- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
Sen geç şöyle bakıyım arkama
Ben dedim ben leyliferE Elif_Eylul
(Dün yediğim ciğerlerin arasında yürekte vardı da)
Ben dünden raziyim kızıma diyorum ki bu bez çok kötü pis gel temiz temiz klozete yapalım diyorum anlaştık mı diyorum anlaşmadık banane diyorGaliba ben hazır değilim
Maşallah çok güzelni açmış kaktüsümle günaydın
Cümlemizi cümlemizisesli güldüm Allah seni iyi etsin emi
Benim kızımda aynı istemiyo korkuyorum ben diyoBen dünden raziyim kızıma diyorum ki bu bez çok kötü pis gel temiz temiz klozete yapalım diyorum anlaştık mı diyorum anlaşmadık banane diyorbence hiç bekleme bak çok büyük rahatlık bence
Gunaydin canımGünaydın kızlar hayırlısı sabahlar
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın 6.takım
Günaydın canımGünaydın kısçeler
Sen neden spor yapmiyorsun takima katkin olurduBenim takıma spor yapmayanları vermisler kendilerine almıslar sporculari haksizlik var bu iste
Aaaa kimse arti gelmesinDua edelim artı gelsinler
Normalde 12 den 2 ye uyuyordum sonra kalkiyordum bugun hic uyumadim 5 e kadar5de mi uyudun
Günaydın canım
Oo maşallah ,saksıyı küçült benceMaşallah çok güzel
Bu da bnm minik
Neden korkuyor acaba canım önceden deneyimlediniz mi kızınla ben 1 deda denedim 3. Saati halıma işediBenim kızımda aynı istemiyo korkuyorum ben diyo
Ya ne güzel.Maşallah çok güzel
Bu da bnm minik
Alistirma kilodu giydirdim bide heryer göl olduNeden korkuyor acaba canım önceden deneyimlediniz mi kızınla ben 1 deda denedim 3. Saati halıma işedi
Küçüktekiler açmadı bunları da kırılınca öylesine sokuşturmuştumOo maşallah ,saksıyı küçült bence
Aynı benim de öyleydiAlistirma kilodu giydirdim bide heryer göl oldu
Zaten niyetide yok
Maşallah çok güzel orkiden. Ben de solucan gübresi veriyorum orkideye anca öyle açıyorYa ne güzel.
Benm kaktüste iş yok ama orkidem iyi açtı Eki Görüntüle 2841018
Çok güzel maşallah,ben orkide bakamıyorum ölüyolar yda açmıyorlar,saksılarda ayrı güzelYa ne güzel.
Benm kaktüste iş yok ama orkidem iyi açtı Eki Görüntüle 2841018
Gazı kaçmış maden suyu versen ayda bir iyi olur. Bende saksıyı değiştirmeye korkuyorumMaşallah çok güzel orkiden. Ben de solucan gübresi veriyorum orkideye anca öyle açıyor
Her kaktüs çiçek açar mı ben de çok kaktüs var bi tek bu açtı, 1 gün sonra da soluyor.
Önce biber sandım evet turunçmuş bendeki uzadı epey saksıdaKüçüktekiler açmadı bunları da kırılınca öylesine sokuşturmuştum
Arkada da limon yada portakal çekirdeğinden çimlenmiş bir turunç var.
Denerim onu da mineral olsunGazı kaçmış maden suyu versen ayda bir iyi olur. Bende saksıyı değiştirmeye korkuyorum
Hepsi açarmı bilmiyorum da sendekinin turuncusu var bende açmak üzere sukulent cinsleri açmıyor sanırımMaşallah çok güzel orkiden. Ben de solucan gübresi veriyorum orkideye anca öyle açıyor
Her kaktüs çiçek açar mı ben de çok kaktüs var bi tek bu açtı, 1 gün sonra da soluyor.
Tam zamani canim erken degil once meme sonra çiş :) emiyor muyduHanımlar anneler size bisey danışıcam. Kızım 1 hafta sonra 2 yaşına girecek. 1 haftadır klozete oturup çişini yapmak istiyor aklına geldikçe bende götürüyorum. Bu gece bezi kuru kalktı kaslarını kontrol etmeye başladı sanırım tuvalet eğitimi versem mi çok mu erken bilemedim ne yapsam
Olur canim biraz sabir gerekiyorKız maşallah ona tabiki basla demekki artik bezini istemiyo,gece bezi kuru kalktiginda wc baslamalisin diyo doktorlar keske benimkide öyle olsa
Bir sonraki takimlari noter huzurunda yapalımBenim takıma spor yapmayanları vermisler kendilerine almıslar sporculari haksizlik var bu iste
pilav varmis canim corbada pide uemeseydin keske bak geliyorum peşindenGünaydın kızlar dün evd büyük temizlik yaptım giremedim menumude yazayım gce bir salata iki hurma 2 bardak su
İftar 20.08
1 kepçe ayran çorbası
5 kasık pirinç pilavı 3 kasık barbunya
Bol salata
Başka yemeğim yoktu mecburen yedim
1 kase cacık
1 dilim pide
Akşam 9.30 da uyuya kalmışım
Dolu dolu 3 saat ev temizliği cam perde yer aklınıza ne gelirse
Ayriyeten markete gittik oğlumla yine dışarda dolaştık 6000 adım
1 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Evde kalan zaten evde kaldi fink atanlar fildir fildir sokaklardaTam zamanı,hiç kaçırma, bence geç kaldıkça daha zor oluyor, ilkine de o yaşlarda öğretmiştim. Lazımlık alınca hevese gelip kendi istemişti o da.
Biz normalde de market hariç dışarı çıkmıyorduk ki zaten
Neden korkuyor acaba canım önceden deneyimlediniz mi kızınla ben 1 deda denedim 3. Saati halıma işedi
Kizlar halıları yakmaya vermeden tekrar deneyin o islakliktan rahatsız olacak 1,2,3 illa ki yapacak altina ama sonra anlayacak korkunun ecele faydasi yokAlistirma kilodu giydirdim bide heryer göl oldu
Zaten niyetide yok
Kura ile cekelim sanirim öyle bir site vardiBir sonraki takimlari noter huzurunda yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?