Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm titiz evden çalışıyor, ama çalışırken kamerayla çalıştığı ve sürekli aktif olarak görüşme yapması gerektiği için mola hariç kalkamıyor.
Soyledi kaptan ben evden çalıştığını bilmiyodum

Anasina kizip kizina niye bela oluyorsun kız saka bir yana dusmanimda olsa bu kilolu olma işi çok zor ne giydiğin yakisir , ne kalabalikta sanki hakkin yokmuş gibi yemek yersin , sacmalamalaf şuursuzca yemeler yediklerine bahaneler uretip kendini kandırmak cidden kafada bitirmek önemli

Kmsl Hnd yaaaa sen bugün bi taraflarını iyi kaşı, bu ne güzellik bin kere maşallaaah. Çok hoşuma gitti

Hangi videoları yaptın tavsiye istiyorum senden. Bir de ben bu zamana kadar hep zayıfladıktan sonra pilatesle sıkılaşmayı tercih etmiştim ama bu kez pilatese de başladım. Sence doğru mu senden 70 küsürlerden düşmüştün yanlış hatırlamıyorsam.

Tebrik ederim canim cok guzel eksin
sagol canim

Ne yapcan emojiyi canım . Efsaneler gerçek değildir. En azından gerçekliği kesin değildir. Şampiyonlar ise
herkes birgun unutulur
sampiyon cuma belli olur

İnsallah sonradan ariza cikarmaz canim

Kaptanım ben geç kaldım galiba cevap vermede
Listeyi yapmışın eğer ekleyebilirsen katılmak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…