- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Cezam neyse çekmeye hazırım hakım hanımKesin cezaları kelleler vurula
Teşekkür ederim canım 5. Gün bugün ama bugun daha iyiAşırı ishalse susuz bırakma canım şu çok önemli kaç günden beri uzun süre mi çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim kaptanımm
Tesekkur ederim canim Evet 5i buluyorCanım öncelikle geçmiş olsun gün içerisinde 5 e kadar yapıyorsa doktora götür bence çünkü vücut susuz kalırsa iyi olmaz bir serum filan bağlarlar
Rota aşısı vuruldu mu bu arada
Amip de olmuş olabilir benim kızım rota aşısı olmasına rağmen amip oldu çok zordu hemen götür bence canım
Cok tehlikeli bi durum farkındayım ama gitmekten korkuyorum ama bol emzirip bol su iciriyorumMutlaka götür canım su kaybına uğramasın zira çok tehlikeli Bebgini bol bol emzir
Haklısın canımTatlom sen disten zandederken farkli olabilir benim kizim haziranda dogru 2 aylik olmadan asiri ishal başladı sen sicak yerdeydin farkinda olmadan usutmus olabilir serum bagladilar 3 kere 50cc ve mama takviyesi baslandi 11 kez az azda olsa ishal gidiyordu sonrasindada 5gun devam etti ama cereyana çok dikkat ettik mutlaka götür kovid korkusundan baska birsey olma
Suan 6 aylık canım çok huysuz sürekli ağlamaklı mahvoldu kuzum benimÇok geçmiş olsun canm. Kaç aylık bebeğin şimdi ishalden ishale fark var. Biraz takip et halsizlik varsa kesinlikle doktora götür. Yaptığı sayı önemli.
Teşekkür ederim ablacimAhSen_2504 cok gecmis olsun bebise tatlim
Cok geçmiş olsun bebeğine çok zor Allah yardımcınız olsunAyni dertten muzdaribim canım benim de bebeğim diş çıkarıyor ateşli ve ishal hatta ishal yaptığını anlamadım hiç kokmadı baktığımda gördüm ve yaptıgı ishal tüm poposunu yakmış önünü arkasını ben kalpol veriyorum başka da bir şey vermiyorum
Bizimkisi daha önceki yaptığı kakadan biraz daha sıvık yapmış 2 kere yaptı bem pek doktor ihtiyacı duymadım ama senin bebeğin daha fazla ishalse bi ara danış ya da götür canım
O zaman bol emzirmek ile iyi yapmışsın canım ishal çok tehlikeli olabiliyor ne yazık ki keşke yine de bir goturseydin gözlemlemeye devam et o zaman canım.Teşekkür ederim canım 5. Gün bugün ama bugun daha iyi
Tesekkur ederim canim Evet 5i buluyor
Hayir rota vurulmadik
Cok tehlikeli bi durum farkındayım ama gitmekten korkuyorum ama bol emzirip bol su iciriyorum
Haklısın canım
Bebeğim daha 4.5 aylıkken alt dişlerini çıkardı ozaman sadece huysuzluk oldu şimdi 6 aylık üst dişlerini çıkarıyor ve damagi çok şişmiş büyük ihtimalle ishal distendir
Suan 6 aylık canım çok huysuz sürekli ağlamaklı mahvoldu kuzum benim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim ablacim
Cok geçmiş olsun bebeğine çok zor Allah yardımcınız olsun
Benimkisi 5 i buluyordu malesef
Cavit olmasa bi an durmam gotururum ama eşim ve kızımda kronik hastalık olduğu için onları riske atmak istemiyorum
Teyzeleri bebeğin bugün biraz daha iyi hastaneye gitmemekle çok ısrar ettim esim dun eczaneden ilaç aldı kullandık biraz iyi geldi gibi
İnşallah geçer yarına kadar daha iyi olmazsa götürürüm yapacak bisey yok bebeğimide riske atmak istemiyorum
Evet sürekli emzirip bol su icirneye çalışıyorum arti ek gıdada veriyorum Allahtan iştahsızlık olmadıO zaman bol emzirmek ile iyi yapmışsın canım ishal çok tehlikeli olabiliyor ne yazık ki keşke yine de bir goturseydin gözlemlemeye devam et o zaman canım.
Oyy kuzum inşaallah bir an önce toparlar çok geçmiş olsunEvet sürekli emzirip bol su icirneye çalışıyorum arti ek gıdada veriyorum Allahtan iştahsızlık olmadı
Burada devlete goturebiliyorum burada vaka çok geçen esim öksürürken boğazında kan geldi çok korktum hemen acile gitti kapıdan içeri anlamışlardı kendinizi riske atmayın diye
buradaki hastane küçük covitli covitsiz hep iç içe malesef dikkat edilmiyor
Canım kakasını takip et kanlı filan sa hiç durma bir de lütfen senin verdiğin sıvı yeterli olmaz vücudu susuz kalırsaTeşekkür ederim canım 5. Gün bugün ama bugun daha iyi
Tesekkur ederim canim Evet 5i buluyor
Hayir rota vurulmadik
Cok tehlikeli bi durum farkındayım ama gitmekten korkuyorum ama bol emzirip bol su iciriyorum
Haklısın canım
Bebeğim daha 4.5 aylıkken alt dişlerini çıkardı ozaman sadece huysuzluk oldu şimdi 6 aylık üst dişlerini çıkarıyor ve damagi çok şişmiş büyük ihtimalle ishal distendir
Suan 6 aylık canım çok huysuz sürekli ağlamaklı mahvoldu kuzum benim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim ablacim
Cok geçmiş olsun bebeğine çok zor Allah yardımcınız olsun
Benimkisi 5 i buluyordu malesef
Cavit olmasa bi an durmam gotururum ama eşim ve kızımda kronik hastalık olduğu için onları riske atmak istemiyorum
Teyzeleri bebeğin bugün biraz daha iyi hastaneye gitmemekle çok ısrar ettim esim dun eczaneden ilaç aldı kullandık biraz iyi geldi gibi
İnşallah geçer yarına kadar daha iyi olmazsa götürürüm yapacak bisey yok bebeğimide riske atmak istemiyorum
Amin canım benim
Alismam lazimSana hiç yakismamis bana olsa neyse
Bende gecen gün yaptim güncellenmeyi de cok uzun surmedi yaa45 dkdır telefon günceleme yapiyo delirtti beni
Sen veAlismam lazim
Bende gecen gün yaptim güncellenmeyi de cok uzun surmedi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?