o kadar konu varken burda sadece o konuyamı takıldın allah iyiliğini versin emi
kızzz bak heleeee yeni yıl hediye çekilişi yapıyoz katılcanmı sende
gerçi senin hediye sana geç ulaşır ama olsun önemli olan yarışmak şey pardon katılmak
benimde bu durum hiç hoşuma gitmiyor canım . Ama diyorum ya başka seçenek bırakmıyor bana . Akşam çorap almaya girdim odaya heöen arkamdan geldi odamı inceliyor . Ben yokken neler yapar bilemiyorum .
haklısın konuşması gerekirdi en azından kızım o utanıyor o yüzden onun yerine ben özür dilerim falan demesi gerekirdiki bu olay onlara tuhaf gelmiyor demekki nazlıcığım, yani normal bir durum olarak görüp, senin kızabileceğini sinirlenebileceğini düşünmüyorlar, işte beraber yaşadığın insan kim olursa olsun aynı evi paylaşıyorsan hayata bakışınız, yaşamı alışınız aynı olmalı... Aksi hem güven sorunu doğuruyor, hemde birlikte yaşamı güçleştiriyor. üniversitedeki ev arkadaşım hayattaki en yakın dostum şuan, pat diye seçerim ve yanılmamda bu konuda, ama her zamanda söylemişimdir keşke arkadaş seçiminde yakaladığım başarıyı sevgili seçimindede yakalasaydım, kısmet işte
beni kendine eş olarak seçebilirsin gözdem
kocamı ve kızımı kabul edersen
cekilise katimayi cok isterim...ama internette adres vermemek daha iyi gibi geliyor bana ya..:S...kimbilir kimler okuyordur bizler haricinde
Şaka bu yaaaaaa, sevgili sabır küpü arkadaşım, sen adresi ver ne olur ben saldıracağım bu görümceye, zaten şiddet yanlısıyım bu ara , direkt dalacaksın böylesine kafa göz
Buyur gel yıllarca hatta ömrümce misafirim ol safişimde , eş olmayalım lakin tercihlerim değişmedi değişmezde
Ben onun 40 numarak ayaklarının parmaklarını büzer, tırnaklarını çekerim , yırtmakla kalmam, kafasında saç bırakmammmmmmmmmmşişireceğim o görümcenin gözünü
benim daha sapıkça ve adice planlarım var onun için
yazayımmıııı
günaaaydıınn kızlarrr:d:d
oohh sohbet almış yürümüş .. Bu arada çekilişe katılacakların sayısının çifterli olmasına gerek yok 5 kişi atılcak sepetin içine 5 kişide çekicek sayı konusunda problem yok yaneee:d:d
belki ayşegül yada fatoş abliş ya da aeben ablişte katılırlaaar
herkes bana hediyeler alsınnn olayı çözelim
günaaaydıınn kızlarrr
oohh sohbet almış yürümüş .. bu arada çekilişe katılacakların sayısının çifterli olmasına gerek yok 5 kişi atılcak sepetin içine 5 kişide çekicek sayı konusunda problem yok yaneeE
Yazmaaaaa, utanıyorum ben sen ikide birde bunları sallıyorsun safiiiişciğiiim:92:
Aman boşverin kızlar böyleleri yüzünden sinrlerimizi bozmayalım . Hayat herşeye rağmen acısıyla tatlısıyla yaşamaya değer .
herkes bana hediyeler alsınnn olayı çözelim
gözdem hediyeleşmek sünnettir ...severim almasınıda, vermesinide ...Belki ayşegül yada fatoş abliş ya da aeben ablişte katılırlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?