Allah kabul etsin canım..Tessekkür ederim
Evet tutuyorum canim adimlarim kac gundur azdi bugun biraz artırayim dedim hava daha dün ısındı burda
Ben zaten yiyip yatıyorum hafif birşeyler 1 gibi filanGünaydın canım
2 gece sahura kalkmadık bilerek dün gece kalkalım doye niyetlendik uyuya kalmışım...
Zaten ben kalkarsak kalkiliyordu
Neyse sahursuz tuttuk yine
günaydın tatlımmmGünaydin kizlar
günaydın canımmGünaydın
günaydın kaptanımm tamamdırrGunaydin kizlar
Yine geldik persembe gününe bugun menulerimize dikkat edelim,ödemi olanlar ödem atici icecekler icsin
evet aşı olayı büyük sıkıntıya girdi gerçekten.Hele 1. Sınıf çok zor Cnm, ki galiba gelecek sene de böyle geçecek
Asıl Allah sana kolaylık versin bacım
O değil de Bnm biontech in 2. Si yalan oldu bakan 6.hafta sonra diyor bilim adamları olmaz diyor boşuna mı olduk şimdi öf
ah napacağız bizBenim kızım da 1. Sınıfa gidecek şimdiden karnıma ağrılar giriyor Allah öğretmenlerimizin yardımcısı olsun
Günaydın canımm.Günaydın kızlar bugün perşembe akşamı ve sahuru hafif geçirelim
çocuklar verimli olamıyor ki. 1.sınıf bebesi yaşlar küçük anlamıyorlar.. umarım müdürün talebine olumlu döner canımmBu sene 1. sınıfa giden birkaç tanıdığım çocuğunu seneye bıraktı sınıf tekrarı yapsın diye...
Umarım her şey seneye güzel olur da yüz yüze eğitime geçeriz...
Ben de 1. sınıfa dönüyorum müdürden ara sınıf isteyeceğim bakalım verecek mı????
Sagol canımAllah kabul etsin canım..
Iyi Yapmışsın...
Izmır 'de de hava iyiydi de birkaç gün içinde çok ısınacakmış...
Yorgana şükret kaptanım biz şimdiden bişey örtmüyoruz 15 güne kalmaz klimalar yanmaya başlarSagol canım
Izmir icin normal canim da bizim burda yazin bile yorganla uyuyoruz
Adanadasın dimi canımYorgana şükret kaptanım biz şimdiden bişey örtmüyoruz 15 güne kalmaz klimalar yanmaya başlar
Evet canımAdanadasın dimi canım
Bence şekersiz tatlıları ye balla yapılanAh ah ben de yerim kiko verdim ya yiyorum bu yediklerin beni tırmalamasa bari
Orası çok sıcakmış gerçekten Allah sabır versin canımEvet canım
Gel canım seninle de kapışalımKızlar beni de alın
aa ben ben bennnGel canım seninle de kapışalım
günaydın canımGünaydin
3000 ceza az oldu sanirim cezayi 6000 e cikartalim bugun duyuru yapayimBu terslikte bir is var cezalar caydirici olacaktı ama tersi oldu sanki yerimde cezasinida yaparim gibi bir hal aldı bu hafta
Kiyafetlerin bol gelmesi ne guzel simdi sira diger kotlarindaIki tane kotum vardi kilo verceegim diye dohum sonrası iki tane almıştım biri 2 hafta once baya bol geldi ablama verdim digeride şimdi hic fermurar dugme acmadan inip cikiyorspor ozellikle alt bolgede gücünü göstermiş onuda ablama ayırdım heryerde kapandı kaldık mi donsuz acil eski kotlarima girmem lazim
Insallah gelir canim gelmezse sabah ac karna ve kiyafetsiz bildirimi unutmaKızlar dün yeni tartı siparişi verdim inş cumaya yetişir kargoya hemen verildi zaten. Yetişmezse de yine geçen haftaki tartıyı kullanırım
Günaydın canımGeçmişe bakıp geldim. Günaydın kızlar. Yarın tartı var. Amaan dikkaaaaatt
Günaydın canımGünaydınnnn herkese.
Günaydın canımGünaydınnn 6.takimm
Ne tartisi diyordum ki gunler karismis
Günaydın canımGünaydın sevgili takımdaşlarım
Bugün tartı öncesi arefesi yarın takımımızın bayramı olsun 1.liğimizi geri alalımCuma tartımız müthiş olsun insaAllah
Günaydın canımGünaydin kizlar
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın kızlar bugün perşembe akşamı ve sahuru hafif geçirelim
O kadar sicak da çekilmez olur yaa Allah sabir versin özellikle ramazanda cok zor oluyorYorgana şükret kaptanım biz şimdiden bişey örtmüyoruz 15 güne kalmaz klimalar yanmaya başlar
Günaydın canımGünaydin
Kaptanım valla aynısını teklif edecektim de gruptakiler tarafından linçlenmekten korktum3000 ceza az oldu sanirim cezayi 6000 e cikartalim bugun duyuru yapayim
Yaa aslinda korkum yapilan kacamaklarin yazılmamasiKaptanım valla aynısını teklif edecektim de gruptakiler tarafından linçlenmekten korktum
Olur tabikisiYaa aslinda korkum yapilan kacamaklarin yazılmamasi
6000 olunca yazmayan olur mu
Sen de gelaa ben ben bennn
ya kaptanım yazmayan eminim olur. hatta şu an da bile oluyordur. bunu yapan ama en çok kendini kandırır. kilo vermek isteyen benim, kaçamak yapıp yazmazsam kilo veremezsem takım ortalamasını etkileyip hakka girerim o ayrı, kilo veremediğim için hedefime ulaşamam başa sarar dururum o ayrı.Yaa aslinda korkum yapilan kacamaklarin yazılmamasi
6000 olunca yazmayan olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?