- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Çok yoğunsun belliKafam hiç yerinde değil
Peki bn zaten yrn diğer evde başka tartıya geçicem hem bunu hem yarın bir daha diğeri ile yapayım
Düşün ki şimdi ders arasına girdimÇok yoğunsun belli
Valla işin çok zor canım katılıyorum. Bu eylülde benim oğlanda 1. sınıfa girecek. ben 1 öğrenciyle nasıl yapacağım diye düşünüyorum. Sen onca öğrenciyle ne haldesin tahmin etmek bile zor.Düşün ki şimdi ders arasına girdim
Okullar açılsın anacım bu iş böyle olmiyiii
Afiyet olsun canımHayırlı sabahlar.
Sahur
Beyaz çay
1 hurma
İftar
4 yk bamya çorbası
Avuç içi kadar fırında tavuk
2 lahana sarması
Salata
1 yk yoğurt
2 lt su
150 sn plank 150 p
40 squat 40 p
4000 adım 120 p
310 p
Eki Görüntüle 2836932
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımcarsamba menusu
sahur oncesi : 4 zeytin 1 incir
sahur :tereyagda yumurta1 dlm cavdar ,salatalik 1 catal tahinn,
iftar: ,4yk susuz etli kuru fasulye ,1 kasse yogurt,4 yk kıymalı sehriye corbasi (salata yapmaya hic takatim yoktu zaten spor yapamadan yıgılıp uyuyakaldim cok yogun ve yorucu bir gündü )
su 2 lt
spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Hele 1. Sınıf çok zor Cnm, ki galiba gelecek sene de böyle geçecekValla işin çok zor canım katılıyorum. Bu eylülde benim oğlanda 1. sınıfa girecek. ben 1 öğrenciyle nasıl yapacağım diye düşünüyorum. Sen onca öğrenciyle ne haldesin tahmin etmek bile zor.
Benim kızım da 1. Sınıfa gidecek şimdiden karnıma ağrılar giriyor Allah öğretmenlerimizin yardımcısı olsunValla işin çok zor canım katılıyorum. Bu eylülde benim oğlanda 1. sınıfa girecek. ben 1 öğrenciyle nasıl yapacağım diye düşünüyorum. Sen onca öğrenciyle ne haldesin tahmin etmek bile zor.
Çok iyi harikasın..Iki tane kotum vardi kilo verceegim diye dohum sonrası iki tane almıştım biri 2 hafta once baya bol geldi ablama verdim digeride şimdi hic fermurar dugme acmadan inip cikiyorspor ozellikle alt bolgede gücünü göstermiş onuda ablama ayırdım heryerde kapandı kaldık mi donsuz acil eski kotlarima girmem lazim
Bu sene 1. sınıfa giden birkaç tanıdığım çocuğunu seneye bıraktı sınıf tekrarı yapsın diye...Valla işin çok zor canım katılıyorum. Bu eylülde benim oğlanda 1. sınıfa girecek. ben 1 öğrenciyle nasıl yapacağım diye düşünüyorum. Sen onca öğrenciyle ne haldesin tahmin etmek bile zor.
Günaydın canımGünaydın kızlar bugün perşembe akşamı ve sahuru hafif geçirelim
Ayy gelecek sene böyle olmasın inşallah okullarda olalımHele 1. Sınıf çok zor Cnm, ki galiba gelecek sene de böyle geçecek
Asıl Allah sana kolaylık versin bacım
O değil de Bnm biontech in 2. Si yalan oldu bakan 6.hafta sonra diyor bilim adamları olmaz diyor boşuna mı olduk şimdi öf
Maşallah kaptanım adımların süper ..
Afiyet olsun canım da bebeğin kaç aylık???Menu
Sahur
4 nescafe kasigi vegan granula
1 bardak süt
Iftar
1 kepçe mercimek
5yk ıspanak kavurmasi
Salata
3 gun kurusu
Zipzip- E Elif_Eylul
Tessekkür ederimMaşallah kaptanım adımların süper ..
Sen oruç tutuyor muydun???
Ah ah ben de yerim kiko verdim ya yiyorum bu yediklerin beni tırmalamasa bariAyyy ayni ben..tek degilmisim...gunun her saati her durumda yerim...yiyemiyorum kelimesinin karşılığı yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?