Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sakallı dedede geliyomu gözdem ..şaka bir yana erdin cadı iyce ...
bak hediye olrak o biletlerin birini yolaya bilirsin ....
amanın birde çıkıyomuş......

Dalga geçiiiiin bakalım, 1 ocakta bana ismim yerine 8,5 trilyon diyecekleeeerrr
Vallahi gördüm abla bilmiyorumki tırsıyorum zaten iyice bu konudan :18: çıkarsa eğer taylan kümeliyi siteye getireceğim bilgi versin diye

mirayın neler sevdiğini öğrendik .

o zaman yandık diseneeeee

günaydın safişim ..

kıs sana hediye şeçmeye . ne var kırmızı bir jartiyer işini görür .

sendemi ablaaaaaaaaaaaaaa

canımmm saçmalama kimse alınmaz neden alınsın sen kendini ksma güzelcim kimi istiyorsan haberleşebilirsin şekercim
istersen bende verebilirim numaramı özelden senin yazmana gerek yok kaydet numarayı sen ara bütün sorumluluk bende yani

Hemen bahsedeyim, venedikteki gondollardan çok hoşlanıyorum, bir tane edinsem ya da arkadaşlarım hediye etsede uçan halıma binip venedikte gondol sefası yapsam diyordum, uçan halı da olabilir bakınız

iyice makaraya sardın beni bir daha fikir vermicem

tamam ulen kes tamammmmmm
uğraşmıcam bugün senle

çok kırdın kalbimi simoşşş çooooooooookkkkkkkkkk

bana ne alcan

nazlım bak beni ablan olarak görüyorsan bir iki nasihatim var .
kayınvaliden geldi .belki yanlız daha rahattın tabi . ama bunu gözünde büyütme . inan bazan bu piskoljiye kendimizi ,kendimiz sokuyoruz .
sen olayları nasıl görmek istiyorsan öyleolayların içinde bulursun . bu durumu kendine bir zorluk yada mutsuzluk sebebi görme . olumlu yanlarını düşün bölede mutlu oldugunu kabul et.. ALLAHA şükür ne iyi eşin var .daha başka sıkıntılar .saglık problemleri olsaydı ne olacakdı .
böyle yaşamayı kabullen artık hep olumsuz düşünme . sonuçda bu senin halve hareketlerine yansır . karşı tarafıda düşün bak aylardır sizi yanlız bırakdı bu durum onuda kesin etkilemiştir ...
bazan kendini karşı tarafın yerine koy onun hisetiklerini düşün .
sonuçda bu durumu böyle kabullen ve hayatını günlerini huzurunu vede moralini bozma ...

Ne istersen alırım safiiiiiiişşş , söyle bakalım ne istersinnn 954363546 karatlık elmaslarla süslü gecelik ve sabahlık takımına ne dersin, zümrüt-yakut karışımı

aşkolsun niye dalga geçeyim öylemi anladın cadı .

iki dakika kaybolmaya gelmiyor hemen dolmuş sayfalar çenesi düşükler sizi pardon elleri çevikler diyeyim değil mi

için öyle rahat edecekse ben özelden numaramı verebilirim canım . eşinle sıkıntı olacaksa canım kendini sıkıntıya yokma
tşk ederim nazlım
aşk olsun zilan ne demek ..ben ettim bile canıkom ....
kabul ettim bileeee

tmm safişim çok sağol cnm sen veya nazlı hanginiz verirseniz cnm farketmez :)) çekiliş belli olsun artık konuşuruz canlarım

Ne istersen alırım safiiiiiiişşş , söyle bakalım ne istersinnn 954363546 karatlık elmaslarla süslü gecelik ve sabahlık takımına ne dersin, zümrüt-yakut karışımı

Tapusunda benim adımın yazdığı yaşadığım il içinde bir evim olsun istiyorum büyüklüğünde yok gözüm yeterki gerçekten benim dediğim bir evim olsun zaten gerisini ben getiririm canım

Benim hayatım cinsellikten ibaret değil ayrıcaaaaa
o benim özel sporum tımammıııı :84:

iki dakika kaybolmaya gelmiyor hemen dolmuş sayfalar çenesi düşükler sizi pardon elleri çevikler diyeyim değil mi

e sende kaybolmaz o zamaaannn

hem sen benle niye konuşmuyon sabahtan beriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tmm safişim çok sağol cnm sen veya nazlı hanginiz verirseniz cnm farketmez :)) çekiliş belli olsun artık konuşuruz canlarım

ne demek canım seni zor durumda bırakmayız rahat ol
birazdan yolluyorum numaramı

gözdem valla benide korkutuyon kız böyle konuşarak :44:Allah sonunu hayır kılsın kızz
bide çıkıyormuş sabahına sendeyimmm çıktığı an saklanacak yer bul kendine :90:

Özel spor... ahuahuauahuahua doğrudur safişim birşey demedik takılıyoruz sadece...
Kuzu şaka bir yana söz tapuyada birlikte gideceğiz

Evvveeeet şimdi çıkarsa eğer herkes birşeyler istesin, olumlama yapıyoruz tammammı?

Zaten ben çıkarsa eğer öyle güzel dağıtacağımki, kendime bağdat caddesinde bir kitapçı açacağım birde araba alırım orta karar kalanını güzelce paylaştırırım

seni ablam olarak görüyorum ablışim kimseyle konuşamadıkları burda sizinle konuşuyorum . inan kaynanam kendi gitmek istemedi eşim söyleye söyleye gönderdi . kendi gitmek isteseydi haaa bizi yanlız bırakmak istiyor derdim . tabiki bu durumu kabullenmek zorundayım bu saatten sonra yapacak bişeyim yok . başa gelen çekilir . kendi düşen ağlamaz ....

gözdem arda evdeki ygurdan ye ama yinede y. yaglı al istersen bi süre .
tagam gı
Şaka yapıyorum ablişkooooooooooom bir çıksın abla hemen işyerinde 3-5 kişi dövüp işten ayrılacağım
süper fikir ...

bende benim evim diyebildiğim bir evim olsun istiyorum ...

gözdem valla benide korkutuyon kız böyle konuşarak :44:Allah sonunu hayır kılsın kızz
bide çıkıyormuş sabahına sendeyimmm çıktığı an saklanacak yer bul kendine :90:

Dağıtmasını-paylaşmasını anlatamayacağım kadar çok severim zilancığım, mümkünatı yok saklanmam sevinirim hatta, bekliyorum bak çıkarsa

Geldi... "Kendini çok zorlama, en güzel şeyler onları en az beklediğinde olur." dedi ve gitti Marquez... Bizede 1 Ocağ'ı bekleyerek yaşamaya devam etmek kalıyor, zengin hayata merhaba demek için :119::103::111:

bak bu lafları hatırlatırım sana haberin olsun
eğer olurda piyangodan büyük ikramiye çıktığında ortalardan kaybolmazsan

bende benim evim diyebildiğim bir evim olsun istiyorum ...

dimi nazlım yaaa
çok şeymi istiyoruz acabaa.....

bak bu lafları hatırlatırım sana haberin olsun
eğer olurda piyangodan büyük ikramiye çıktığında ortalardan kaybolmazsan

dimi nazlım yaaa
çok şeymi istiyoruz acabaa.....

Hiiiiiiiiiii kaybolacak insanmıyım sizce ben aeben ablişim iyi tanır beni o söylesin kaybolurmuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…