Geldi... "Kendini çok zorlama, en güzel şeyler onları en az beklediğinde olur." dedi ve gitti Marquez...Bizede 1 Ocağ'ı bekleyerek yaşamaya devam etmek kalıyor, zengin hayata merhaba demek için :119::103::111:
Dağıtmasını-paylaşmasını anlatamayacağım kadar çok severim zilancığım, mümkünatı yok saklanmam sevinirim hatta, bekliyorum bak çıkarsa
Şaka yapıyorum ablişkooooooooooombir çıksın abla hemen işyerinde 3-5 kişi dövüp işten ayrılacağım
e sende kaybolmaz o zamaaannn
hem sen benle niye konuşmuyon sabahtan beriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne demek canım seni zor durumda bırakmayız rahat ol
birazdan yolluyorum numaramı
hımmm nazlım için sogukluk dolmuş .bu nedemek bilirim .:78:.seni ablam olarak görüyorum ablışim kimseyle konuşamadıkları burda sizinle konuşuyorum . inan kaynanam kendi gitmek istemedi eşim söyleye söyleye gönderdi . kendi gitmek isteseydi haaa bizi yanlız bırakmak istiyor derdim . tabiki bu durumu kabullenmek zorundayım bu saatten sonra yapacak bişeyim yok . başa gelen çekilir . kendi düşen ağlamaz ....
ben zengin olmak istemiyorum
gerçekten
trilyonlarda gözüm yok zaten hiç bir zamanda olmadı çok şükür
sadece evim olsun istiyorum içi boş olsun ama benim olsun
kalbi ve yüreği güzel arkadaşlarımrabbim hepimizin gönlüne göre versin tatlım yaa önemli olan para pul değil herşeyin başı sağlık
ben bunu en iyi bilen insanlardan biriyim(çünkü sağlığımı kaybettim ve geri kazandım çok şükür)
kıslar eger ikramiye çıksın sabahına burda gözdem ...Hiiiiiiiiiii kaybolacak insanmıyım sizce benaeben ablişim iyi tanır beni o söylesin kaybolurmuyum
Deniz hemen dövelim
kıslar eger ikramiye çıksın sabahına burda gözdem ...
o yüzden isteyin anacım ne istiyorsanız söz verdimi geri dönüşüde yok ......
ben bulamadım ne istiycegimi ..rabbıma bin şükür bir hatunun mutlu olmak isteyecegi her şeye sahibim elhamdülilllah . fazlasınıda vermesin zaten .rabbım bu günümü aratmasın yeter .
ben bulamadım ne istiycegimi ..rabbıma bin şükür bir hatunun mutlu olmak isteyecegi her şeye sahibim elhamdülilllah . fazlasınıda vermesin zaten .rabbım bu günümü aratmasın yeter .
eksik dua etme canım.Allahın rahmeti ihsanı çok büyük.boşevi ne yapcan .benim evim vardı eşyalarım dört dörtlüktü ekmek almaya para bulamadıgım zamanlarım oldu.şimdi kiradayım belki ama çok güzel bir semtte kızım çok iyi bi okulda ve ben çok rahatım maşallah şükürler olsun.dün sabah kızım uyandı bana dediki anne Allaha dua ettim bakalım olacak mı bende nasıl dedim
_Allahım bugün işçıkışı annem beni carrefoure götürsün ordan joker magazasına gidelim (oyuncak magazası bilirsin)ordada en sevdiğim oyuncagın 1 lira oldugunu görelim ve annem bana o oyuncagı alsın.amin.demiş.yaa çocuktaki garanticiliğe bakarmısın şaştım kaldım valla ben bile bukadar detaylı düşünemem herşeyi.zavallıcıgıma sürekli oyuncak istediğinde aaa o çok pahalı alamam dersem olacagı bu ama ne yapayım heryer oyuncak evde
canım yaa o günler gitsin bi daha gelmesin tatlım
Ablacığım sana her konuda katılmakla beraber son cümlede katılmadığımı belirtmek isterim, ''insanların aynası karşısındaki olmuyor bazen, sevgide sevgiyi getirmiyor inan'' ... Çok insan tanıdım, öğretmenlik yaptığım zamandada çok insan yetiştirdim, çok kişiye öğrettim bildiklerimi, çok üzüldüm, çok ağladım, herşeyden biraz tattım anlayacağın... Bu işin özür ''Rabbimin iyi insanlarla karşılaştırması...'' ötesi yok... kötü insanı didindimde hala iyiye çeviremedim ben, binlerce yol denememe rağmen, şirketteki arkadaşım mesela... Yok abla bir insan kötüyse eğer, içindeki o nefret tohumunu sökemiyorsun karşındakinin, içinden geliyor kötü davranmak, iliklerine kadar haset dolu insanlar var... Sen ne kadar iyi davranırsan davran o yine bildiğini okuyor, bu sefer iyilerde içten içe kahroluyorlar benim bu davranışıma mükafat bu mu diye...Bence durum ''oluruna bırakmaktan'' ibaret...Her ne ise geçer... Önemli olan imtihan dünyasında sınavı layıkıyla geçebilmemiz, lakin benim tek amacım bu...
