- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
sakallı dedede geliyomu gözdem ..şaka bir yana erdin cadı iyce ...
bak hediye olrak o biletlerin birini yolaya bilirsin ....
amanın birde çıkıyomuş......
mirayın neler sevdiğini öğrendik .
günaydın safişim ..
kıs sana hediye şeçmeye . ne var kırmızı bir jartiyer işini görür .
yaaa ben bişey söylüycem yani bir teklifte bulunacam sizlere ne olur bencilce sanmayın lütfen çünkü bende çekilişe katılmak istiyorum aranıza hiçte eşime söylemiycem çünkü söyleyince az çok cevabını biliyorum bu teklifide safişin sözü üzerine yapmak istedim safiş hani sen dedinya ben siteye güveniyorum yeri geldi durdu açık adres bile verdim sorun olmadı eğer safiş sana veya bir başka arkadaşa kime uyarsa farketmez biriniz bana özelden numaranızı verirseniz bende ordan bana çekilişten kim çıktıysa ona numaramı vermeniz için size versem numaramı olirmi ne olur beni yanlış anlamayın yoksa normalde bana çıkan arkadaşa numaramı ben veririm özelden ama şansıma güvenmiyorum bir problem olursa diye korkuyorum bilmem anlatabildimmi tabi istemesseniz alınmam kesinlikle rahat olun maksatım aranızda olmak
Hemen bahsedeyim, venedikteki gondollardan çok hoşlanıyorum, bir tane edinsem ya da arkadaşlarım hediye etsede uçan halıma binip venedikte gondol sefası yapsam diyordum, uçan halı da olabilir bakınız
safişşş beni delirtmeee bak şimdiiii
miray
safiş
naz
simoş
zilan
katıldı diyelimmmm; şimdi ilk sırada çekilişi çeken ve hediye alacağı kişi çıkacak
miray çekti safiş çıktı
safiş çekti naz çıktı
naz çekti simoş çıktı
simoş çekti zilan çıktı
zilan çekti miray çıktı
kimse açıkta kalmadııı gördüüün gibiii
anaaam bana permütasyon kombinasyon yaptırmayın sözelciiim beeeenuleeeen
Puhauhahuauhauhauhahua ablamda benim söylediğimi söylemiiiiiiiiş, ay şimdi gülmekten bayılacağııııımsafişe çıkan şimdiden iç çamaşırı mağazası gezsin evladıııııııııııım
2 Tane yılbaşı için çeyrek biletim var, ve ayıptır söylemesi son 3 numarasını rüyamda görüp, 5-10 biletçi gezip bulduğum 2 çeyrek bilet bunlar, 35 trilyon büyük ikramiye-çeyreğe çıkarsa 8,5 trilyon, söz nazlım vallahi sana şöööyle güzelce bir ev alıp döşeyeceğim, siz oraya çıkarsınız kayınvalidenle de görümcen oturur
aşkolsun niye dalga geçeyim öylemi anladın cadı .Dalga geçiiiiin bakalım, 1 ocakta bana ismim yerine 8,5 trilyon diyecekleeeerrr
Vallahi gördüm abla bilmiyorumki tırsıyorum zaten iyice bu konudan :18: çıkarsa eğer taylan kümeliyi siteye getireceğim bilgi versin diye
tşk ederim nazlımiçin öyle rahat edecekse ben özelden numaramı verebilirim canım . eşinle sıkıntı olacaksa canım kendini sıkıntıya yokma
kabul ettim bileeeeaşk olsun zilan ne demek ..ben ettim bile canıkom ....
o zaman yandık diseneeeee
sendemi ablaaaaaaaaaaaaaa
canımmm saçmalama kimse alınmaz neden alınsın sen kendini ksma güzelcim kimi istiyorsan haberleşebilirsin şekercim
istersen bende verebilirim numaramı özelden senin yazmana gerek yok kaydet numarayı sen ara bütün sorumluluk bende yani
iyice makaraya sardın beni bir daha fikir vermicem
tamam ulen kes tamammmmmm
uğraşmıcam bugün senle
çok kırdın kalbimi simoşşş çooooooooookkkkkkkkkk
bana ne alcan
Ne istersen alırım safiiiiiiişşş , söyle bakalım ne istersinnn954363546 karatlık elmaslarla süslü gecelik ve sabahlık takımına ne dersin, zümrüt-yakut karışımı
Şaka yapıyorum ablişkooooooooooomaşkolsun niye dalga geçeyim öylemi anladın cadı .
