Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menümu yazıyım
Sahur 1 dilim peynir
1 Haşlanmış yumurta
Domates
1 dilim t.b ekmeği
5 zeytin

İftar 1 kepçe tavuk çorbası
1 tabak nohut yemeği
3,5 tane yaprak sarması
Salata yoğurt

Arada 1 ıncw dılim gelin pastası
Granül kahve

2,5 lt su 1 bardak kıraz saplı cay Zipzip- E Elif_Eylul

Cordelia
Örtmenimmmm, ismini vermek istemediğim bir arkadaşım ödül hakkı yokken kalburabastı yemiş 1 tane, kırbaçlayın onu, tiz kellesini vurun
Benimde hakkım yokmuş ödül yapmaya Ama buda can haftada 1 agzı datlansın doyw tatlı yemiş çokmu
Cordelia Canım diyetdasim veresiye almış olsam haftaya 1 ustu kılo vererek borcumu odesem olmamı

Spor yaparken sag ayak taragim aciyor spor sonrası kremleyip sarinca geciyor spordan önce sarsam mi kihesapladim canim ilk sayfaya puanlara bakmaya gittim geldim
Isınmalarını iyi yap canım öncesinde sar bencede iyi gelecektir
Geçmiş olsun aman dikkat edelim spor yapacak diye kalıcı hasarlar vermeyelim bendenimize yavaş yavaş yapın lütfen
o kadar şeyi yerlerse olamayız canm 3-5 kişinin dışında kendini sıkan göremiyorum ben bir de Ramazan olmasına rağmen böyle giderse sonuncu da oluruz yakındır

Afiyet olsun canım

Cordelia
Örtmenimmmm, ismini vermek istemediğim bir arkadaşım ödül hakkı yokken kalburabastı yemiş 1 tane, kırbaçlayın onu, tiz kellesini vurun
Ben gördüm onu da kalburabastı ne?
Baktım tatlıymış. Ceza yükleniyor. Sağol çocuğum. Otur aferin.

Eline sağlık canim pasta yedim

Cikoyu dun yemis tarti oncesi hemde

Pazara birakma canim bence tabi ödülün ne olduguna bagli ama :)
Kaptanım eşim bana ilk diyete başla 59 görürsen sana soğuk baklava ısmarlayacağım demişti burada ki tatlıcı küçük yapıyor pazar günü alırım demişti sözüm söz dedi ondan dedim olmadı bayram da derim al o gün yerim 1 dilim

Bugün ilk defa tokken 80i görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…