• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya bayramda heryer kapali nerden bulacaklar baklava sarma :KK43:

Kis senn ajan misin ha soyle cabuk

Nice yaslari olsun keyifli saglikli benimde kardesimin dogum gunu esim pasta götürecekti diyetteyim eniste alacağım olsun demiş
Her yer kapalı ama annem açık🤣🤣

Teşekkürler, kardeşine de mutlu yıllar dilerim

Nasıl yani, ben bayramda sınırsız yicez sanıyordum 😂😂😂😂🤣🤣
Sen istersen yiyebilirisn free listedesin 🤭🤭
Ama 1 hafta yemek 1 ay geriye götürdü seni 60 kilo olacağın gunleri düşün 🤩🤩
Bugün babamın doğumgünü, annem akşama yemek yapmayacağım, pasta, sarma, börek vs yapıcam dedi. 🙄
Ben sabah gidip kabağımı aldım, doğradım, hazırım
Doğum günün kutlu olsun babaciginin ❤❤
Yarin yersin tarti sonrasi odul olarak 🤭
bekarim yazmamissin :KK70:
Yazmıyorum artik 🤭🤭

ya bayramda heryer kapali nerden bulacaklar baklava sarma :KK43:

Kis senn ajan misin ha soyle cabuk

Nice yaslari olsun keyifli saglikli benimde kardesimin dogum gunu esim pasta götürecekti diyetteyim eniste alacağım olsun demiş
Kiz herkes evinde yapicak sarma baklava 🤷🏻‍♀️

Sen istersen verirsin bence görüntünden memnunsun o yuzden yavastan aliyorsun ne dersin :)

Hoşgeldin canim genceciksin sen o ilaclara rağmen kısa surede verir incecik olursun
bekarim yazmamissin :KK70:

Uyku neydi uyku vakit isterdi , camdan bakarken hasta olmayan bebe isterdi uyku ;(

Kv si ile arasini mi bozsak :KK70:

Bizde de iyi kilo verenler var :)

Kabak satisi kk yuzunden artiyor
hoppala gun geçmiyor ki yeni birsey cikmasa isin sirri belli poni proteini cuma ctesi pazar diger günler sebze kahvaltilar standart persembeleri hafif tut her hafta en kotu 800 g.
Tıpkı dediğin gibi düşünüyorum 🤪

Iyigeceler canım

Normal değil tabiki canım. Baska bir problem var o zaman

Geçmiş olsun canım. Dikkat edin kendinize
Karın ağrım var ama regl olmadım olmam da insaAllah canım ilk defa böyle oluyorum
cumaya göre eksi ama 74 u ucundsn göremedim daha wc farki eklersek isler degisir tabi:)

Geçmiş olsun canim

2 tane kabagim kalmis ama emin değilim evdekilere mücver yapip kendim salata çorba yogurt düşünüyorum

Afiyet olsun canım

Ria filan var mi canim oda etkiliyor bende ria varken zıplasam regl olurdum 10gunde zaten cokta durmadı 2 ayda düştü :)

Cok gecmis olsun biri zorken ikisi birden daha zor mevsim gecisleri suylada oynayınca hemen cikiyor acisi:KK43:

Afiyet olsun poni :)

Afiyet olsun canim

Sahur yapmadın mi canim
😘😘 afiyet olsun canim gelincik mucverini ilk defa duydum enerji olsun yag olmasin

Eskiden baya sürmüştü abla hic belli olmaz:) gecelerin kadini oldun o zaman sen yine 🙈

Deme deme dilini ısır :)

Sahursuz zor olur abla keske yanına birdey alsaydin

Tatlım azcik pide yemek dünyanın diyetin sonu değil boyle karamsar olursan cok yipratici bir hal alir yediğini yakmissin zaten
Ria yok canım cesaret edip taktiramadim korkuyorum dediğin gibi cok kanama vs olur diye
Benim takım uyuyonuzmu :uykucu: :uykucu: :uykucu: :uykucu:

@Tostombalakanne
@Migim
@sulisim
North River North River
@kackaloribu
@sardunya1038
@I-cell_84
@chikolatagozlum
@TekrarDene
@birazhuzurdu2008
@AhSen_2504

Kizlar bugün hafifmi hafif gecirelim lütfen yarin tartida güzel sonuc alalim:KK76::KK76::KK76::KK76:

Veee diger takım arkadaslarım sizleride unutmadim menuler lutfen kaçamaksiz olsun:KK15:
9 da uyandim 10 dan 12 ye kadar spor yaptım😁

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:50
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar.

MESLEGINIZ: Öğrenci.
ÇOCUK SAYISI: Yok.

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Psikiyatrik İlaçlar.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Bipolarım ve Polikistik over var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1. Sağlığımı geri kazanmak. 2. Yaşıtlarım gibi incecik olmak.

Formu doldurdum.

Bir sorum var; menüleri ve egzersizleri akşamları saat 21-22 gibi toplu paylaşabilir miyim ve tartı sonucumu cumaları sabah saat 07.00 gibi atsam olur mu?
Hoşgeldin canım. ♥️

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:50
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar.

MESLEGINIZ: Öğrenci.
ÇOCUK SAYISI: Yok.

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Psikiyatrik İlaçlar.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Bipolarım ve Polikistik over var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1. Sağlığımı geri kazanmak. 2. Yaşıtlarım gibi incecik olmak.

Formu doldurdum.

Bir sorum var; menüleri ve egzersizleri akşamları saat 21-22 gibi toplu paylaşabilir miyim ve tartı sonucumu cumaları sabah saat 07.00 gibi atsam olur mu?
Hoşgeldin Papatya 😊 sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah

Back
X