• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:50
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar.

MESLEGINIZ: Öğrenci.
ÇOCUK SAYISI: Yok.

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Psikiyatrik İlaçlar.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Bipolarım ve Polikistik over var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1. Sağlığımı geri kazanmak. 2. Yaşıtlarım gibi incecik olmak.

Formu doldurdum.

Bir sorum var; menüleri ve egzersizleri akşamları saat 21-22 gibi toplu paylaşabilir miyim ve tartı sonucumu cumaları sabah saat 07.00 gibi atsam olur mu?
Aramıza hoşgeldin

Spor yapmiyo diye hakkimda konussmussunuz kim onlar çıkın ortaya
t1940.gif
C Chikolata_gozlum konuştu. Yapma çikolata Filiz kaptanımız çok iyi spor yapar dedim. Yok yapmıyor yatıyor falan dedi. :sus: işte böyle. Benim söylediğimi bilmesin. 🤗🤪

Kızlar bende akşama karar veremedim fırında balık salata mı yesem
Yoksa sahurda yumurta filan yemiyorum kahvaltı tarzı mı beslensem ekmeksiz 🙄🙄🙄
Ben fırın tavuk yapıcam çorba var salata yanina eşime ciğer pisircem ciğer sevmem:63:

Limon maydanoz kaynat hem regl sökülür. Hem ödem gider. Hemen şampiyon hemen, azıcık eksi yetmez. Amanınnn. Netçez gari o_O:KK57:
Bugün sadece eva yapayım onu da geceye bırakmayayım diyorum. Akşam ıspanak yemeği yicem. Dediklerini de yaparım.
Ne edem be gülüm valla pzt den beri tartılmadım ama karın şiş 🥴

Bugün sadece eva yapayım onu da geceye bırakmayayım diyorum. Akşam ıspanak yemeği yicem. Dediklerini de yaparım.
Ne edem be gülüm valla pzt den beri tartılmadım ama karın şiş 🥴
Tamam canım. Bugün çok dikkat et. İnşallah gider yarına. 🤩♥️

Benim takım uyuyonuzmu :uykucu: :uykucu: :uykucu: :uykucu:

@Tostombalakanne
@Migim
@sulisim
@T u t a s t e
@kackaloribu
@sardunya1038
@I-cell_84
C Chikolata_gozlum
Fitt_anne Fitt_anne
@birazhuzurdu2008
AhSen_2504 AhSen_2504

Kizlar bugün hafifmi hafif gecirelim lütfen yarin tartida güzel sonuc alalim:KK76::KK76::KK76::KK76:

Veee diger takım arkadaslarım sizleride unutmadim menuler lutfen kaçamaksiz olsun:KK15:
Bugun güne erken başladım sporumuda yaptım inşallah yarın takımca güzel eksilerle gelirizz

Şampiyonları yenmeye hazırızz:KK76::rolleyes:

Back
X