internet sitesinin içerik / yer sağlayıcısı olduğunuzu öğrenmiş bulunmaktayız. Aşağıda bağlantısını göndermiş olduğum ilgili habere ilişkin 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun gereğince; Ömer Okan'a ilişkin haksız içeriğin yayından çıkarılmasını ve anılan haber nedeniyle müvekkilin her türlü yasal talep haklarını saklı tuttuğunu ihtaren bildiririz.

Yayınlanan haber müvekkilin onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte yazılı ve/veya görüntülü bir iletiyle somut bir olgu isnat etmektedir. Duyurulan somut fiil haber niteliği taşımamaktadır. Haber gerçek değildir. Duyurulmasında kamu yararı bulunmamaktadır. Vurgulamalıyız ki; Ömer Okan aleyhine yapılan bu haberin hiçbir gerçeklik payı olmadığı için, olayla haber arasında düşünsel bağ da yoktur. Dolayısıyla söz konusu içerik, haber niteliği taşımamaktadır.

Sonuç olarak mevcut haber ve içeriğin gerçeğe aykırı olmasından ve müvekkilin kişilik haklarını ihlal etmesinden ötürü; 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun’un 9. Maddesi’nde öngörülen koşullara göre, müvekkile ilişkin haksız içeriğin yayından çıkarılmasını ya da müvekkilin adının hiçbir şekilde geçmeyecek şekilde yeniden düzenlenmesini talep ederim.

Saygılarımla.
Av. Hüseyin Mete Aksoy

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben gayet gamlıyımdır zilancığım :26: keşke gamlı olmasam , o huyumuda atarsam herşey çok güzel olacak :27:

ayyy hayret birşey ya sen başkalarının kıyafetini istiyormusun sanki, bu kadın neden böyle daha öncede senin kıyafetlerden istemişti nişanlıyken dimi, hatırladım bak şimdi, kıskançlığından yapıyor nazlım, sen sakın ona hiddetlenip terslenme, gülerek gülerek söyleki o zaman daha çok kudursun, bak sabah sabah ne sinir oldum şimdi hasbinallah :57:

yok canım tatil dönüşü odadaki sepette duran kıyafetlerimi karıştırmıştı giymek için . Evlenmeden öncede artık beraber giyiniriz diyordu ... Ya ben sırf ona inat 48 kiloda olurum hamileliğimde monti bile yaparım . Dün eşim ve kuzeni çok üstüne gitti çok kilo almışsın diye hasetinden çatladı zaten . Bu akşamda bizde malesef

bende kendi kendimi yaktım az önce :78:.eşime dedimki biz topic olarak çekiliş yapacagız topic ne yaa dedi işte kk dedim sen bilirsin dedi tam giderken bazı aqrkadaşların eşi izin vermiyormuş ne olabilirki dedim ne sakıncası var anlayamadım dedim döndü bana internet herşey olabilir arkadaşlarından zarar değil de ama site yönetimi özel mesajları görüyordur ne malum sahibinin erkek olmadıgı yok hediyemi istiyorsun istiyorsan ben alırım ayyy bayılttı beni :59:sonrada gittiiii :57:

yok canım tatil dönüşü odadaki sepette duran kıyafetlerimi karıştırmıştı giymek için . Evlenmeden öncede artık beraber giyiniriz diyordu ... Ya ben sırf ona inat 48 kiloda olurum hamileliğimde monti bile yaparım . Dün eşim ve kuzeni çok üstüne gitti çok kilo almışsın diye hasetinden çatladı zaten . Bu akşamda bizde malesef

Ahahahaha oyyy kıyamam yaa sabah sabah güldürdün beni nazlışım, rabbimde senin yüzünü güldürsün,kaynana-görümce ikilisini senden uzak tutsun, hey allahım demek 48 kilo olup hamileliğinde monti yapacaksın :62: Çatlayıp sana sataşıyor işte, bu akşam hiç sinirlenme nazlım hatta eğlen söylediklerine, meyve veren ağaç taşlanır hep :51:

ahahahaha oyyy kıyamam yaa sabah sabah güldürdün beni nazlışım, rabbimde senin yüzünü güldürsün,kaynana-görümce ikilisini senden uzak tutsun, hey allahım demek 48 kilo olup hamileliğinde monti yapacaksın :62: çatlayıp sana sataşıyor işte, bu akşam hiç sinirlenme nazlım hatta eğlen söylediklerine, meyve veren ağaç taşlanır hep :51:

bir nebze olsada yüzünü güldürebildiysem ne mutlu bana . Bari siz gülün . Duaların içinde kocaman aminnnnnnnnnnnn diyorum .

