Guzel eksi görmüşsün tebrik ederim canımİyi akşamlar kızçeler
Geçen hafta 57
Bu hafta 56.4Eki Görüntüle 2844307
Patron bn vermişim tartıya göre, buradan mı ilerleyelim napalım bana boşuna yüzde hesaplatmayın sözelciyim bn
Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
Kız iyi, oğlan bugün bizi çok korkuttu, tekrar ateşi çıktı inmiyor
Kocamla birbirimize girdik bn dr a götürelim dedim o bekleyelim dedi
Neyse 2 dr aradık, biri kuzen, hemen ilaç antibiyotik yazdı, şansımıza komşu burada eczacı kadın getirdi, şükürler olsun meğer sonradan anladık ki idrar yollarını da üşütmüş 30 dk da 5 kez çişe gitti
Şu an iyi inş daha da iyi olacak
Kilo bildirimi yapsaydin keske belki listeye alirdik haftaya mezun olali 6 ayi gecmistir diye düşünüyorum kontrol ederimBende çok özledimtam gününde geldim döneyim diye bende tekrar dikkat edeyim artık tartıldım bile bugün ramazan bitsin güzel şeylerde yaparız aktif olurum iyice
Cikolardan vazgecmezsen cezalar gelecek :))Dünki menüm
Sabah 1.5 tb ekmek 2 dilim peynir 1 sahanda yumurta 2 siyah zeytin 1 çiholataaa
Ara16.00 2 form bisküvi
Akşam19.00
2 kaşık bulgur pilavı yarım kase paça ayran
3 hurma
Su 3 lt
Spor 200 ip atlama
10 dk cardio 100 squat
Bugünkü menüm
Sbah 1.5 tb ekmek az peynir domates 2 sucuklu yumurta 1 çatal çikolataa 3 zeytin
Ara15.00 1 tane kamkat
Akşam 1 lahmacun 1 kase mercimek çorbası salata
21.30 1 avuç içi çerez
Su 3 lt
Spor yapmayı düşünüyorum yaparsam yazacağım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eline sağlık canımGece kuşunuz Spor katibiniz geldi.
İyi geceler.
6 Mayıs Perşembe Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız
30 Nisan -6 Mayıs Spor Yarışması Sonuçları 725. etap Üye 6 Mayıs Perşembe 1@Tostombalakanne ef 1.927
2kackaloribu ef 1.589 3@Titizz1 şa 1.566 4@sena zeynep şa 1.386 5@chikolatagozlum ef 1.264
6 Mayıs Perşembe Günün Yükselen Yıldızları
kackaloribu ef 1.589@Titizz1 şa 1.566
Spor yapan herkesi tebrik ediyorum.Haftalık sonuçları Cumartesi açıklayacağım.
Ara olarak yedigin kalburabasti olmamis canımEki Görüntüle 2844487
Puanım 432Cordelia
Bugünün menüsü
Sahur 5 zeytin 1 incir
1 haş yumurta
Dom sal. Yeşillik
İftar
1 çilek
1 tabak kuru sebze yemeği
1 parça tavuk ızgara
Salata
Ara 1 kalburabastı
Tamam canım pazar günü ödül hakkini kullanabilirsinTamm o zaman canım kaptanlarıma sorarım onay verirlerse pazar kullanırım eğer vermezlerse kullanmam onu
Bugun sende kacamak hakkini kullanmissin canimMenümu yazıyım
Sahur 1 dilim peynir
1 Haşlanmış yumurta
Domates
1 dilim t.b ekmeği
5 zeytin
İftar 1 kepçe tavuk çorbası
1 tabak nohut yemeği
3,5 tane yaprak sarması
Salata yoğurt
Arada 1 ıncw dılim gelin pastası
Granül kahve
2,5 lt su 1 bardak kıraz saplı cayZipzip- E Elif_Eylul
Günaydın ablacim ❤Size günaydın, bana iyi geceler
Mutlu haftasonlari
Günaydın canım ❤Günaydin
Günaydın canım ❤Günaydın kıslardün güldük eğlendik yedik içtik bugün özümüze tekrar dönüp bol eksilerle gelmek için çalışma zamanı bol bol enerjili hoplayıp zıplayıp yerlerde yuvarlamalı bir gün olsun hepimiz için
5 yaşında lar Cnm, 1 kız 1 erkek ikizFilizin içine hayalet kaçmış casper
kuzum aç durdugumuz icin suyu icince olay bitiyor 570ml lik bardakla 1.5 iciyorum emzirdigim icin susamis oluyorum baya hatta tatlı ve menemen icin corba icmedim icersem yiyemem diye
