Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Düşün ki şimdi ders arasına girdim
Okullar açılsın anacım bu iş böyle olmiyiii
Valla işin çok zor canım katılıyorum. Bu eylülde benim oğlanda 1. sınıfa girecek. ben 1 öğrenciyle nasıl yapacağım diye düşünüyorum. Sen onca öğrenciyle ne haldesin tahmin etmek bile zor.

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Valla işin çok zor canım katılıyorum. Bu eylülde benim oğlanda 1. sınıfa girecek. ben 1 öğrenciyle nasıl yapacağım diye düşünüyorum. Sen onca öğrenciyle ne haldesin tahmin etmek bile zor.
Hele 1. Sınıf çok zor Cnm, ki galiba gelecek sene de böyle geçecek
Asıl Allah sana kolaylık versin bacım
O değil de Bnm biontech in 2. Si yalan oldu bakan 6.hafta sonra diyor bilim adamları olmaz diyor boşuna mı olduk şimdi öf

Benim kızım da 1. Sınıfa gidecek şimdiden karnıma ağrılar giriyor Allah öğretmenlerimizin yardımcısı olsun

Çok iyi harikasın..
Aman bulursun giyecek bir şeyler taytin yok mu tayt giy ya da esortman giyersin...
Zaten tam kapanma da evdeyiz

Bu sene 1. sınıfa giden birkaç tanıdığım çocuğunu seneye bıraktı sınıf tekrarı yapsın diye...
Umarım her şey seneye güzel olur da yüz yüze eğitime geçeriz...
Ben de 1. sınıfa dönüyorum müdürden ara sınıf isteyeceğim bakalım verecek mı????

Günaydın kızlar bugün perşembe akşamı ve sahuru hafif geçirelim
Günaydın canım
2 gece sahura kalkmadık bilerek dün gece kalkalım doye niyetlendik uyuya kalmışım...
Zaten ben kalkarsak kalkiliyordu
Neyse sahursuz tuttuk yine

Ayy gelecek sene böyle olmasın inşallah okullarda olalım
Ben de biontech oldum 18 Mayıs 'ta olacaktım ikinci dozu...
Bekleyeceğiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…