Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Ekside olman güzel tebrik ederim canım ❤
Oran yanlış canım ben diyorum nasıl %1eimdi canım 60,45 ten 59,4 i çıkar. Sonucu 60,45 e bol çıkan sonucu 100 ile çarp bakem.
Oran yazmamış ki yanlis olsun canimOran yanlış canım ben diyorum nasıl %1eimdi canım 60,45 ten 59,4 i çıkar. Sonucu 60,45 e bol çıkan sonucu 100 ile çarp bakem.
Ya sen bir kere doğru bildirim yap 20 lik dişimi kircam.Teşekkür ederim canım elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım bu hafta çok mücadele ettim gerçekten bırakmamak adına
Kız ben oran hesaplamadım kiOran yanlış canım ben diyorum nasıl %1eimdi canım 60,45 ten 59,4 i çıkar. Sonucu 60,45 e bol çıkan sonucu 100 ile çarp bakem.
Temizlik arasında bakarsan böyle olur.Oran yazmamış ki yanlis olsun canim
Kız oruçtan beynin mi döndüYa sen bir kere doğru bildirim yap 20 lik dişimi kircam.
Bir tebrik edeydin iyiydiTemizlik arasında bakarsan böyle olur.
Hee öyleymiş. Niye kızcağız anlattı o kadar. Ben de onu oran sandım farkmış. Temizlik yaparken yazmayayim geçen seferde Sana esimin diyet listesini atmıştım.Kız ben oran hesaplamadım ki
Bebeğim harikasın. Seni tebrik etmekten de yoruluyorum. Profile yazcam.Bir tebrik edeydin iyiydi
Yaaaaaaa seviyorum seni kızzzz
Aha yazdım işime döneyim.Yaaaaaaa seviyorum seni kızzzz
Ay kuzum boşver Ramazan bozma morali bazı kayinvalideler ya da bazı insanlar gerçekten böyle sinir bozucu sabretGünaydın kızlar.
Sabah 8 de kaynanam aradı, bize kahvaltıya gelmeye karar vermiş. Oruç değilim adetliyim. Eşimden duymus, sabahin köründe aradi. Yasak var ama kimse cevirmemiste gelirken. Bogmak geliyor içimden ama hapse girememçok gerginim. Eve girer girmez odaları geziyor ne ariyorsa. Eşimde kızdı ne bakıyorsun diye. Koltukta uyukluyor bide simdi. Evinde uyusaydın yani madem uykun vardi, ne demeye sabahın 8inde bize koşuyorsun. Ha tabi kahvalti ile bitmez. Ogle ve akşam yemeği bekler. Tabi çay kahve hizmet edecek biri lazım. Cinnete ramak kaldı.
Ben simdi gördum bu mesaji nekadarda saygili kaynanan varmis zaten calisan birisin bide boyle seyler insanın moralini alt ust edebiliyo sakin ol ramazanda Allah yardimcin olsun esinde regl oldugunun mujdesinimi vermiste kayanan gelmis sana tovbeGünaydın kızlar.
Sabah 8 de kaynanam aradı, bize kahvaltıya gelmeye karar vermiş. Oruç değilim adetliyim. Eşimden duymus, sabahin köründe aradi. Yasak var ama kimse cevirmemiste gelirken. Bogmak geliyor içimden ama hapse girememçok gerginim. Eve girer girmez odaları geziyor ne ariyorsa. Eşimde kızdı ne bakıyorsun diye. Koltukta uyukluyor bide simdi. Evinde uyusaydın yani madem uykun vardi, ne demeye sabahın 8inde bize koşuyorsun. Ha tabi kahvalti ile bitmez. Ogle ve akşam yemeği bekler. Tabi çay kahve hizmet edecek biri lazım. Cinnete ramak kaldı.
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?