- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Teşekkür ederim canimmEksin cok guzel canim tebrikler
Ama hic aktif degilsin
Teşekkür ederim kaptanımmEksin çok güzel tebrik ederim canım
Tamam canim ekleyelim senide aksam duruma gore eklerimKaptanım ben geç kaldım galiba cevap vermede
Listeyi yapmışın eğer ekleyebilirsen katılmak istiyorumm
Ayyyy çok teşekkür ederim canım benimKmsl Hnd yaaaa sen bugün bi taraflarını iyi kaşı, bu ne güzellik bin kere maşallaaah. Çok hoşuma gitti
Hangi videoları yaptın tavsiye istiyorum senden. Bir de ben bu zamana kadar hep zayıfladıktan sonra pilatesle sıkılaşmayı tercih etmiştim ama bu kez pilatese de başladım. Sence doğru mu senden 70 küsürlerden düşmüştün yanlış hatırlamıyorsam.
At attttttt hadi kızlar herkes atsınVar en çok kilom bel bölgesinde.
Inşaallah kuzum senin de sayen de bu hafta da coşarız insaAllah
Yandan belli oluyor aslındaCanım cidden sende çok gzuel olmussun darısı başımıza insallh sendeki de göbekli bendekini bı görsen haline şükür edersin.
Nik degistiremiyorum galiba belli bir süresi var bildiğim kadarıylaTebrik ederim canım benim
Tebrikler tatlimm
Şimdilik ikna oldu evde duracağım. Inşallah sonradan problem çıkarmazsa tabi.
Tebrik ederim canım, harika.
Tebrikler canimm
7 lere geçtin demek hayırlı olsun canım
Ah bu doğum sonrası göbek derdi bende de var. Ama harika gorunuyorsun. Nick değiştirme vaktin geldi bence
Yağdan gitmesi güzel canım tebrikler
Harikasın canım
Muhteşem olmuşsun. Seni inanılmaz kiskandim şu an
Eksi gelmişsin en azından canım tebrikler
Süper eksi. Çok tebrik ederim canım benim
Tebrikler canım benim
Harikasın canım tebrikler
En azından eksi gelmissin üzülme tatlim
Tebrik ederim canım benim süpersin
Eksidesin canim harikasin.
Of offf offff süper süper süper. Iyiki listeden çıkmadın bak. Ne güzel gidiyor kilolar.
Ah çok kötü olmuş. Tekrar bildirimde belki eksi çıkarsın biraz daha. Tam takıma girdigin haftaya denk gelmesi kötü oldu. Lifli beslenmen lazım canım daha fazla
Ooo süper. Tabiki biz kazanacağız efsaneyiz cunku
Harikasın canım tebrik ederim
Sağol kuzum
Ay o çok fena ama önce ki günlerde halasına da demiş sen kilo aldım bu ne hal diye kadın strese girmiş merdivenlerden düşmüş ben güldüm geçtim de o da çok şom ağızlı büyük konusuyorAnasina kizip kizina niye bela oluyorsun kızsaka bir yana dusmanimda olsa bu kilolu olma işi çok zor ne giydiğin yakisir , ne kalabalikta sanki hakkin yokmuş gibi yemek yersin , sacmalamalaf şuursuzca yemeler yediklerine bahaneler uretip kendini kandırmak cidden kafada bitirmek önemli
Ah bu kuzenler ah...Ruhum obezto canım ana o da artık fitlesiyortostombalak koymamın asıl sebebi kuzenim sağolsun abla bu ne hal tostombalak gibi olmuşsun yere atsam top gibi yuvarlanirsin demişti çok güldüm o gün ama düşündüm sonra kilo vermeye karar verdim buraya üye olurken de kuzenin söylediği geldi aklıma ben de ona dedim Allah sana tostombalak bi kız nasip etsin diye küstü bana
Canım sende fotoda çok iyi görünüyorsunInşaallah kuzum senin de sayen de bu hafta da coşarız insaAllah
Yandan belli oluyor aslında
Nik degistiremiyorum galiba belli bir süresi var bildiğim kadarıylaçok şükür canım
Sağol kuzum
