Arkadaşimin var, kiz depresyon ilacı kullandı uzun süre. Çok zor canım. Allah yardımcın olsun.5 yaşında lar Cnm, 1 kız 1 erkek ikiz
İkizi olmayan çocuğum var demesin çöktüm yeminlen
Sen efsanesin ya. Ben de sahur yapmayacaktım sözde ama nerdeee.Canım ben 1 dilim soğuk baklava yedim ilk defa yedim normalde Şerbetli tatlı hayatta yemem ama enfesmişşşşşşşşş kendimi zor tuttum yememek için 2 çatal da kadayıf tatlısı
Ama sahur yapmadım
Sağol tatlımSen efsanesin ya. Ben de sahur yapmayacaktım sözde ama nerdeee.Bu tokat kendime.
Değişme vaktim gelmis sanki
Gunaydin canımGunaydin herkese alinti yaptım sonra bakacagim simdi azda olsa spor yapiyim kızımı uyuttum ,yemekler pişiyor bende pisiyim biraz :)
Selam canımSelam kızlar.
Ayni dertten muzdaribim canım benim de bebeğim diş çıkarıyor ateşli ve ishal hatta ishal yaptığını anlamadım hiç kokmadı baktığımda gördüm ve yaptıgı ishal tüm poposunu yakmış önünü arkasını ben kalpol veriyorum başka da bir şey vermiyorumAnca girebildim bebeğim diş çıkarıyor günlerdir cok ishal olmuş geçmedi bi türlü çok huysuz Dr götürmeyi düşünüyoruz iftardan sonra ama goturmeden yana degilim
bilgisi olan yazabilirimi cok ishal olması normalmi netten baktım ama emin olamıyorum napacagimi bilmiyorum
Hastane covitten gecilmiyormus götürmek istemiyorum
Geçmişe birazdan bakarım
Evet harika bir haftaydi darısı diğer haftalara
Şampiyonlar Yüzdeler Efsaneler Yüzdeler @Poni Bon 1.683 @Tostombalakanne 1.159 Cordelia 1.751 Wilma11 0.250 M MissHayaLet 2.257 S sulisim 0 @Cedarice 1.630 North River 1.854 @Ytmz 0.289 kackaloribu 1.012 @Tutku44 0.656 @sardunya1038 2.119 bengisu022 0.932 @I-cell_84 -0.836 @s i d e l y a 1.133 C Chikolata_gozlum 1.030 Kmsl Hnd 1.737 @TekrarDene 0.523 @Titizz1 1.244 @birazhuzurdu2008 2.195 @Nilay5454 0.640 @AhSen_2504 0.848 TOPLAM 13.952 TOPLAM 10.154 ORTALAMA %1.268 ORTALAMA %0.923
Vee kazanan sampiyonlar
Efsaneler ve sampiyonlar
Kizlar tebrik ediyorum hepinizi bu hafta hem verilen kilolar hem yapilan sporlar harikaydi
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızçeler
Geçen hafta 57
Bu hafta 56.4Eki Görüntüle 2844307
Patron bn vermişim tartıya göre, buradan mı ilerleyelim napalım bana boşuna yüzde hesaplatmayın sözelciyim bn
Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
Kız iyi, oğlan bugün bizi çok korkuttu, tekrar ateşi çıktı inmiyor
Kocamla birbirimize girdik bn dr a götürelim dedim o bekleyelim dedi
Neyse 2 dr aradık, biri kuzen, hemen ilaç antibiyotik yazdı, şansımıza komşu burada eczacı kadın getirdi, şükürler olsun meğer sonradan anladık ki idrar yollarını da üşütmüş 30 dk da 5 kez çişe gitti
Şu an iyi inş daha da iyi olacak
Eline emeğine sağlık canımGece kuşunuz Spor katibiniz geldi.
İyi geceler.
6 Mayıs Perşembe Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız
30 Nisan -6 Mayıs Spor Yarışması Sonuçları 725. etap Üye 6 Mayıs Perşembe 1@Tostombalakanne ef 1.927
2kackaloribu ef 1.589 3@Titizz1 şa 1.566 4M MissHayaLet şa 1.386 5C Chikolata_gozlum ef 1.264
6 Mayıs Perşembe Günün Yükselen Yıldızları
kackaloribu ef 1.589@Titizz1 şa 1.566
Spor yapan herkesi tebrik ediyorum.Haftalık sonuçları Cumartesi açıklayacağım.
Abla seni de artık piste alalimmIyi aksamlarrrrrrr
Hepinize tuuu tuuu masalahhhh
Cogunluk cok güzel iş cikarmis, süper eksiler vardi
Hepinize kocamannnnn tebriklerrrr
Beni de yazmamisBen ödül yapamıyor muyum? Ben de 1 üstü verdim. Zaten yaptım da, yedim pastamıseni de etiketlemiş olayım
Teşekkür ederim kuzum takımla yarış olunca güzel olduSen cok guzel kılı vermişsin tebrik ederim canım
Size günaydın, bana iyi geceler
Mutlu haftasonlari
Günaydin
Günaydın mutlu hafta sonları
Günaydın kıslardün güldük eğlendik yedik içtik bugün özümüze tekrar dönüp bol eksilerle gelmek için çalışma zamanı bol bol enerjili hoplayıp zıplayıp yerlerde yuvarlamalı bir gün olsun hepimiz için
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarSelam kızlar.
Günaydın
Günaydın kızlar
Gunaydin herkese alinti yaptım sonra bakacagim simdi azda olsa spor yapiyim kızımı uyuttum ,yemekler pişiyor bende pisiyim biraz :)
Herkese günaydınSelam kızlar.
Günaydın kuzumHerkese günaydın
O raddeye gelmedim çok şükürAr
Arkadaşimin var, kiz depresyon ilacı kullandı uzun süre. Çok zor canım. Allah yardımcın olsun.
Evet bugün itibariyle vazgeçmiş bulunmaktayımGuzel eksi görmüşsün tebrik ederim canım
Çocuklar icinde cok gecmis olsun
Kilo bildirimi yapsaydin keske belki listeye alirdik haftaya mezun olali 6 ayi gecmistir diye düşünüyorum kontrol ederim
Cikolardan vazgecmezsen cezalar gelecek :))
Eline sağlık canım
Ara olarak yedigin kalburabasti olmamis canım
Bugun guzel adim atmissin dengelemissindir
Bu hafta baska kacamak gormeyelim menulerinde
Tamam canım pazar günü ödül hakkini kullanabilirsin
Bugun sende kacamak hakkini kullanmissin canim
Cumaya kadar menulerine dikkat et guzel eksiyle bekliyoruz
Günaydın ablacim ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Çok sevindim bu affa. Bu hafta çok dikkat etmem lazım güzel bir eksi ile geleceğimYok yok zipzip affıyla şartlı tahliye oldun, bi daha aftan yararlamazsın 5000 kırbaç cezası verecekmiş ben öyle duydum
Amin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?