Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eklentiler

• IMG-20210502-WA0011.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 29
Ben dünden raziyim kızıma diyorum ki bu bez çok kötü pis gel temiz temiz klozete yapalım diyorum anlaştık mı diyorum anlaşmadık banane diyor bence hiç bekleme bak çok büyük rahatlık bence
Benim kızımda aynı istemiyo korkuyorum ben diyo

Günaydın kızlar hayırlısı sabahlar
Gunaydin canım
Günaydın canım
Günaydın 6.takım
Günaydın canım
Günaydın kısçeler
Günaydın canım
Benim takıma spor yapmayanları vermisler kendilerine almıslar sporculari haksizlik var bu iste
Sen neden spor yapmiyorsun takima katkin olurdu
Dua edelim artı gelsinler
Aaaa kimse arti gelmesin
Normalde 12 den 2 ye uyuyordum sonra kalkiyordum bugun hic uyumadim 5 e kadar
Imsak 4 de ama bizimkilerin uykusu olmayınca bos yaptilar biraz
Eki Görüntüle 2841003
Size yeni açmış kaktüsümle günaydın
Günaydın canım

Maşallah çok güzel orkiden. Ben de solucan gübresi veriyorum orkideye anca öyle açıyor
Her kaktüs çiçek açar mı ben de çok kaktüs var bi tek bu açtı, 1 gün sonra da soluyor.
Gazı kaçmış maden suyu versen ayda bir iyi olur. Bende saksıyı değiştirmeye korkuyorum

Küçüktekiler açmadı bunları da kırılınca öylesine sokuşturmuştum
Arkada da limon yada portakal çekirdeğinden çimlenmiş bir turunç var.
Önce biber sandım evet turunçmuş bendeki uzadı epey saksıda

Maşallah çok güzel orkiden. Ben de solucan gübresi veriyorum orkideye anca öyle açıyor
Her kaktüs çiçek açar mı ben de çok kaktüs var bi tek bu açtı, 1 gün sonra da soluyor.
Hepsi açarmı bilmiyorum da sendekinin turuncusu var bende açmak üzere sukulent cinsleri açmıyor sanırım

Tam zamani canim erken degil once meme sonra çiş :) emiyor muydu
Kız maşallah ona tabiki basla demekki artik bezini istemiyo,gece bezi kuru kalktiginda wc baslamalisin diyo doktorlar keske benimkide öyle olsa
Olur canim biraz sabir gerekiyor
Benim takıma spor yapmayanları vermisler kendilerine almıslar sporculari haksizlik var bu iste
Bir sonraki takimlari noter huzurunda yapalım
pilav varmis canim corbada pide uemeseydin keske bak geliyorum peşinden

Evde kalan zaten evde kaldi fink atanlar fildir fildir sokaklarda
Neden korkuyor acaba canım önceden deneyimlediniz mi kızınla ben 1 deda denedim 3. Saati halıma işedi

Alistirma kilodu giydirdim bide heryer göl oldu
Zaten niyetide yok
Kizlar halıları yakmaya vermeden tekrar deneyin o islakliktan rahatsız olacak 1,2,3 illa ki yapacak altina ama sonra anlayacak korkunun ecele faydasi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…