Sagol kaptanim
Ay ben senin bildirimi gormedim canım arada tebrik ederim yuzde 1 i geçmişsin
Benim tartimda her zaman gelecegi gösterip gerçeği veriyor73 u gösterip bak ne guzel hadi yaparsın diyor konusuyoruz biz sizde de muhabbet derin belli ki kafalar uçtu hepimizde
Oyy kucuk mu daha nasil yanmistir
İyi seyirler kaptan bende isterdim ama spor yapacagim napcan el mahkum
Sirf iki dilim yememek için sporda birinci olmuyorum
Benceee canım dün yemiş herkes ödülünu bugunden itibaren cezbedici ceza verebilirsin yapmayani bana yolla dilimle doverimDünkü menuler icin ceza vermedim takim olarak guzel is cikardik takimin geneli yuzde 1 ve ustundeydi
Iki arkadasimizda tatli vardi ama kalorileri hem kalorileri düşük hem de menuleride abarti degildi
Ama bugunden sonra menulerde kacamak olursa ceza vermeye devam haberiniz olsun :))
5000 adim cezasina devam ederiz :))Benceee canım dün yemiş herkes ödülünu bugunden itibaren cezbedici ceza verebilirsin yapmayani bana yolla dilimle doverim
Neyaniii simdi elif iyi ben kötümüyum
Neyaniii simdi elif iyi ben kötümüyum
Sana çok hak veririm ben de ikizin kardeşim erkek abimle aramız da 1.5 yaş var annem bizi ikiz değil üçüz gibi yetiştirmiş ne zorluklar çektiğini anlatır Allah yardımcınız olsun canım5 yaşında lar Cnm, 1 kız 1 erkek ikiz
İkizi olmayan çocuğum var demesin çöktüm yeminlen
Abooo ceza geliyor sanırım.Cordelia
Örtmenimmmm, ismini vermek istemediğim bir arkadaşım ödül hakkı yokken kalburabastı yemiş 1 tane, kırbaçlayın onu, tiz kellesini vurun
Canım geçmiş olsun benimde aynı. Hele ayaklarımı popomunaltına alıp oturma pozisyonu yapayım sağ ayak tarak kısmı ve bilek kısmı ağrı yapıyor.Spor yaparken sag ayak taragim aciyor spor sonrası kremleyip sarinca geciyorspordan önce sarsam mi kihesapladim canim ilk sayfaya puanlara bakmaya gittim geldim
Canım ben Akşam 1 kase makarna yemiştim. Ödülüm sayılsın300 Kalorilik Ödül Hakedenler
Sizlere Afiyet Olsun.Diğerleri lütfen ödül yapmasın. Ödüllere beni etiketlemenizi rica ederim.
Iyi geceler canım o zamanSize günaydın, bana iyi geceler
Mutlu haftasonlari
Gunaydin canimin iciGünaydin
Günaydın kaptanımGünaydın mutlu hafta sonları
Günaydın canımm. Ben günlerdir evdeyim kapanmadan mütevellit. Bugün dışarda adımlamak istiyorum bakalimGünaydın kıslardün güldük eğlendik yedik içtik bugün özümüze tekrar dönüp bol eksilerle gelmek için çalışma zamanı bol bol enerjili hoplayıp zıplayıp yerlerde yuvarlamalı bir gün olsun hepimiz için
Yok yok zipzip affıyla şartlı tahliye oldun, bi daha aftan yararlamazsın 5000 kırbaç cezası verecekmiş ben öyle duydumAbooo ceza geliyor sanırım.Bu hafta sporda değişiklik yapacam bakalım sonul ne olacak
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Allah bağışlasın canım. Kuzenimim iki defa ikiz oldu5 yaşında lar Cnm, 1 kız 1 erkek ikiz
İkizi olmayan çocuğum var demesin çöktüm yeminlen
Canım ben 1 dilim soğuk baklava yedim ilk defa yedim normalde Şerbetli tatlı hayatta yemem ama enfesmişşşşşşşşş kendimi zor tuttum yememek için 2 çatal da kadayıf tatlısı300 Kalorilik Ödül Hakedenler
Sizlere Afiyet Olsun.Diğerleri lütfen ödül yapmasın. Ödüllere beni etiketlemenizi rica ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?