• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:2:

benim görümcem malesef çok içten pazarlıklı ve sinsi narinim . Ben ona hiç güvenmiyorum abisinin eşini gelip bana çekiştirdiğine göre belkide benide başkalarına çekiştiriyordur . Yaa onun için iyiysen her dediğini yapıp hee hee dersen iyisin ama dişini gösterip bişey dedin mi senden kötüsü yoktur . Zaten o odamı başka anahtarla açma girişiminden sonra hiç güvenmiyorum .

güvenme zaten cnm böyle insanlara....sonunda yara alan hep sen olursun...gicik olurum böyle insanlara...sinirimi bozdu görüncen...:19:

Nazlı senin odanı açmaya çalıştığını bildiğini biliyormu acaba? yoksa senin bilmediğinimi düşünüyor ?

denizcim benimkininde dediği buydu bir ara bu şekilde bir siteyi asla bir bayan kuramaz diyor neden dedim ben bu işin içindeyim dedi eşim pc proğramları kurar hekır yani bi iş için uzman olmak gerekir diyor kesinlikle işin ucunda erkek var diyor yazılarınıza bilgilerinize dikkat edin diyor

canım benim kusura bakma ama senin eşinde kadınları çok fazla küçümsemiş haberin olsun
bu kadar küçük görmesin kadınları
unutmasın ki vakti zamanında çıkan savaşlarda bile kadının parmağı vardı
bir ülke kadın yüzünden feth edildi kazanıldı kaybedildi kocan sadece hayatında gördüğü bir kaç pasif kadın yüzünden (sakın üstüne alınma genel oalrak yazdım) bütün kadınları aynı kefeye koyupta bir tutmasın. Öyle kadınlar varki dünya üzerinde en zeki olan erkeği bile parmağında oynatır konu her ne olursa olsun.
Kadın şeytandan 2 dakika önce doğmuştur bunu hatırlat eşine canım....

nazcım benim görümcem hep 96 kiloydu bense 75 sonra o eşiyle problemleri falan derken 72 ye düştü bende ilaçlar sigarayı bırakttım saldım derken 86 oldum.şimdi o 75 ben 68 ama hiç aramızda böyle kıskançlık olmadı yani bu denli rahatsız edici.hatta bayramda bana bakıp bakıp gıcık git gözüm görmesin manken oldun falan diye takılıyordu çok şükür 2 görümcemlede çok iyi anlaşırız.ama maalesef ben görümce olarak aynı ilişkiyi gelinimizle kuramıyorum :50:denedim olmuyor ilişkilerde güven çok önemli benim için

valla bravo canım :nazar:

görümcem yok eltim yok ama olsalardı nasıl olurdu aramız bilemiyorum
bence bende anlaşamazdım heralde :27:

nazlı senin odanı açmaya çalıştığını bildiğini biliyormu acaba? Yoksa senin bilmediğinimi düşünüyor ?

yok canım bildiğimi biliyor . Eşimle konuştum ben eşimde annesine söyledi . Anneside söylemiş ona . Ben yapmadım falan demiş ama evde başka kimse yok kim yapack sanki . Bu sabahta evden çıkarken gitledim odamı zaten . Hoş o günden sonra hep kitliyorum zaten . Aynı ev içinde oda kitmelemek hoşuma gitmiyor ama bana başka seçenek bırakmadılar . Benim en çok gücüme giden o olaydan sonra kimsenin gelip benimle konuşmaya tenezül etmemesidir . En azından kaynanamın gelip kızım kusura bakma böyle bişey olmuş ammaaa şundan yada bundan diye konuşmasını beklerdim .

nazcım işte aynı sorun bendede var.bakıyorum çocukluk arkadaşı dostum dediği kızın tüm özelini annemin bizim hatta bazen benim eşimle babamın, kocasının yanında bile öyle ortaya döküyorki hayret ediyorum.midem kalkıyor. kızı tanırım çok hanım efendi birisidir.ama bizimki kendini iyi göstermek için işte ondan bişey olmaz bi çocugu kendini hazırlayasıya kadar akşam olur.yok gecen gene gittim pastasını böregini ben yaptım o zaten yetiştiremezki ayyy nasıl kahroluyorum o anlatırken dinlemiyorum başka odaya kaçıyorum namaz saati geldi falan diye ama yok anacım anlamıyor.enyakın arkadaşını en yakın komşusunu bana anlatan beni kimbilir nasıl anlatır

Dayyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttttt safiş gene sardın bana; o şeyin başka rengi niiiiii diiiimeeeeekkkk hakarettt kabul ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm :1::86:

dayyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttttt safiş gene sardın bana; o şeyin başka rengi niiiiii diiiimeeeeekkkk hakarettt kabul ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm :1::86:

koptum saten safişin o lafına yüzümde tebesümler oluştu görende delimi ne kendi kendine gülüyor diyecek

nazcım aynı evin içinde oda kilitlemek hiç hoş değil senide anlıyorum ama keşke başka bi yolu olsa konuşup bi sonuca baglansaydı.bu güvensiz ortamda insanlar asla bi aile gibi olamazki ne zor şeyler yaaa

hahaha kiz kusura bakma...sinirim bozuldu nazlinin yazdiklarini okuyunca hemen daldim konuya...:D....günaydiiiin:D

o kadar konu varken burda sadece o konuyamı takıldın allah iyiliğini versin emi

kızzz bak heleeee yeni yıl hediye çekilişi yapıyoz katılcanmı sende

gerçi senin hediye sana geç ulaşır ama olsun önemli olan yarışmak şey pardon katılmak :1:

yok canım bildiğimi biliyor . Eşimle konuştum ben eşimde annesine söyledi . Anneside söylemiş ona . Ben yapmadım falan demiş ama evde başka kimse yok kim yapack sanki . Bu sabahta evden çıkarken gitledim odamı zaten . Hoş o günden sonra hep kitliyorum zaten . Aynı ev içinde oda kitmelemek hoşuma gitmiyor ama bana başka seçenek bırakmadılar . Benim en çok gücüme giden o olaydan sonra kimsenin gelip benimle konuşmaya tenezül etmemesidir . En azından kaynanamın gelip kızım kusura bakma böyle bişey olmuş ammaaa şundan yada bundan diye konuşmasını beklerdim .
Haklısın konuşması gerekirdi en azından kızım o utanıyor o yüzden onun yerine ben özür dilerim falan demesi gerekirdiki bu olay onlara tuhaf gelmiyor demekki nazlıcığım, yani normal bir durum olarak görüp, senin kızabileceğini sinirlenebileceğini düşünmüyorlar, işte beraber yaşadığın insan kim olursa olsun aynı evi paylaşıyorsan hayata bakışınız, yaşamı alışınız aynı olmalı... Aksi hem güven sorunu doğuruyor, hemde birlikte yaşamı güçleştiriyor. Üniversitedeki ev arkadaşım hayattaki en yakın dostum şuan, pat diye seçerim ve yanılmamda bu konuda, ama her zamanda söylemişimdir keşke arkadaş seçiminde yakaladığım başarıyı sevgili seçimindede yakalasaydım, kısmet işte

nazcım aynı evin içinde oda kilitlemek hiç hoş değil senide anlıyorum ama keşke başka bi yolu olsa konuşup bi sonuca baglansaydı.bu güvensiz ortamda insanlar asla bi aile gibi olamazki ne zor şeyler yaaa

benimde bu durum hiç hoşuma gitmiyor canım . Ama diyorum ya başka seçenek bırakmıyor bana . Akşam çorap almaya girdim odaya heöen arkamdan geldi odamı inceliyor . Ben yokken neler yapar bilemiyorum .

koptum saten safişin o lafına yüzümde tebesümler oluştu görende delimi ne kendi kendine gülüyor diyecek

onu bana hergün söylüyorlardır emin ol nazlım
o gülümseme bende hep oluyor çünkü
hatta bazen kahkaha atıyorumda fıkra okudum diyorum puhahaha :1:

Haklısın konuşması gerekirdi en azından kızım o utanıyor o yüzden onun yerine ben özür dilerim falan demesi gerekirdiki bu olay onlara tuhaf gelmiyor demekki nazlıcığım, yani normal bir durum olarak görüp, senin kızabileceğini sinirlenebileceğini düşünmüyorlar, işte beraber yaşadığın insan kim olursa olsun aynı evi paylaşıyorsan hayata bakışınız, yaşamı alışınız aynı olmalı... Aksi hem güven sorunu doğuruyor, hemde birlikte yaşamı güçleştiriyor. Üniversitedeki ev arkadaşım hayattaki en yakın dostum şuan, pat diye seçerim ve yanılmamda bu konuda, ama her zamanda söylemişimdir keşke arkadaş seçiminde yakaladığım başarıyı sevgili seçimindede yakalasaydım, kısmet işte

beni kendine eş olarak seçebilirsin gözdem
kocamı ve kızımı kabul edersen :27: :27:

severken öldürüyorsun beni :1:

ayı yavru sevgisi misaliiiii
ta ne istiyon beeeeeeeeeeee

benimde bu durum hiç hoşuma gitmiyor canım . Ama diyorum ya başka seçenek bırakmıyor bana . Akşam çorap almaya girdim odaya heöen arkamdan geldi odamı inceliyor . Ben yokken neler yapar bilemiyorum .

canım bence odanı kilitleyipte çıkmaya devam et ancak bundan anlarlar boşver hiçte bunları düşünüp üzme tatlı canını gülüm

Narin hanım narin hanım
hiç bana laf atmıyorsun canımmmm

noliiiiiiiiiiiiiiiiiiii löööööööööööööööö

Narin hanım narin hanım
hiç bana laf atmıyorsun canımmmm

noliiiiiiiiiiiiiiiiiiii löööööööööööööööö

Back
X