Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geldi... "Kendini çok zorlama, en güzel şeyler onları en az beklediğinde olur." dedi ve gitti Marquez... Bizede 1 Ocağ'ı bekleyerek yaşamaya devam etmek kalıyor, zengin hayata merhaba demek için :119::103::111:

ben zengin olmak istemiyorum
gerçekten
trilyonlarda gözüm yok zaten hiç bir zamanda olmadı çok şükür
sadece evim olsun istiyorum içi boş olsun ama benim olsun

Dağıtmasını-paylaşmasını anlatamayacağım kadar çok severim zilancığım, mümkünatı yok saklanmam sevinirim hatta, bekliyorum bak çıkarsa

kalbi ve yüreği güzel arkadaşlarım rabbim hepimizin gönlüne göre versin tatlım yaa önemli olan para pul değil herşeyin başı sağlık
ben bunu en iyi bilen insanlardan biriyim(çünkü sağlığımı kaybettim ve geri kazandım çok şükür)

Şaka yapıyorum ablişkooooooooooom bir çıksın abla hemen işyerinde 3-5 kişi dövüp işten ayrılacağım

elin degmişken bizim işyerindekileride dövüp atarmısın gözdem hatrım için

e sende kaybolmaz o zamaaannn

hem sen benle niye konuşmuyon sabahtan beriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ne demek canım seni zor durumda bırakmayız rahat ol
birazdan yolluyorum numaramı

ahada lafa bak.yok canım yaa niye konuşmayayım hakikaten laf etmedim mi sana anacım ne halde yazıyorum bi görsen telefon gelen giden bugün bi tuhafım kafamda masamda dagınık evimde

hımmm nazlım için sogukluk dolmuş .bu nedemek bilirim .:78:.
bu durumu ne kadar hafifletirsen kendine o kadar iyi ..yoksa iyce içinden çıkılmaz hal alır ..
bu iş yine sana düşüyor nazlım .:26:.

senin durmumla bi alakası yok ama bişi anlatmak istedim temsilde hata olmasın (.ikbal hanım anlatmıştı ).

bir evda huzursuz bir kayınvalide ile gelini varmış .gelinin canına tak etmiş tanıdık bir aktara gitmiş durumu anlatmış ve ondan kayınvaldesini yavaşça öldürecek ama bellli olmayacak bir ilaç istemiş ...
aktar peki demiş madem bukadar çaresizsin ..
ona bi ilaç vermiş gün gün bunu yiyeceklerine kat demiş
AMA BİR ŞARTI VARMIŞ AKDARIN . bu ilacı verirken kayın validene çok iyi davranman lazım demiş hiç gönlünü incitmemelisin . peki demiş gelin ve uygulmaya koyulmuş .

kayın validesi gün gün iriyormuş . bu arada okadar iyi davranıyormuşki ona kayıvalidesise ilk günler şaşırsada bu durum onuda etkilemiş ve okadar iyi geçinmeye başlamışlarki kaynanan gelinden ana kız durumuna gelmişler.

gelin ben yaptım ne iyi bir kayınvalidem varmış benim, diyip vicdanı sızlayarak akdarın yolunu tutmuş .
ve buna bir çare bulmasını kayınvalidsini çok sevdigini onu öldürmekden vaz geçtigini söyleyip yalvar yakar olmuş ...

akdarda gülümseyerek .. ben sana sedece müsül verdim kayınvalinenin zayıflaması ondan . ilacı kes eski haline döner demiş ....

dedigim gibi nazlım sizin duruma kıyas deyil yanlış anlaşılmasın .
ama insanların aynası karşındakidir .sevgi sevgiyi getirir .nefret mefreti bu her ilişkisinde böyledir.

ben zengin olmak istemiyorum
gerçekten
trilyonlarda gözüm yok zaten hiç bir zamanda olmadı çok şükür
sadece evim olsun istiyorum içi boş olsun ama benim olsun

eksik dua etme canım.Allahın rahmeti ihsanı çok büyük.boşevi ne yapcan .benim evim vardı eşyalarım dört dörtlüktü ekmek almaya para bulamadıgım zamanlarım oldu.şimdi kiradayım belki ama çok güzel bir semtte kızım çok iyi bi okulda ve ben çok rahatım maşallah şükürler olsun.dün sabah kızım uyandı bana dediki anne Allaha dua ettim bakalım olacak mı bende nasıl dedim

_Allahım bugün işçıkışı annem beni carrefoure götürsün ordan joker magazasına gidelim (oyuncak magazası bilirsin)ordada en sevdiğim oyuncagın 1 lira oldugunu görelim ve annem bana o oyuncagı alsın.amin.demiş.yaa çocuktaki garanticiliğe bakarmısın şaştım kaldım valla ben bile bukadar detaylı düşünemem herşeyi.zavallıcıgıma sürekli oyuncak istediğinde aaa o çok pahalı alamam dersem olacagı bu ama ne yapayım heryer oyuncak evde

canım yaa o günler gitsin bi daha gelmesin tatlım

Hiiiiiiiiiii kaybolacak insanmıyım sizce ben aeben ablişim iyi tanır beni o söylesin kaybolurmuyum
kıslar eger ikramiye çıksın sabahına burda gözdem ...
o yüzden isteyin anacım ne istiyorsanız söz verdimi geri dönüşüde yok ......

ben bulamadım ne istiycegimi .. rabbıma bin şükür bir hatunun mutlu olmak isteyecegi her şeye sahibim elhamdülilllah . fazlasınıda vermesin zaten .rabbım bu günümü aratmasın yeter .