gözdem tecavüz gerçekten çok insanlık dışı bunun eğitimle parayla yaşla falan alakası yok.hepimizde herkeste nefs var önemli olan bir hayvan gibi onun peşinden gitmemek terbiye etmek.Allah ıslah etsin diyorum madurada sabır versin inşallah.ben idam cezasının tecavüz edenler ve özellikle subyan çocuklara tecavüz edenler için olmasını istiyorum bakalım o hayvanlar idam cezası gelince bukadar kolay bu işe kalkışabileceklermi.maalesef içerde besliyoruz o pislikleri.yasalarımız caydırıcı değil off aglamak istiyorum yaaa gerçekten çok zor bi durum :14:

bende kendi kendimi yaktım az önce :78:.eşime dedimki biz topic olarak çekiliş yapacagız topic ne yaa dedi işte kk dedim sen bilirsin dedi tam giderken bazı aqrkadaşların eşi izin vermiyormuş ne olabilirki dedim ne sakıncası var anlayamadım dedim döndü bana internet herşey olabilir arkadaşlarından zarar değil de ama site yönetimi özel mesajları görüyordur ne malum sahibinin erkek olmadıgı yok hediyemi istiyorsun istiyorsan ben alırım ayyy bayılttı beni :59:sonrada gittiiii :57:

Çooooooooook güzeeeeeeeeeeeel, deniz bugünün madalyasını sana takmak istiyorum, gel yaklaş bana hayatım :82::94:

denizcim benimkininde dediği buydu bir ara bu şekilde bir siteyi asla bir bayan kuramaz diyor neden dedim ben bu işin içindeyim dedi eşim pc proğramları kurar hekır yani bi iş için uzman olmak gerekir diyor kesinlikle işin ucunda erkek var diyor yazılarınıza bilgilerinize dikkat edin diyor

Çooooooooook güzeeeeeeeeeeeel, deniz bugünün madalyasını sana takmak istiyorum, gel yaklaş bana hayatım :82::94:

hakikaten yaaa tam madalyalık bi saflık oldu benim ki :26:aman o kendi fikrini söyledi ama önemli olan benim fikrim nede olsa ne demişler son sözü kadın söyler :51:

nazcım benim görümcem hep 96 kiloydu bense 75 sonra o eşiyle problemleri falan derken 72 ye düştü bende ilaçlar sigarayı bırakttım saldım derken 86 oldum.şimdi o 75 ben 68 ama hiç aramızda böyle kıskançlık olmadı yani bu denli rahatsız edici.hatta bayramda bana bakıp bakıp gıcık git gözüm görmesin manken oldun falan diye takılıyordu çok şükür 2 görümcemlede çok iyi anlaşırız.ama maalesef ben görümce olarak aynı ilişkiyi gelinimizle kuramıyorum :50:denedim olmuyor ilişkilerde güven çok önemli benim için

:2:
nazcım benim görümcem hep 96 kiloydu bense 75 sonra o eşiyle problemleri falan derken 72 ye düştü bende ilaçlar sigarayı bırakttım saldım derken 86 oldum.şimdi o 75 ben 68 ama hiç aramızda böyle kıskançlık olmadı yani bu denli rahatsız edici.hatta bayramda bana bakıp bakıp gıcık git gözüm görmesin manken oldun falan diye takılıyordu çok şükür 2 görümcemlede çok iyi anlaşırız.ama maalesef ben görümce olarak aynı ilişkiyi gelinimizle kuramıyorum :50:denedim olmuyor ilişkilerde güven çok önemli benim için

benim görümcem malesef çok içten pazarlıklı ve sinsi narinim . Ben ona hiç güvenmiyorum abisinin eşini gelip bana çekiştirdiğine göre belkide benide başkalarına çekiştiriyordur . Yaa onun için iyiysen her dediğini yapıp hee hee dersen iyisin ama dişini gösterip bişey dedin mi senden kötüsü yoktur . Zaten o odamı başka anahtarla açma girişiminden sonra hiç güvenmiyorum .