Der, ablamın her sözüne imza atmakla beraber son cümlelere üzülerek katılmadığımı bildirir, bu yüzden de gıdığından bir öpücük alır özürümü dilerim evladııııııııııım
Ablacığım sana her konuda katılmakla beraber son cümlede katılmadığımı belirtmek isterim, ''insanların aynası karşısındaki olmuyor bazen, sevgide sevgiyi getirmiyor inan'' ... Çok insan tanıdım, öğretmenlik yaptığım zamandada çok insan yetiştirdim, çok kişiye öğrettim bildiklerimi, çok üzüldüm, çok ağladım, herşeyden biraz tattım anlayacağın... Bu işin özür ''Rabbimin iyi insanlarla karşılaştırması...'' ötesi yok... kötü insanı didindimde hala iyiye çeviremedim ben, binlerce yol denememe rağmen, şirketteki arkadaşım mesela... Yok abla bir insan kötüyse eğer, içindeki o nefret tohumunu sökemiyorsun karşındakinin, içinden geliyor kötü davranmak, iliklerine kadar haset dolu insanlar var... Sen ne kadar iyi davranırsan davran o yine bildiğini okuyor, bu sefer iyilerde içten içe kahroluyorlar benim bu davranışıma mükafat bu mu diye...Bence durum ''oluruna bırakmaktan'' ibaret...Her ne ise geçer... Önemli olan imtihan dünyasında sınavı layıkıyla geçebilmemiz, lakin benim tek amacım bu...
Der, ablamın her sözüne imza atmakla beraber son cümlelere üzülerek katılmadığımı bildirir, bu yüzden de gıdığından bir öpücük alır özürümü dilerim evladııııııııııım
gözdem özüre gerek yok aynı fikirde olmak zorundada deyilizki fıstıgım .
bunada bir temsille cevap vereyim ozaman .yine ikbal hatundan ...
ve ben bunu uyguluyorum son zamanlardada agacımbaya boy attı ..
tohum dedinya yazında .
adını şu an hatırlamadıgım bir agaç tohumu varmış ...
bu agaç öyl zahmetliymişki..
ilk sene agaçın tohumunu dikip güzelce sulayacakmışın ve belli aralıklarla sulaymaya devam ..
bir senenin sonunda ortada bişi yok .
neyse 2.sene yine bıkmadan düzenli sulayacaksın .. .. .sula sula bişi yok ortada .
.ay bu tohum çürüdümü ne.:44:
3. sene yine bişi yok ama sulayacaksın ...
4.sene birde bakmışınki 2 ay içinde kocaman bir ağaç olmuş o tohum . 4 sene suladıkdan sonra ...
belki insan ogluyuz bu kadar sabrımız yok ...ama sabırdan öte yolda yok .
denizcim noldu patronuna verdiğin yemek işe yaradı mı ,zam olayını hallettin mi
sabır ve dua elifim iki sihirli kelime ...sabırdan öte yol yok çok doğru ablacım
hep öyle dua ederim 'rabbim sonsuz sabrından bizlere de bir nebze nasip eyle' diye
çok sinirlendiğim zaman bağırıp çağırmam ,sabır dilerim sadece Allah'tan
ve çok şükür rabbime sabrımın mükafatını her zaman nasip etmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?