Aminnnn inşallah canım inşallah...Allahim rakamlara bak duami biliyorsun cok amin
Ev yapımı kefir mayalarim var ama ise yaramadı belki uzun vadede yarar canim meyve de yemiyorum belki onunda etkisi varŞalgam cılı içer zaten
Turşu acıdır gözlerinden yaş akar yerken
Canım kefir,,, kayısı çayı,,, form çayı,,, zeytinyağı,,, aklıma gelenler bunlar
. Ramazan olduğu için ekstra kabızlık sorunu oluyor
Tebrik ederim cnm harıkasin
Armut kabak salata bunları da bol ye canımEv yapımı kefir mayalarim var ama ise yaramadı belki uzun vadede yarar canim meyve de yemiyorum belki onunda etkisi var
Teşekkür ederim canım bu hafta aslında çoğu şeyi iftardan önce canım çekti ama iftarda suyu içince gerisini canım istemediTebrik ederim cnm harıkasinazmının emegının karsılıgını aldıgın br hfta olmuş
Büyük kızın adı kumsal mıBenim ki Mina
Tik tok makarnayi yapmışsındırKiz biz zaten zeytinyağcıyiz
Herseyimi ben zeytinyagli yaparim pilav makarna ve bazi çorbalar dısinda kizartma bile zeytinyagli
Ama benim bagirsaklar zeytinyagini algilamiyo bile
Büyük kızım KumsalBüyük kızın adı kumsal mıHandeyi küçüğü sanıyordum
Maşallah Allah size bağışlasınBüyük kızım Kumsal
Küçüğüm Hande mina
Hande benim adım
kiz aksam haberlere cikarsan polisten kacarken 6. Tkma slm şöylebirsey olmaz canım sen poseti al birsey olmaz poset izin belgesi niteliğinde
Bana gelse ac kalır bu cocuk :) damarlarindan sakatatla salgam akiyoracida sever mi bu kuzucuk
O zaman koluna bakmadılar mi insallah birsey cikmaz
1.05 kiz 1.50 degilama senin kilonda cok guzel eksi rakibem bu haftayi sıkı tutmam gerekecek wc ye cozum bulmalıyım :)
Marulla yürüyüşe çıkan kadın diye show habere cikiyormusum .hemde uzun mesafekiz aksam haberlere cikarsan polisten kacarken 6. Tkma slm şöylebirsey olmaz canım sen poseti al birsey olmaz poset izin belgesi niteliğinde
Bana gelse ac kalır bu cocuk :) damarlarindan sakatatla salgam akiyoracida sever mi bu kuzucuk
O zaman koluna bakmadılar mi insallah birsey cikmaz
1.05 kiz 1.50 degilama senin kilonda cok guzel eksi rakibem bu haftayi sıkı tutmam gerekecek wc ye cozum bulmalıyım :)
Allah bağışlasın canımBüyük kızım Kumsal
Küçüğüm Hande mina
Hande benim adım
Hmm ben 500 ×100 yaptım çok çıktı bu kadar çıkmıyordu bu diyorumEksin çok güzel tebrik ederim canım
(Geçen haftaki kilon -Bu haftaki kilon )×100/gecen haftaki kilon
Hesaplarim canim yazarken
Allah seni ne yapmayaMarulla yürüyüşe çıkan kadın diye show habere cikiyormusum .hemde uzun mesafevalla şöyle derim bende 6. Takım beni azmettirdi korkuma çıktım yoksa ben çıkmayacaktım memur bey marulumla gazetecilere saldırırim hersey kilo vermek içindi falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?