Ben ödül yapamıyor muyum? Ben de 1 üstü verdim. Zaten yaptım da, yedim pastamı300 Kalorilik Ödül Hakedenler
Sizlere Afiyet Olsun.Diğerleri lütfen ödül yapmasın. Ödüllere beni etiketlemenizi rica ederim.
Sen cok guzel kılı vermişsin tebrik ederim canımKilo veren herkesi tekrar tebrik ederim arkadaşlaristediği kadar kilo veremeyenler de haftaya muhteşem eksi ile gelecektir
Benimde hakkım yokmuş ödül yapmayaCordelia
Örtmenimmmm, ismini vermek istemediğim bir arkadaşım ödül hakkı yokken kalburabastı yemiş 1 tane, kırbaçlayın onu, tiz kellesini vurun
Isınmalarını iyi yap canım öncesinde sar bencede iyi gelecektirSpor yaparken sag ayak taragim aciyor spor sonrası kremleyip sarinca geciyorspordan önce sarsam mi kihesapladim canim ilk sayfaya puanlara bakmaya gittim geldim
o kadar şeyi yerlerse olamayız canm 3-5 kişinin dışında kendini sıkan göremiyorum ben bir de Ramazan olmasına rağmenIyi yapmışsın canim ben geldiginden beri menusune yorum yaptim tamam deyip ayni sekilde ilerlerdi artik afiyet olsun demekten baska bisey yapamiyorum surekli dolmalar var 1tane 2tanede degil
Afiyet olsun kizlar ben cuma aksami menulerine yorum yapmiyorumCordelia demis zaten ödülü olan kullansin gerisi cezali
Bayram haftasina giriyoruz buhafta sıkmaliyız kendimizi 2.ci olduk neden 1.ci değil
Teşekkür ederim canım300 Kalorilik Ödül Hakedenler
Sizlere Afiyet Olsun.Diğerleri lütfen ödül yapmasın. Ödüllere beni etiketlemenizi rica ederim.
Ben ödül yapamıyor muyum? Ben de 1 üstü verdim. Zaten yaptım da, yedim pastamıseni de etiketlemiş olayım
Afiyet olsun canımMenümu yazıyım
Sahur 1 dilim peynir
1 Haşlanmış yumurta
Domates
1 dilim t.b ekmeği
5 zeytin
İftar 1 kepçe tavuk çorbası
1 tabak nohut yemeği
3,5 tane yaprak sarması
Salata yoğurt
Arada 1 ıncw dılim gelin pastası
Granül kahve
2,5 lt su 1 bardak kıraz saplı cayZipzip- E Elif_Eylul
Ben gördüm onu da kalburabastı ne?Cordelia
Örtmenimmmm, ismini vermek istemediğim bir arkadaşım ödül hakkı yokken kalburabastı yemiş 1 tane, kırbaçlayın onu, tiz kellesini vurun
Kaptanım eşim bana ilk diyete başla 59 görürsen sana soğuk baklava ısmarlayacağım demişti burada ki tatlıcı küçük yapıyor pazar günü alırım demişti sözüm söz dedi ondan dedim olmadı bayram da derim al o gün yerim 1 dilimEline sağlık canim pasta yedim
Cikoyu dun yemis tarti oncesihemde
Pazara birakma canim bence tabi ödülün ne olduguna bagli ama :)
Canım kalburabastı tatlıymış ödül hakkın yok biliyorsun.Eki Görüntüle 2844487
Puanım 432Cordelia
Bugünün menüsü
Sahur 5 zeytin 1 incir
1 haş yumurta
Dom sal. Yeşillik
İftar
1 çilek
1 tabak kuru sebze yemeği
1 parça tavuk ızgara
Salata
Ara 1 kalburabastı
Afiyet olsun. İspikliyom seni de.Menümu yazıyım
Sahur 1 dilim peynir
1 Haşlanmış yumurta
Domates
1 dilim t.b ekmeği
5 zeytin
İftar 1 kepçe tavuk çorbası
1 tabak nohut yemeği
3,5 tane yaprak sarması
Salata yoğurt
Arada 1 ıncw dılim gelin pastası
Granül kahve
2,5 lt su 1 bardak kıraz saplı cayZipzip- E Elif_Eylul
Bugün ilk defa tokken 80i görmedimGünaydın kıslardün güldük eğlendik yedik içtik bugün özümüze tekrar dönüp bol eksilerle gelmek için çalışma zamanı bol bol enerjili hoplayıp zıplayıp yerlerde yuvarlamalı bir gün olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?