- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
menülerdeki etiketlemeyi düşündüm deSen de gel
O kadar haklisin ki canimya kaptanım yazmayan eminim olur. hatta şu an da bile oluyordur. bunu yapan ama en çok kendini kandırır. kilo vermek isteyen benim, kaçamak yapıp yazmazsam kilo veremezsem takım ortalamasını etkileyip hakka girerim o ayrı, kilo veremediğim için hedefime ulaşamam başa sarar dururum o ayrı.
Kilo vermem yavaşladı diye ben kaç akşamdır çorba salata besleniyorum sırf artı gelirim de listede sizi etkilerim diye. Herkesin bu sorumlulukta olması gerekiyor. Ben aç gezerken kaçamak yapıp liste ortalamasını etkileyenler benim hakkıma girmiş demektir.
Takımı ikiye bölüp yine mi yaris yapsak acabamenülerdeki etiketlemeyi düşündüm dedestan olacak mübarek
Alt tarafı 6 kişiyi etiketleyeceğizmenülerdeki etiketlemeyi düşündüm dedestan olacak mübarek
ya kaptanım yazmayan eminim olur. hatta şu an da bile oluyordur. bunu yapan ama en çok kendini kandırır. kilo vermek isteyen benim, kaçamak yapıp yazmazsam kilo veremezsem takım ortalamasını etkileyip hakka girerim o ayrı, kilo veremediğim için hedefime ulaşamam başa sarar dururum o ayrı.
Kilo vermem yavaşladı diye ben kaç akşamdır çorba salata besleniyorum sırf artı gelirim de listede sizi etkilerim diye. Herkesin bu sorumlulukta olması gerekiyor. Ben aç gezerken kaçamak yapıp liste ortalamasını etkileyenler benim hakkıma girmiş demektir.
Ramazan diye yaparlarmi acabaTakımı ikiye bölüp yine mi yaris yapsak acaba
Ramazanin ucuncu haftasina girdik bence adapte olmuslardir artik :)))Ramazan diye yaparlarmi acaba
Ramazanin ucuncu haftasina girdik bence adapte olmuslardir artik :)))
6bin de çok oldu sanki bence 5 bin olsunYaa aslinda korkum yapilan kacamaklarin yazılmamasi
6000 olunca yazmayan olur mu
Etiketleri düzenleyip geliyorumetiket yap bakalim ne dicekler
Dusunelim bu konuyu6bin de çok oldu sanki bence 5 bin olsun
Aktif olanlarımi yapsan canim gelmeyenleri hic ugrasmaEtiketleri düzenleyip geliyorum
Geçmişe bakıp geldim. Günaydın kızlar. Yarın tartı var. Amaan dikkaaaaatt
Günaydınnnn herkese.
Günaydınnn 6.takimm
günaydın bebişler. sabah duş alıp çıktım ama yolda yine terledim. yaz gelmiş
Günaydın sevgili takımdaşlarım
Bugün tartı öncesi arefesi yarın takımımızın bayramı olsun 1.liğimizi geri alalımCuma tartımız müthiş olsun insaAllah
Günaydin kizlar
Günaydın
Gunaydin kizlar
Yine geldik persembe gününe bugun menulerimize dikkat edelim,ödemi olanlar ödem atici icecekler icsin
Günaydın kızlar bugün perşembe akşamı ve sahuru hafif geçirelim
Günaydın kizlarGünaydin
süper fikir.Takımı ikiye bölüp yine mi yaris yapsak acaba
ne varmış canım bende çok bişe sandım.Alt tarafı 6 kişiyi etiketleyeceğiz
Bu daha mantıklı . Kaçmaktan ksçamağa fark var demi. 1 d pizza ile 3 d baklava bir olmaz demi?Dusunelim bu konuyu
Olmazsa cezayi yiyecegin kalorisi kadar verebiliriz
Aynen öyle canimBu daha mantıklı . Kaçmaktan ksçamağa fark var demi. 1 d pizza ile 3 d baklava bir olmaz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?