kızlar ya benim canım hiçbirşey yemek istemiyor nedense bişeylerden 2-3 çatal bişey alıyorum ama sonrasında canım yemek istemiyor . sabah 3 adet kuru inciri zar zor yedim . ne oluyor bana böyle

Günaydın Nazlım :3: :3:

Bence bunun tek sebebi psikolojin hayatım.
Kayınvalide eve geri döndü ve peşinde uyuz görümceyle daha ne bekliyorsunki vücut tepki veriyor sana....

günaydun cnm eee ne yapiyim safiiiişşşş benim bir günahım yok :17: hep bu mirayın suçu :40: o hep araba hep araba diyince bende ev dedum cancazım çokmu demişim kızzz :37:Allah gözümüzü doyursun dimi kızzz :)))valla kocişler konusuna gelince dedimya cins işte ne diycen :57: çok tuhaf huyları var boşunamı bu hallere düştüm kızzz açtırma şimdi ağzımı neyse boş ver amaaann ne hali varsa görsün yoktu zaten evde daha demedim bugün gelcek eşref saatini bulunca söylerim yoksa diyemem eşşek saatinde söyleyince hepten eşşekleşiyo :60:benide dellendiriyo yine bozdu ağzımı :57: yavv ben ne mulayim bir karıydım hiç ağzını bozmayan biriydim çok kibardım :26: insan ne hallere düşüyo :44:

günaydın çıtır :32: :32:

Günaydın cancan hoşgeldin :3:
Sen miraya ne bakıyorsun güzelim yaaa onun tuzu kuru tabii atıyor bol kepçeden istiyor :1: :1:

Kocanı kendi haline bırak şekerim ne yaparsa yapsın bir yerde haklı aslında sanal ortama güven olmaz. Lakin kk da şu varki ben 2 seneyi geçti buradayım fakat hiç bir sorun yaşamadım. Yeri geldi açıktan bile adres verdim bilgi verdim yöneticeler mecbur okuyacaklar özel mesajlarıda ama içeriğiyle ilgilenmiyor onlar genel kontrol amaçlı. Ona kalsa bu sitede o kadar çok üye var o kadar çok özel mesaj var ve öyle bilgiler varki hangi biriyle neden uğraşsınlarkiiii
Sende emin değilsen eğer bu durumdan özelden ev adresi değil mail adresi verirsin yada tel. nosu ordan haberleşiriz şeker yöneticiler sana mail yada mesaj atacak değil sonuçta :27:

Tabii yinede sen bilirsin canım

günaydın fıstıklar

safişçik eşimin kk'dan falan haberi yok ,ben sizi tanıyorum ama tanımıyor tabi haliyle internetten tanıştığım birine adresimi vermemi hoş karşılamaz

sağlık olsun :38:

Olsun canım ne edek şimdi durduk yere hır gür çıkarmaya gerek yok
bazılarınıda böyle kabul ediyoruz işte....

evli olunca gözdem adamlar herşeye izin vermiyorlar güzelim mesela ben buraya bilgilerimi yazarken
bana sakın nerde oturduğumu yazma demişti sanal ortamda herşey olabilir demişti nelerle karşılaşıyoruz dedi neden diye sorduğumda herşeyi bilmen gerekmiyor bir bildiğim varki söylüyorum dedi :57:

