• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sahuru dün gece yazmıştım.
İftar menüsü :
1 kase yoğurt çorbası
6 yemek kaşığı taze fasulye yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği

ARA öğün:
Sütlü kahve
Sade maden suyu (henüz içmedim ama sahura kadar bi tane içmeye niyetim var o yüzden şimdiden yazıyorum 🤭)

Su: Şimdilik 1 lt. Ama sahura kadar uyumadığım için 2 buçuk litreye tamamlarım.

Spor: 20 dk bölgesel 120 puan
Eki Görüntüle 2844376
Afiyet olsun canım 💕

Menü

Sabah 09.45
1 haşlanmış yumurta salatası
1 kk peynir
2 küçük parca simit

Aksam 16.00
1 tane tavuk but, 4 dilim patates (fırında pişirdim birlikte.)
5 yk bulgur pilavı
Salata

Saat 19.30 civarı çok acıktım. Makarna vardı dolapta. Bir kase makarna yedim. Çok pişmanım. Yüzdem 1 üstüydü, ödüle girer mi? Yoksa cezama raziyim, okları bana direk atabilirsiniz. Yapmamalıydım biliyorum😑😔😔😔

1 kupa kahve, 1 kupa kayısı çayı.
1 buçuk litre su

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Menü

Sabah 09.45
1 haşlanmış yumurta salatası
1 kk peynir
2 küçük parca simit

Aksam 16.00
1 tane tavuk but, 4 dilim patates (fırında pişirdim birlikte.)
5 yk bulgur pilavı
Salata

Saat 19.30 civarı çok acıktım. Makarna vardı dolapta. Bir kase makarna yedim. Çok pişmanım. Yüzdem 1 üstüydü, ödüle girer mi? Yoksa cezama raziyim, okları bana direk atabilirsiniz. Yapmamalıydım biliyorum😑😔😔😔

1 kupa kahve, 1 kupa kayısı çayı.
1 buçuk litre su

Afiyet olsun canım bence kalori hesabi yaparsak 1000 gecmez cunku sabah yememissin bile

Abowww E Elif_Eylul nasıl korkuttuysan milleti :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ben öcümüyüm
p0125.gif

🤗😘♥️

♥️🧿😘

♥️🧿♥️

♥️🧿♥️

♥️🧿♥️

Süper gidiyorsun. 🧿

🧿♥️🧿

🧿🧿♥️

♥️🧿♥️ Canım benim bi daha atmış.

🧿♥️🧿 Bunu da gördüm sanki.

♥️🧿♥️

♥️🧿♥️🧿

♥️🧿♥️🧿♥️🧿

Eline sağlık canım . ♥️🧿♥️

Allah sabır versin. 😢🤲

Tatlım harikasın. Daha iyi olacak biliyorum ama bu sonuçta harika. ♥️🧿♥️♥️🧿

Takımımız 2. Olmuş. Çok güzel bir oran ile. Herkesi tebrik ediyorum. 👏👏👏👏🧿🧿🧿🧿♥️♥️♥️
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul elinize emeğinize sağlık. Tesekkurler.🤩🌹🤩🌹♥️♥️♥️

Şampiyonları ve efsaneleri tebrik ediyorum. Her iki takımda muhteşemdi.

Elleri göreyim, Sessizce 1-2-3 şşşşşşş. 🤫 şampiyonlarrrrr.👏👏👏👏👏
cok teskkur ederim canimmm destegin icin 💗 :KK68: :KK60:

Tatlom sen disten zandederken farkli olabilir benim kizim haziranda dogru 2 aylik olmadan asiri ishal başladı sen sicak yerdeydin farkinda olmadan usutmus olabilir serum bagladilar 3 kere 50cc ve mama takviyesi baslandi 11 kez az azda olsa ishal gidiyordu sonrasindada 5gun devam etti ama cereyana çok dikkat ettik mutlaka götür kovid korkusundan baska birsey olmasin

Super canim ellerine saglik 3.95 artik 4 sayiyorum ben onu 50g in lafi olmaz :)

Kacamaksiz cuma afiyet olsun canım

tatlim vermişsin iste o dünde kaldi takilma devam et

afiyet olsun canim bu hafta kapışıyor muyuz ???
Bana 73.9u gosterip geri kacirdi tarti sana vermis hain tarti piss tarti:KK70:
sagol kuzummm benim 😘😘😘😘😘😘

Şampiyonlar Yüzdeler EfsanelerYüzdeler
@Poni Bon1.683@Tostombalakanne1.159
@Cordeliaa1.751@Migim0.250
M MissHayaLet 2.257@sulisim0
Chedarice Chedarice 1.630 North River North River 1.854
@Ytmz0.289 kackaloribu kackaloribu 1.012
Tutku44 Tutku44 0.656@sardunya10382.119
@bengisu0220.932@I-cell_84-0.836
@s i d e l y a1.133@chikolatagozlum1.030
@Kmsl Hnd1.737@TekrarDene0.523
@Titizz11.244@birazhuzurdu20082.195
@Nilay54540.640@AhSen_25040.848
TOPLAM13.952TOPLAM10.154
ORTALAMA%1.268ORTALAMA%0.923

Vee kazanan sampiyonlar 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
🤩🤩🤩🤩🤩

Efsaneler ve sampiyonlar 🏆🏆🏆🏆👑👑👑👑
Kizlar tebrik ediyorum hepinizi bu hafta hem verilen kilolar hem yapilan sporlar harikaydi 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
kizllaaaarrr :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: şampiyonnn ve efsanaler olaraaak harika bir takımızzzz 💗💗💗

Menüm

Sahur
İksir 70 kalori
2 yumurta 160 kalori .
1 kk peynir 80 kalori

Toplam 310 kalori

İftar
1 kepçe çorba 80 kalori
3 kaşık ciğer 5 parça çıtır tavuk 400 kalori
Kabak yoğurtlama 70 kalori
İftar 550 kalori

Ara 1 dilim kadayıflı muhallebi 300 kalori %1 ödülü
Çay

Afiyet olsun, çok severim canım da çekiyor. Evde de malzemesi var😂 bayrama baklava yerine bunu yapayım bari.

