Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tessekkür ederim

Evet tutuyorum canim adimlarim kac gundur azdi bugun biraz artırayim dedim hava daha dün ısındı burda
Allah kabul etsin canım..
Iyi Yapmışsın...
Izmır 'de de hava iyiydi de birkaç gün içinde çok ısınacakmış...

Günaydın canım
2 gece sahura kalkmadık bilerek dün gece kalkalım doye niyetlendik uyuya kalmışım...
Zaten ben kalkarsak kalkiliyordu
Neyse sahursuz tuttuk yine
Ben zaten yiyip yatıyorum hafif birşeyler 1 gibi filan
Bugün küçük kız uyumadı 12 de zorla yatırdım sinirlendim yemicem dedim
Gece baktım 3 gibi uyandım dedim bişeyler atıştırayım wc ye gittim baktım kız yine kalkmış arkamdan
2 kaşık tavuk sote vardı hazırda onu yedim 3 tane erik hemen geri yattım tabi kız uyuyana kadar yine 1 saat geçti

Günaydin kizlar
günaydın tatlımmm
günaydın canımm
Gunaydin kizlar

Yine geldik persembe gününe bugun menulerimize dikkat edelim,ödemi olanlar ödem atici icecekler icsin
günaydın kaptanımm tamamdırr
evet aşı olayı büyük sıkıntıya girdi gerçekten.
Benim kızım da 1. Sınıfa gidecek şimdiden karnıma ağrılar giriyor Allah öğretmenlerimizin yardımcısı olsun
ah napacağız biz
Günaydın kızlar bugün perşembe akşamı ve sahuru hafif geçirelim
Günaydın canımm.
çocuklar verimli olamıyor ki. 1.sınıf bebesi yaşlar küçük anlamıyorlar.. umarım müdürün talebine olumlu döner canımm

Bu terslikte bir is var cezalar caydirici olacaktı ama tersi oldu sanki yerimde cezasinida yaparim gibi bir hal aldı bu hafta
3000 ceza az oldu sanirim cezayi 6000 e cikartalim bugun duyuru yapayim
Kiyafetlerin bol gelmesi ne guzel simdi sira diger kotlarinda
Kızlar dün yeni tartı siparişi verdim inş cumaya yetişir kargoya hemen verildi zaten. Yetişmezse de yine geçen haftaki tartıyı kullanırım
Insallah gelir canim gelmezse sabah ac karna ve kiyafetsiz bildirimi unutma

Geçmişe bakıp geldim. Günaydın kızlar. Yarın tartı var. Amaan dikkaaaaatt
Günaydın canım
Günaydınnnn herkese.
Günaydın canım
Günaydınnn 6.takimm
Günaydın canım
Geçen hafta 56.3
Bu hafta 56.4
Fark +100
Eki Görüntüle 2836971
Ne tartisi diyordum ki gunler karismis
Bu arada tattlilar icin 6000 adim cezasi veriyorum toplam
Günaydın sevgili takımdaşlarım
Bugün tartı öncesi arefesi yarın takımımızın bayramı olsun 1.liğimizi geri alalım Cuma tartımız müthiş olsun insaAllah
Günaydın canım
Günaydin kizlar
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın kızlar bugün perşembe akşamı ve sahuru hafif geçirelim
Günaydın canım
Yorgana şükret kaptanım biz şimdiden bişey örtmüyoruz 15 güne kalmaz klimalar yanmaya başlar
O kadar sicak da çekilmez olur yaa Allah sabir versin özellikle ramazanda cok zor oluyor
Günaydın canım

Yaa aslinda korkum yapilan kacamaklarin yazılmamasi
6000 olunca yazmayan olur mu
ya kaptanım yazmayan eminim olur. hatta şu an da bile oluyordur. bunu yapan ama en çok kendini kandırır. kilo vermek isteyen benim, kaçamak yapıp yazmazsam kilo veremezsem takım ortalamasını etkileyip hakka girerim o ayrı, kilo veremediğim için hedefime ulaşamam başa sarar dururum o ayrı.

Kilo vermem yavaşladı diye ben kaç akşamdır çorba salata besleniyorum sırf artı gelirim de listede sizi etkilerim diye. Herkesin bu sorumlulukta olması gerekiyor. Ben aç gezerken kaçamak yapıp liste ortalamasını etkileyenler benim hakkıma girmiş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…