Maşallah kiz sana
Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Akşam makarnayı koklamasaydım eksi gelmezdimMaşallah kiz sana
Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Hesaplarim tabi ki
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm çok gecmiş olsunBiz eylulu göturcez gene doktora bugun elifin çalıştığı hastaneye çok agriyo diyo aciyo diyo kolunu kaldiramiyo o aglayinca bende fena oluyorum
Regle rağmen harika tebriklerrrEki Görüntüle 2837796
Yarım saattir İnternete giremiyorum sıkıntı var sanırım hatlarda
Geçen hafta cuma 61.2
Bu cuma 60.7
Fark - 500
Reglim ona göre iyi diye düşünüyorumZipzip-
Süpersin dilekkkHayırlı cumalar canlar
Gecen cuma 77
Bugun 76.5
Yuzde 0.64
Sıkıntılı bir hafta gecırdım motıvasyon ve kacamksız bır dıyet surdurmekte carsamba günü 78.3 gordum tartıda
Iki günlük acil telafı programımla artım gıttu eksıye de dondum
Beilkıde regl odemı idi o gıtti bilemiyorum sonuçta bugun eksi ılr geldıgım için çok mutluyum
Etkılesejdım listeyi çok üzülürdüm .. İnßaallah emek veren herkes Çok güzel kılo vrtmıstır ve bugun 1.oluruz
Sut yesilcayı kesinlikle tavsiye ederim kızlar hele böyle artı oldugun zamn muthıs etkı ediyor
Eki Görüntüle 2837803
Fark -1.05 olmuyo mu
Aaaaa evet evetRegle rağmen harika tebriklerrr
Süpersin dilekkk
Fark -1.05 olmuyo mu
Harikasın ya ne güzel kilo 60
Canım geçmiş olsun. İnşaAllah önemli birşey yoktur. Allah şifa versin.Biz eylulu göturcez gene doktora bugun elifin çalıştığı hastaneye çok agriyo diyo aciyo diyo kolunu kaldiramiyo o aglayinca bende fena oluyorum
Kızlar çok güzel eksiler tebrik ederimKilo bildirimi
Geçen cuma: 59.8
Bugün: 59.3
Fark: -500 gr
Yuzde 0.836
Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2838049
Eksin çok güzel tebrik ederim canımKilo bildirimi
Geçen cuma: 59.8
Bugün: 59.3
Fark: -500 gr
Yuzde 0.836
Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2838049
Kolay gelsin canımKızlar yazamıyorum özür dilerim. bugün evdeyim temizliğe giristim
1.05 den hesapladim zaten canimAaaaa evet evetZipzip- kqptqnım düzenlersin fark 1.05 oluyor
kiz aksam haberlere cikarsan polisten kacarken 6. Tkma slm şöyleKızlar benim yürüyüş mesafem orman dibi yani ara sokak falan değil sol tarafta araba yolu ynai yakalanmamak mümkün değil ama bugün bı cikicam olmadı artık polis görürsem dönerim eve markete falan gidiyorum derim.
Bana gelse ac kalır bu cocuk :) damarlarindan sakatatla salgam akiyorAhahaahha Adanalı olmak bunu gerektirir kızzz yemediği şeyler var tabiki de ama sevdikleri kelle paça,,,, mumbar,,, şırdan,,, kebap,,,, şalgam,
O zaman koluna bakmadılar mi insallah birsey cikmazBiz eylulu göturcez gene doktora bugun elifin çalıştığı hastaneye çok agriyo diyo aciyo diyo kolunu kaldiramiyo o aglayinca bende fena oluyorum
1.05 kiz 1.50 degil
Naptin canim patronunuKızlar yazamıyorum özür dilerim. bugün evdeyim temizliğe giristim
Allahim rakamlara bak duami biliyorsun cok aminGeçen hafta 56.2
Bugün 55.7
Fark -500 gr
Yüzde hesaplamayı unutmuşum yapamadım kaptanımZipzip- Eki Görüntüle 2838056
Şalgam cılı içer zatenkiz aksam haberlere cikarsan polisten kacarken 6. Tkma slm şöylebirsey olmaz canım sen poseti al birsey olmaz poset izin belgesi niteliğinde
Bana gelse ac kalır bu cocuk :) damarlarindan sakatatla salgam akiyoracida sever mi bu kuzucuk
O zaman koluna bakmadılar mi insallah birsey cikmaz
1.05 kiz 1.50 degilama senin kilonda cok guzel eksi rakibem bu haftayi sıkı tutmam gerekecek wc ye cozum bulmalıyım :)
Tamam canımEksin çok güzel tebrik ederim canım
Kolay gelsin canım
1.05 den hesapladim zaten canim
Çok geçmiş olsun canımBiz eylulu göturcez gene doktora bugun elifin çalıştığı hastaneye çok agriyo diyo aciyo diyo kolunu kaldiramiyo o aglayinca bende fena oluyorum
Eksin çok güzel tebrik ederim canımGeçen hafta 56.2
Bugün 55.7
Fark -500 gr
Yüzde hesaplamayı unutmuşum yapamadım kaptanımZipzip- Eki Görüntüle 2838056
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?