- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Senin de birden inecek goreceksin canim moral bozmak yok eksi candir :)Sanırım evet canım tebrik ederim seni eksin çok güzel
eski nicklerimden biri bence sana da cok yakışır "köyündelisi"Bana nick ismi söyleyin acil
ana daha cocuk muKendisi çok zayıf 177 boyu 60 kilo sanırım kendi kilo alamadığı için kompleks olmuş onda normalde çok cana yakın bir çocuk 17 yaşında ama işte fiziksel olarak eksikliğini başkasından çıkarıyor
Super eksi canım
PisSenin de birden inecek goreceksin canim moral bozmak yok eksi candir :)
eski nicklerimden biri bence sana da cok yakışır "köyündelisi"
ana daha cocuk mu
Super eksi canım
Evet canım çocuk ergen zaten büyük olsa önüne geleni eleştirmez kiSenin de birden inecek goreceksin canim moral bozmak yok eksi candir :)
eski nicklerimden biri bence sana da cok yakışır "köyündelisi"
ana daha cocuk mu
Super eksi canım
sagol canim benim allah cocuklarimiza saglik afiyet versinCanım geçmiş olsun kızın hastaymış Rabbim acil şifalar versin.
Eksin de çok güzel tebrik ederim,
Canim yarim kullan yarım avakado da 4yemek kasigi zeytinyag var 1tam yemeAvokadolu salata yapacağım kıslar ne kadar kullanayim yarısı az mı gelir fazla mı
sagol kaptanim spor daha faazla yapabilseydim daha guzel olacakti ..Cordelia sagolsun hergun spor puanlarini paylasması ayrı gaz verici oldu .. cok emegi var cok tesekkur ederiz
Senin de birden inecek goreceksin canim moral bozmak yok eksi candir :)
Eki Görüntüle 2837796
Yarım saattir İnternete giremiyorum sıkıntı var sanırım hatlarda
Geçen hafta cuma 61.2
Bu cuma 60.7
Fark - 500
Reglim ona göre iyi diye düşünüyorumZipzip-
Hayırlı cumalar canlar
Gecen cuma 77
Bugun 76.5
Yuzde 0.64
Sıkıntılı bir hafta gecırdım motıvasyon ve kacamksız bır dıyet surdurmekte carsamba günü 78.3 gordum tartıda
Iki günlük acil telafı programımla artım gıttu eksıye de dondum
Beilkıde regl odemı idi o gıtti bilemiyorum sonuçta bugun eksi ılr geldıgım için çok mutluyum
Etkılesejdım listeyi çok üzülürdüm .. İnßaallah emek veren herkes Çok güzel kılo vrtmıstır ve bugun 1.oluruz
Sut yesilcayı kesinlikle tavsiye ederim kızlar hele böyle artı oldugun zamn muthıs etkı ediyor
Eki Görüntüle 2837803
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 59.8
Bugün: 59.3
Fark: -500 gr
Yuzde 0.836
Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2838049
Selam kızlar kilo bildirimi Eki Görüntüle 2838065
Geçen haftaki tartıyla da tartıldım arasındaki fark net olsun diye. Bundan sonra alttaki tartıyı kullanacağım.
Geçen hafta 86.9
Bugün 85.8
Fark eksi 1.1
Not kıyafetsiz ve aç karnına tartıldım.
Zipzip-
Kilo bildirimim
Geçen hafta 72.0
Bu hafta 70.6
Fark 1.4
Yüzde %1.944 (doğru mu hesapladım bilmiyorum)
Zipzip-
Eki Görüntüle 2838075
Merhaba
Hafta başı artıydım. Bu kadar toparlayabildim.. Söz veriyorum önümüzdeki hafta en az 1 kilo vereceğim.
Geçen hafta Cuma 71,9
Bu cuma 71,4 kg.
Fark - 500
Oran 0,696
Zipzip- E Elif_Eylul
Surrrppprrresssss
Güncelleme yapayım
Geçen cuma= 62.5
Bu hafta cuma= 60.6
Fark = -1.9
Yüzde= % 3.04
Eki Görüntüle 2838222
Zipzip-
E Elif_Eylul
wc çıkamadım bu kabızlık
mahvetti beni bu hafta
Gecen Cuma 75.8
Bu Cuma 75.5
-300
Zipzip- @Elif Eylül North River
Harikasın tatlım. Ben bu hafta kötüydüm. Haftaya bekle beni.sagol canim benim yaklaşik 8-9 aydir bu kiloyu gormemistim
Hadi ya çok yagliymisCanim yarim kullan yarım avakado da 4yemek kasigi zeytinyag var 1tam yeme
sporlarin adimlarin harikaydıiii bence bu hafta cok daha iyi gidecek gecen haftanin emegini pazartesi tartisinda goreceksinHarikasın tatlım. Ben bu hafta kötüydüm. Haftaya bekle beni.
Kaptanım eline sağlık. E Elif_Eylul senin de fırçana sağlık. Muhteşem kaptanlarsınız.
masallahh harikaaaKilo bildirimim
Geçen hafta 72.0
Bu hafta 70.6
Fark 1.4
Yüzde %1.944 (doğru mu hesapladım bilmiyorum)
Zipzip-
Eki Görüntüle 2838075
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?