- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Biz eylulu göturcez gene doktora bugun elifin çalıştığı hastaneye çok agriyo diyo aciyo diyo kolunu kaldiramiyo o aglayinca bende fena oluyorumGideyim de yuruyeyim bariakşama bi çorba yapacağım
Götür canım başka birşey olmasın haber et durumuBiz eylulu göturcez gene doktora bugun elif çalıştığı hastaneye çok agriyo diyo aciyo diyo kolunu kaldiramiyo o aglayinca bende fena oluyorum
Sinir oldum sürekli tutuyo acıyo diyoGötür canım başka birşey olmasın haber et durumu
Durmayan bir çocuk o zaten birşey olmasa lafını etmez götür için rahatlasin gün içindeki hareketlerini de bir bir anlat doktora ona göre baksın.Sinir oldum sürekli tutuyo acıyo diyo
Geçmiş olsun canımBiz eylulu göturcez gene doktora bugun elifin çalıştığı hastaneye çok agriyo diyo aciyo diyo kolunu kaldiramiyo o aglayinca bende fena oluyorum
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Götür bencede çıkmış olabilir kolu çocuğun
Hadi gözün aydın canimTurk telekom sasirtiyor beni daha 24 saat olmadan teknik ekip geldi ,kablolar kopmuş
Netim de sorun kalmadi artik
Geçmiş olsun.Sagol canim
Gecen göturduk bisey yok dediler ama elletmiyo
Inşaallah ciddi bir sorun yoktur canım Allahım acil şifa versin kuzuyaBiz eylulu göturcez gene doktora bugun elifin çalıştığı hastaneye çok agriyo diyo aciyo diyo kolunu kaldiramiyo o aglayinca bende fena oluyorum
Geçmiş olsun.
İnşallah yaaa valla birkisi hasta evde herkes hasta bisey olmasindaInşaallah ciddi bir sorun yoktur canım Allahım acil şifa versin kuzuya
İclerınde yıyebılecegım tek sey kebapAhahaahha Adanalı olmak bunu gerektirir kızzz yemediği şeyler var tabiki de ama sevdikleri kelle paça,,,, mumbar,,, şırdan,,, kebap,,,, şalgam,
Kesinlikle kaptancigim o iş bendeBu hafta menülerini ve sporlarını duzenli bekliyoruz canım
Gercekten öyle canım annem hep derdi çocukken babaannem bizde hastayken bakardık ev de biri hasta olunca tüm ev yasta olur derdiİnşallah yaaa valla birkisi hasta evde herkes hasta bisey olmasinda
Tesekkur ederim cnm ..dun ıctımTebrikler
Sut yeşilcayi ne zaman içtin canm
Gecerım ballı lokmam bılırsın benıbu hafta tuzla tuzla ye kuzum hic çekinme
Senin küçük kiz masallah mumbardan sonra tamam dedim yemsk secmeyen cocuk yapmışlar :)
pattisin yaninda eppek yeme yeme yeme , su adamada artik küsme
Yuzde 1 gectin mi ona göre başlarız :)
Sadece market mesafesinde canim ara sokaklardan dolasa dolasa markete git gel yapabilirsin eline bir poşet al:)
Eksiye geçmişsin dilosum
Halledersin sen3 gündur wcden dolayi artı 1500 yüm
Tesekkur ederim diyetdasimHayırlı cumalar canım tebrik ederim
Yaaaa kıyıyorsun ama öyle sinirli bakmaAhhh kiyamam
Kızzzzzz hepsi çok lezzetliİclerınde yıyebılecegım tek sey kebap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?