Ay o çok fena ama önce ki günlerde halasına da demiş sen kilo aldım bu ne hal diye kadın strese girmiş merdivenlerden düşmüş ben güldüm geçtim de o da çok şom ağızlı büyük konusuyorhaklısın canım kesinlikle kafada bitiyor herşey
Senin yanından geçemem amaCanım sende fotoda çok iyi görünüyorsun
Ben de evadan sonra pilates yapıyorum. Bunu da eklerim olmazsa. Eee bunu kaç puandan hesaplıcazAyyyy çok teşekkür ederim canım benim
Bende kilo verme aşamasında leslie yapıyordum
Ama sıkılaşma için pilates yaptım hemde uzun bir süre değil yani hiç aksatmadan toplamda 1.5 ay ancak yaptım
hedef kiloya 7 8 kilo kala bence ideali tabiki sen daha iyi tanıyorsun vücudunu
30 dk pilates sonrası bu videoyu yaptım canım
Birde kaptanım dün sabah 12.20 ye kdr 6 saat dersim vardı oturduğumdan adım cezamı bitiremedim 5132 de kalmışımMezun olacak misin canim mesajimi gormedin sanirim
Masallah cook guzelsin ve zayifsin
Tarti farki ve wc etkilemistir canim
Listede olmadigin icin tarti farki sorun olmaz canim
Tamam canım sorun degilBirde kaptanım dün sabah 12.20 ye kdr 6 saat dersim vardı oturduğumdan adım cezamı bitiremedim 5132 de kalmışım
Bugün yapıcam olur mu
Aradaki boy farkını unutmayalımSenin yanından geçemem ama
Kendisi cok mu zayif herkese olcum yapıyor burda yaristayizda ilgileniyorum yoksa gerçek hayatta kimsenin kilosu ilgimi çekmez zayif yada kilolu insanlığından asla önemli değilInşaallah kuzum senin de sayen de bu hafta da coşarız insaAllah
Yandan belli oluyor aslında
Nik degistiremiyorum galiba belli bir süresi var bildiğim kadarıylaçok şükür canım
Sağol kuzum
Ay o çok fena ama önce ki günlerde halasına da demiş sen kilo aldım bu ne hal diye kadın strese girmiş merdivenlerden düşmüş ben güldüm geçtim de o da çok şom ağızlı büyük konusuyorhaklısın canım kesinlikle kafada bitiyor herşey
olsun canim en azından eksidesinwc çıkamadım bu kabızlık
mahvetti beni bu hafta
Gecen Cuma 75.8
Bu Cuma 75.5
-300
Zipzip- Elif Eylül North River
***6.Takım 724. Etap ***
Cordeliaa(71.9/71.4/0.5/%0.695)
Kmsl Hnd (61.5/60.45/1.05/%1.707)
kackaloribu (59.8/59.3/0.5/%0.836)
penguen (61.2/60.7/0.5/%0.817)mezun olmak istiyor
Tostombalakanne (62.5/60.6/1.9/%3.040)
TekrarDene (77.0/76.5/0.5/%0.649)
bengisu022 (87.1/85.8/1.3/%/1.493)tarti değişiminden kaynakli 150 gram fark eklenmistir
T u t a s t e (76.65/75.5/1.15/%1.500)
s i d e l y a(72.0/70.6/1.4/%1.944)
sardunya1038(75.8/
Titizz1(63.65/
chikolatagozlum(65.5/63.1/2.4/%3.664)yeni üye b.t:09,04,B.k:66.85,H.k:58
6.Takım Ortalamasi:
6.Takim Free liste 724.Etap
selensu82 (56.3/57/)kendi isteğiyle ayrilan üye
Migim (80.7/79.9/0.8/%0.991)
I-cell_84 (71.9/71.8/0.1/%0.139)712.etapta 72.1 ile izne ayrilan üye
birazhuzurdu2008(73.2/72.9/0.3/%0.410)716.etapta kendi istegi ile ayrildi
Leyl-i-fer(85.5/84.8/0.7/%0.819)655.etapta mezun olan üye, B.t:18.03,B.k:85.8,H.k:75
sulisim(54.8/54.5/0.3/%0.547)718.etapta mezun olan uye
Tutku44(77.8)666.etapta 73.8 ile izne ayrildi
Ytmz (70.9/69.3/1.6/%2.257)mezun üye,B.t:05.04,B.k:72.2 ,H.k:60
asysss(56.2/55.7/0.5/%0.890)mezun uye
sena zeynep (57.6///)sabit
Cedarice(77.1/ )723.etapta 77.1 ile mezun oldu
Poni Bon (83.5/83.2/0.3/
AhSen_2504 (88.45
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?