Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cekilise katimayi cok isterim...ama internette adres vermemek daha iyi gibi geliyor bana ya..:S...kimbilir kimler okuyordur bizler haricinde

benimde bu durum hiç hoşuma gitmiyor canım . Ama diyorum ya başka seçenek bırakmıyor bana . Akşam çorap almaya girdim odaya heöen arkamdan geldi odamı inceliyor . Ben yokken neler yapar bilemiyorum .

Şaka bu yaaaaaa, sevgili sabır küpü arkadaşım, sen adresi ver ne olur ben saldıracağım bu görümceye, zaten şiddet yanlısıyım bu ara , direkt dalacaksın böylesine kafa göz

bende inv. Ev arkadaşımı tesadüfen gördüm konuştuk ve beraber eve çıktık . Ve 10 yıldır hiç kopmadık her fırsatta görüşüyoruz . Kendisi kayseride şuanda ama gönüllerimiz bir aynı şehirde olmasakta . Bende arkadaş seçimlerimde hiç yanılmadım bugüne kadar .

cekilise katimayi cok isterim...ama internette adres vermemek daha iyi gibi geliyor bana ya..:S...kimbilir kimler okuyordur bizler haricinde

Se bilirsin hayatım
boynumuz kıldan ince
silah dayayacak değiliz hoş

Şaka bu yaaaaaa, sevgili sabır küpü arkadaşım, sen adresi ver ne olur ben saldıracağım bu görümceye, zaten şiddet yanlısıyım bu ara , direkt dalacaksın böylesine kafa göz

heee yaa gözdeeeem aynen
yürü kız birlikte gidip patlatalım kaşını felan o gacının
yırtarım onuuuuuuuuuu

Buyur gel yıllarca hatta ömrümce misafirim ol safişimde , eş olmayalım lakin tercihlerim değişmedi değişmezde

hohohohohohoh

gelirim yavrucum gelirim sen iste ben gelirim

eş dediysek hemencecik karı-koca anlamında demedik yaaa uyuz
boamı kocam da deim nihahaha

Ben onun 40 numarak ayaklarının parmaklarını büzer, tırnaklarını çekerim , yırtmakla kalmam, kafasında saç bırakmammmmmmmmmm şişireceğim o görümcenin gözünü

günaaaydıınn kızlarrr

oohh sohbet almış yürümüş .. bu arada çekilişe katılacakların sayısının çifterli olmasına gerek yok 5 kişi atılcak sepetin içine 5 kişide çekicek sayı konusunda problem yok yaneeE

Aman boşverin kızlar böyleleri yüzünden sinrlerimizi bozmayalım . Hayat herşeye rağmen acısıyla tatlısıyla yaşamaya değer .

tamam ozaman ben çekilişi yapıyorum . Başka katılacak yok sanırım .

herkes bana hediyeler alsınnn olayı çözelim

Günaydınnnnnn
nerdesin sen bu saate kadar bakiiimmmmmmm

manyak öyle olmaz deli ikişer kişi biribirine alıcak

aslında beş kişiyiz ya herkesede alabiliriz ama herkese ağır gelebeilir bu beş hediye....

Yazmaaaaa, utanıyorum ben sen ikide birde bunları sallıyorsun safiiiişciğiiim :92:

tamam abla yazmıyorum

Aman boşverin kızlar böyleleri yüzünden sinrlerimizi bozmayalım . Hayat herşeye rağmen acısıyla tatlısıyla yaşamaya değer .

e bizde sana bunu diyoruz işteeeee boşveeeeeeeeeerrrrrrrr

herkes bana hediyeler alsınnn olayı çözelim

oldu canım bana uyar

günaydın kıslar .....

Belki ayşegül yada fatoş abliş ya da aeben ablişte katılırlaaar
gözdem hediyeleşmek sünnettir ...severim almasınıda, vermesinide ...
ama yıl başı olayı bana ters canım o yüzden bu seferlik beni es geçin .

Son düzenleme:
kızlarcığım birde naçizane fikrim :
çekilişe katılan arkadaşlar az biraz kendinden bahsederse
nelerden hoşlandığından ne yaptığndan neyi sevip sevmediğinden,
hediye seçimi daha kolay olur böylece ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…