Elhan Elhan Abla bugün gelmissin ama görmedim seni🤔
Tatlım geldiğimi ben de hatırlamıyorum. Çok kalamadim sanırım. Tatile gireceğimiz için dersleri yoğun bir şekilde bitirdik. Tatil sonu hemen yazılılar başlayacak eksik konu kalmasın diye uğraştık. Ben iyiyim diyet yapamıyorum şu aralar Ramazan sonu aktif olarak tekrar başlayacağım inşallah. Sağlık sorunları planlarımı alt üst etti. Fazla dahil olamıyorum bu yüzden. Herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum filizim. Her zaman dualarimda ve yureğimdesiniz. Biliyorum ki siz de benimlesiniz. :KK60:

Tatlım geldiğimi ben de hatırlamıyorum. Çok kalamadim sanırım. Tatile gireceğimiz için dersleri yoğun bir şekilde bitirdik. Tatil sonu hemen yazılılar başlayacak eksik konu kalmasın diye uğraştık. Ben iyiyim diyet yapamıyorum şu aralar Ramazan sonu aktif olarak tekrar başlayacağım inşallah. Sağlık sorunları planlarımı alt üst etti. Fazla dahil olamıyorum bu yüzden. Herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum filizim. Her zaman dualarimda ve yureğimdesiniz. Biliyorum ki siz de benimlesiniz. :KK60:
seni görmek cok güzel abla 😍 ramazandan sonra seni bekliyoruz 💜 allah işlerini rast getirsin

birbeste birbeste Mefkurem Mefkurem takımımızın can damarlari sizleride ramazandan sonra insa görebiliriz 💗💗💗

seni görmek cok güzel abla 😍 ramazandan sonra seni bekliyoruz 💜 allah işlerini rast getirsin

birbeste birbeste Mefkurem Mefkurem takımımızın can damarlari sizleride ramazandan sonra insa görebiliriz 💗💗💗
Çok teşekkür ederim simaycim. Allah hepimizin işlerini rast getirsin. :KK60: :KK68:Zuhalle Birbeste dünürüm inşallah iyilerdir. Onları ben de göremiyorum. :confused:

Afiyet olsun canım 💞
Filizin içine hayalet kaçmış casper 👻
Bütün gün aç durup sonra nasıl 3 kaşok menemenle doyuyorsunuz gerçekten aklım almıyor ya bende mi gariplik var. Gözüm doymuyor benim 1 kere.
Gel pastadaşım sarılalım😂
kuzum aç durdugumuz icin suyu icince olay bitiyor 570ml lik bardakla 1.5 iciyorum emzirdigim icin susamis oluyorum baya hatta tatlı ve menemen icin corba icmedim icersem yiyemem diye

Afiyet olsun canım 😘

Afiyet olsun canım 😘
Ödülü hak ettin canim 🥰🥰
Sagol kaptanim
Tebrik ediyorum kizlaar💕😍
Eline saglik kaptanim🤗

Bu aksam kullanmadim o tercihimi tam bilmiyordum kullanma hakkımvar mi diye de. Yarin kucik bir fistik sarma yiyebilir miyim acaba🙈
Ay ben senin bildirimi gormedim canım arada tebrik ederim yuzde 1 i geçmişsin 🎉
Tartıma laf yok o cici tartı güzel tartı 😁
Valla 3 kere çıktım yanlış olmasın diye
Ne zorluyorsun beni verdin işte der gibi baktı bana 😂
Kapışalım hayatımm büyük zevkle 😘
Benim tartimda her zaman gelecegi gösterip gerçeği veriyor 😂 73 u gösterip bak ne guzel hadi yaparsın diyor konusuyoruz biz :D sizde de muhabbet derin belli ki kafalar uçtu hepimizde
İyi akşamlar kızçeler
Geçen hafta 57
Bu hafta 56.4Eki Görüntüle 2844307
Patron bn vermişim tartıya göre, buradan mı ilerleyelim napalım bana boşuna yüzde hesaplatmayın sözelciyim bn 😆

Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar 💋
Kız iyi, oğlan bugün bizi çok korkuttu, tekrar ateşi çıktı inmiyor
Kocamla birbirimize girdik bn dr a götürelim dedim o bekleyelim dedi 😶
Neyse 2 dr aradık, biri kuzen, hemen ilaç antibiyotik yazdı, şansımıza komşu burada eczacı kadın getirdi, şükürler olsun meğer sonradan anladık ki idrar yollarını da üşütmüş 30 dk da 5 kez çişe gitti
Şu an iyi inş daha da iyi olacak
Oyy kucuk mu daha nasil yanmistir :(
Kardesimle dizi izliyoruz sahura kadar devam ederiz
Mesajlara sabah bakacagim

Iyi geceler herkese ❤❤❤
İyi seyirler kaptan bende isterdim ama spor yapacagim napcan el mahkum 😰
Hayır 1 dilim. Fazladan verdiğin % 1 , bizi ilgilendirmez. Sporda ilk 3 e girdiysen 1 dilim daha yiyebilirsin. 🤩🤗
Sirf iki dilim yememek için sporda birinci olmuyorum 😜😜😜

Back
X