iki dakika kaybolmaya gelmiyor hemen dolmuş sayfalar çenesi düşükler sizi pardon elleri çevikler diyeyim değil mi
tmm safişim çok sağol cnmsen veya nazlı hanginiz verirseniz cnm farketmez :)) çekiliş belli olsun artık konuşuruz canlarım
Tapusunda benim adımın yazdığı yaşadığım il içinde bir evim olsun istiyorum büyüklüğünde yok gözüm yeterki gerçekten benim dediğim bir evim olsun zaten gerisini ben getiririm canım
Benim hayatım cinsellikten ibaret değil ayrıcaaaaa
o benim özel sporum tımammıııı :84:
nazlım bak beni ablan olarak görüyorsan bir iki nasihatim var .
kayınvaliden geldi .belki yanlız daha rahattın tabi . ama bunu gözünde büyütme . inan bazan bu piskoljiye kendimizi ,kendimiz sokuyoruz .
sen olayları nasıl görmek istiyorsan öyleolayların içinde bulursun . bu durumu kendine bir zorluk yada mutsuzluk sebebi görme . olumlu yanlarını düşün bölede mutlu oldugunu kabul et.. ALLAHA şükür ne iyi eşin var.daha başka sıkıntılar .saglık problemleri olsaydı ne olacakdı .
böyle yaşamayı kabullen artık hep olumsuz düşünme . sonuçda bu senin halve hareketlerine yansır . karşı tarafıda düşün bak aylardır sizi yanlız bırakdı bu durum onuda kesin etkilemiştir ...
bazan kendini karşı tarafın yerine koy onun hisetiklerini düşün .
sonuçda bu durumu böyle kabullen ve hayatını günlerini huzurunu vede moralini bozma ...
gözdem arda evdeki ygurdan ye ama yinede y. yaglı al istersen bi süre .Teşekkürler ablacığım, yoğurdu annem mayalıyor, bizim çiftlikten geliyor sütümüz, çanakkaleden. Ama kaynatırken kaymak topluyormu bilmem, ben zaten kaymak yememdeo zaman bimin peynirlerinden alacağım ve %0 yağlı süt, ama yoğurt normal öylemi ?
tagam gıTapusunda benim adımın yazdığı yaşadığım il içinde bir evim olsun istiyorum büyüklüğünde yok gözüm yeterki gerçekten benim dediğim bir evim olsun zaten gerisini ben getiririm canım
süper fikir ...Şaka yapıyorum ablişkooooooooooombir çıksın abla hemen işyerinde 3-5 kişi dövüp işten ayrılacağım
Tapusunda benim adımın yazdığı yaşadığım il içinde bir evim olsun istiyorum büyüklüğünde yok gözüm yeterki gerçekten benim dediğim bir evim olsun zaten gerisini ben getiririm canım
gözdem valla benide korkutuyon kız böyle konuşarak :44:Allah sonunu hayır kılsın kızz
bide çıkıyormuş sabahına sendeyimmmçıktığı an saklanacak yer bul kendine :90:
bende benim evim diyebildiğim bir evim olsun istiyorum ...
Özel spor... ahuahuauahuahuadoğrudur safişim birşey demedik takılıyoruz sadece...
Kuzu şaka bir yana söz tapuyada birlikte gideceğiz
Evvveeeet şimdi çıkarsa eğer herkes birşeyler istesin, olumlama yapıyoruz tammammı?
Zaten ben çıkarsa eğer öyle güzel dağıtacağımki, kendime bağdat caddesinde bir kitapçı açacağım birde araba alırım orta karar kalanını güzelce paylaştırırım
bende benim evim diyebildiğim bir evim olsun istiyorum ...
bak bu lafları hatırlatırım sana haberin olsun
eğer olurda piyangodan büyük ikramiye çıktığında ortalardan kaybolmazsan
dimi nazlım yaaa
çok şeymi istiyoruz acabaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?