Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Guzel eksi görmüşsün tebrik ederim canım
Çocuklar icinde cok gecmis olsun
Bende çok özledimtam gününde geldim döneyim diye bende tekrar dikkat edeyim artık tartıldım bile bugünramazan bitsin güzel şeylerde yaparız aktif olurum iyice
Kilo bildirimi yapsaydin keske belki listeye alirdik haftaya mezun olali 6 ayi gecmistir diye düşünüyorum kontrol ederim

Cikolardan vazgecmezsen cezalar gelecek :))
Eline sağlık canım
Ara olarak yedigin kalburabasti olmamis canım
Bugun guzel adim atmissin dengelemissindir
Bu hafta baska kacamak gormeyelim menulerinde
Tamm o zaman canım kaptanlarıma sorarım onay verirlerse pazar kullanırım eğer vermezlerse kullanmam onu
Tamam canım pazar günü ödül hakkini kullanabilirsin
Bugun sende kacamak hakkini kullanmissin canim
Cumaya kadar menulerine dikkat et guzel eksiyle bekliyoruz
Size günaydın, bana iyi geceler

Mutlu haftasonlari
Günaydın ablacim ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤

5 yaşında lar Cnm, 1 kız 1 erkek ikiz
İkizi olmayan çocuğum var demesin çöktüm yeminlen

Benceee canım dün yemiş herkes ödülünu bugunden itibaren cezbedici ceza verebilirsin yapmayani bana yolla dilimle doverim

5 yaşında lar Cnm, 1 kız 1 erkek ikiz
İkizi olmayan çocuğum var demesin çöktüm yeminlen
Sana çok hak veririm ben de ikizin kardeşim erkek abimle aramız da 1.5 yaş var annem bizi ikiz değil üçüz gibi yetiştirmiş ne zorluklar çektiğini anlatır Allah yardımcınız olsun canım

Spor yaparken sag ayak taragim aciyor spor sonrası kremleyip sarinca geciyor spordan önce sarsam mi kihesapladim canim ilk sayfaya puanlara bakmaya gittim geldim
Canım geçmiş olsun benimde aynı. Hele ayaklarımı popomunaltına alıp oturma pozisyonu yapayım sağ ayak tarak kısmı ve bilek kısmı ağrı yapıyor.
Canım ben Akşam 1 kase makarna yemiştim. Ödülüm sayılsın
Size günaydın, bana iyi geceler

Mutlu haftasonlari
Iyi geceler canım o zaman
Gunaydin canimin ici
Günaydın mutlu hafta sonları
Günaydın kaptanım
Günaydın canımm. Ben günlerdir evdeyim kapanmadan mütevellit. Bugün dışarda adımlamak istiyorum bakalim

Canım ben 1 dilim soğuk baklava yedim ilk defa yedim normalde Şerbetli tatlı hayatta yemem ama enfesmişşşşşşşşş kendimi zor tuttum yememek için 2 çatal da kadayıf tatlısı

Ama sahur yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…