Son düzenleme:
Ablacığım sana her konuda katılmakla beraber son cümlede katılmadığımı belirtmek isterim, ''insanların aynası karşısındaki olmuyor bazen, sevgide sevgiyi getirmiyor inan'' ... Çok insan tanıdım, öğretmenlik yaptığım zamandada çok insan yetiştirdim, çok kişiye öğrettim bildiklerimi, çok üzüldüm, çok ağladım, herşeyden biraz tattım anlayacağın... Bu işin özür ''Rabbimin iyi insanlarla karşılaştırması...'' ötesi yok... kötü insanı didindimde hala iyiye çeviremedim ben, binlerce yol denememe rağmen, şirketteki arkadaşım mesela... Yok abla bir insan kötüyse eğer, içindeki o nefret tohumunu sökemiyorsun karşındakinin, içinden geliyor kötü davranmak, iliklerine kadar haset dolu insanlar var... Sen ne kadar iyi davranırsan davran o yine bildiğini okuyor, bu sefer iyilerde içten içe kahroluyorlar benim bu davranışıma mükafat bu mu diye...Bence durum ''oluruna bırakmaktan'' ibaret...Her ne ise geçer... Önemli olan imtihan dünyasında sınavı layıkıyla geçebilmemiz, lakin benim tek amacım bu...

Der, ablamın her sözüne imza atmakla beraber son cümlelere üzülerek katılmadığımı bildirir, bu yüzden de gıdığından bir öpücük alır özürümü dilerim evladııııııııııım

amin ablacım aminnnn .

Güzel allahım ağzının tadını bozmasın ablişim, bebişlerle-eşinle-ailenle-bizlerle hep böyle sımsıcak ilişkilerin olsun, hem sen kraliçe ol tamammı
Eveeeeet herkes istesin, ben kitapçımla arabamı istedim kendimden

Canım narinim allah kalbimi gönlümü biliyor ne maksatla oraya o evi yazdığımıda yazmam inan çok uzun sürer ve zamanımı alır zaman bir knara ben yazarım inan bir sayfa sürer ve siz hepsini okuyamazsınız bu yüzden senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum tabikide haklısın diyorum sana. Ama eksik dua etmedim kız. Gözdem bana sadece ev alsın içi boş olsun benim olsun. Allah sağlık sıhhat verdikten sonra içini ben doldururum nasılsa nasipse....

Neyse bak yaram deşildi yine belkim birazdan yazarım uzun uzunnnnn yaşadıklarımı bakalım kaçınız sonuna kadar okuyupta bana hak verecek yada hatalı bulacak beni anlayacaksınız....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn abla aminnnnnnnnn

benim yazımı fırsat bulunca sende oku bakiyim ablam sen ne yorum yapacaksın
engin tecrübelerinden faydalanmak isterim doğrusu
nede olsa başkaları nötr bakıp farklı fikirler üretebilir hiç olmadık kapılar açabilir

çatlak gacııııı

seviyom kıs seni gel bir öpem

offf oku oku zor bitti ,ben burda oldum mu kimse yazmıyo ,olmadım mı da döktürüyosunuz

gözdoşum bende ev istiyorum canımcım yoksa bu eşim beni kahredip öldürcek ,ev diye diye delirdi adam

ben hayattan ne kadar az şey beklenirse o kadar mutlu olunacağı düşüncesindeyimdir her zaman o ise benim tam tersim hep bişeyler bekliyo hayattan sonra da mutsuz oluyo

Allah bana huzur versin ,sağlık versin dahasında gözüm yok

gözdem özüre gerek yok aynı fikirde olmak zorundada deyilizki fıstıgım .

bunada bir temsille cevap vereyim ozaman .yine ikbal hatundan ...
ve ben bunu uyguluyorum son zamanlardada agacımbaya boy attı ..

tohum dedinya yazında .

adını şu an hatırlamadıgım bir agaç tohumu varmış ...
bu agaç öyl zahmetliymişki..

ilk sene agaçın tohumunu dikip güzelce sulayacakmışın ve belli aralıklarla sulaymaya devam ..
bir senenin sonunda ortada bişi yok .
neyse 2.sene yine bıkmadan düzenli sulayacaksın .. .. .sula sula bişi yok ortada .
.ay bu tohum çürüdümü ne.:44:
3. sene yine bişi yok ama sulayacaksın ...

4.sene birde bakmışınki 2 ay içinde kocaman bir ağaç olmuş o tohum . 4 sene suladıkdan sonra ...

belki insan ogluyuz bu kadar sabrımız yok ...ama sabırdan öte yolda yok .

sabırdan öte yol yok çok doğru ablacım

hep öyle dua ederim 'rabbim sonsuz sabrından bizlere de bir nebze nasip eyle' diye

çok sinirlendiğim zaman bağırıp çağırmam ,sabır dilerim sadece Allah'tan

ve çok şükür rabbime sabrımın mükafatını her zaman nasip etmiştir

denizcim noldu patronuna verdiğin yemek işe yaradı mı ,zam olayını hallettin mi

anacım ben adamı yemege alacaktım adam bizi yemege çıkarttı şımartma beni lütfen dedim tamam anladık senin için ben çok vazgeçilemez mikemmel bi eleman olabilirim ama yinede bukadar belli etme kıskananlar olabilir dedim

sabır ve dua elifim iki sihirli kelime ...
hepimizin anlatacagı yaşadıgı onca sıkıntı var belki geçmişte .yada şimdide ....
şöyle geriye dönüp baktıgımda (yaşlı degilem ha topu topu 35 sene ).
kendi hatalarımıda görüyorum ve onun için . sizlerin affını ve samimiyetine sıgınarak yazıyorum yorumlarımı ..

hani gözden ne isterseniz diyorya bilete güvenip ...
ama o bilete deyil bu iki sihirli kelimeyle sabır ve duayla istedim hep ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…