Sana birşey söyliyim canım
kocanın bildiği birşeyden değil o
tamamen sana artistlik vede erkeklik taslamış tek açıklama u
emin ol biz kadınlar erkeklerin bildiklerinden çok daha fazla şeyler biliyoruzzzz :23:

olabilir canım . Akşam salak görümceme sinir oldum . çorap istedi benden ben giyiyorum 36 numara ayakkabı o giyiyor 40 numara benim çoraplar sana olmaz yılmazınkileri vereyim dedim . Seninlede ne bedenimiz uyuyor ne çoraplarımız ne ayakkabılarımız neyse ilerde kilo alırsan beraber giyiniriz dedi . Bende o günleri hiçbir zaman göremeyeceksin dedim . Hamile kalınca artık diyor . Gerizekalı ya tamammül sınırlarımı aşıyor artık .

gıcık yaaaa uyuz karı gerizekalı gerzek aptal
nazlı yaaa senin bu görümcen nerdeeee :23:

şuanda çekilişe katılan 5 kişi var
gözdoş
safiş
miray
narin
ben

1 kişi daha olsa onaylayan tam 6 kişi oluyoruz ozaman eşitlenecek durum

yumukum eddoras ablada var belki onlardan biri katılır canım
eğer çift olmazsa sayı bana çift kişi çıkabilir kabul ederim :34:

gözde doğru olanı yapıyor elifim emin ol
çünkü bende aynı bokun başka rengiyim :27: :27:

ve emin ol doğru yolda olduğuma inanıyorum

herkese günaydın yarın cumaaa ben acayip heyecanlıyım :23: inşallah hepimizin yüzü güler baskülde 67.900 de olsa artık 67 rakamını görmek istiyorummm :52:

hemen dünkü menümü veriyorum

evden çıkmadan 1 kuru incir

kahvaltı:1 dilim t.bugday ekmeği-1kk peynir-4zeytin-1 küçük süt

öğle :fırında alabalık-salata

ara :şekersiz kahve-3 diyet bisküvi

ara :1 mandalina

akşam : 2çiğköfte-5 yemek kaşıgı etyemeği-ayran-salata-2 ısırık lavaş(dışarda yedik böyle anca kurtuldum)

1.5 lt su 2 fincan yeşilçay-1 fincan bögürtlen 1 fincanda rezene çayı

Narinim günaydın şekerim :3:
hadi bakalım umarım yarın sabah yüzün güler evden çıkarken vede bize yazarken :32:

kızlar bana müsade ben mutfak temizliycem bugün bide günlük rutin işler var tabi ama pc açık olcak arada uğrarım okumaya ve yazmaya çalışırım dua edinde bir an önce bitirem şu işleri yoksam ben bitcem yakında :27: bekar olmak kadar güzel bişey yoktur herhalde gözdem bide gamsız insan gibisi yokturr ooohhh dünya umrunda olmazz :37: darısı bizlere

fazla yorma kendini güzelcim kolay gelsin

bekarlık sultanlık değildir ayrıca canım buna katılmıyorum
bekarlığında sıkıntıları var evliliğinde
ama evlilik bir başka :69: :92: :74: :86:

Okan holding var ya kızlar, hem okan üniversitesininde sahipleri, türkiyede kazakistanda milyardolarlık yatırımları var, işte bu holdingin veliahtı patronun oğlu ömer okan yeni evli olduğu halde yazın kemerdeki kendi sahibi oldukları tatil köyünde bir aile dostlarının kızına tecavüz ediyor, hakkında dava açılmış bugün okudum, beni düşündüren bu insanlar daha ne isterler acaba, karısını da araştırdım gayet hoş alımlı bir hatun... Para,mevkii,kariyer,dünyalık süper yaşam daha ne istiyorsun kuduruk dimi :57:

işte insanlar artık belli bir süre sonra sapıtıyor gözdem çünkü herşeye ulaşmışlar zaten para pul mal mülk her şey ellerinin altında heves kalmamış başka arayışlara heyecanlara giriyorlar ve böylelerinin sonu hiç iyi olmuyor okuduğumuz gibi yazık kıza yazık adama bir bok olacağından değilde kızı mahvetti köpek.

valla canım hiiiiççç takma kafana o gerzeği değmez besbelli seni çekemiyor ve uyuz etmeye çalışıyor ama sakın uyuz olma sen onu uyuz et kendinden emin tavırlarınla :54:

aferin sana denizzz :46:

Back
X