• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam canım eline sağlık. Ben bugün keyif yaptım. Birde 8 gündür evden kafamı uzatmamıştım 1 saate yakın gezindim geldim. Ama çok şaşırırdım. Sokaklar araba insan ve çocuk dolu. Polislerde vardı ama bisey sormuyorlardı. Pazar kurulmuştu tıklım tiklimdi. Marketlerde kuyruklar vardı. Ben 8 gündür evdeyim ya, sanki herkes evde diye düşünüyordum. Meğer hayat aynı devam ediyormuş.
Bizim burda bile market kuyrugunda 20 kisi vardi bende dedim kimse yoktur ama malesef elinde 1tane dondurmayla bekleyen bile var

Selamlar kızlar herkese iyi kandiller.
Yaptığınız sporlar bakıyorum harikasınız valla 🤗🤗🤗 ben Ramazanda bu kadar spor yapamıyorum, en fazla yarım saat. İnşallah Ramazandan sonra arttırıcam.

2 gündür burdayım ama bana çok iyi geldi çok teşekkür ederim 😊 dün canım anam kalkmış sütlaç yapmış, burda olmasam kesinlikle hiç affetmem yerdim. Ya bi de pazartesi tartıda artı çıkarsam diye korkumdan yiyemedim 😂😂 sırf aklımdan bi türlü çıkmıyor diye nefsimi köreltmek için üç tatlış kaşığı yedim bıraktım, umarım bu kadarı kaçamak sayılmaz😂

Yaptığınız sporlar bakıyorum harikasınız valla 🤗🤗🤗 ben Ramazanda bu kadar spor yapamıyorum, en fazla yarım saat. İnşallah Ramazandan sonra arttırıcam.

2 gündür burdayım ama bana çok iyi geldi çok teşekkür ederim 😊 dün canım anam kalkmış sütlaç yapmış, burda olmasam kesinlikle hiç affetmem yerdim. Ya bi de pazartesi tartıda artı çıkarsam diye korkumdan yiyemedim 😂😂 sırf aklımdan bi türlü çıkmıyor diye nefsimi köreltmek için üç tatlış kaşığı yedim bıraktım, umarım bu kadarı kaçamak sayılmaz😂
Selam canım 🥰🥰

Ahaaaa kaçamak yapmış cumartesi günü bide bugün kesin cezasini :KK62: :KK70:

Bizim burda bile market kuyrugunda 20 kisi vardi bende dedim kimse yoktur ama malesef elinde 1tane dondurmayla bekleyen bile var
Bulaş sayısı böyle artıyor maalesef..
Köyde olunca market felan gördüğüm yok 🤣🤣
Valla en güzeli 🤣

Selam canım, kaçamak sayılır 🤣

Menüm

Sahur
1 bardak ayran tavuk ve ciger 300 kalori

İftar
Yarım kase çorba 100 kalori
Yoğurtlu kabak 100 kalori
100 gram izgara et 200 kalori
Domates salatalık 50 kalori

Ara karpuz leblebi 150 kalori

Toplam kalori 900 kalori

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 😘
Selam kizlar yemeği yedim şükür gözüm açıldı, birinin yüreği yanmis serenat yapiyor bende merakli anneanneler gibi keyifle izliyorum :KK70: heytt be bi donem bizim adimizi yaziyorlardi sokaklara ne kadar yaşlandık ya :)
Selam canim afiyet olsun bende yemegi yedim agirlik çöktü üstüme

Back
X