Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

applaaaaaaaaaaa
sen bir sarrafssınnnnn
bana gani gani altın verseneeee

öpüyorum seniiiiiiii
daha görmeden nasılda tanımış beniiiiiiiiii

ben bunlara bayıldım yaaaa
:118: :118: :118: :118:

evet çok pişmanmış ortak dostlarımız vardı onlara oyle soyluyormuş ama iş işten çok tan geçti

atı alan üsküdarı geçmişşşşşşşşşşş
otursun kendi derdine yansınnnnnnnn
sana yeni koca bulalım gııııı daha genceciksin
az kendinden bahset hele bakeemmmmm
nesin kimsin inmisin cinmisin

yüzüm yok aebenm selam vermeye sana:78:
başladım dedim bir baktım pirinç yok ekmek yok baklagiller yok
biliyorum bn kendimi bunlardan az da olsa yemeliyim
kaçaksız yaşayamam
ama montide kaçağa yer yok

Bana da bul safiş

kıs simoşşşşş bu mimu gacısı bizi bu ara çok boşladı farkettinmi sende

ne haltlar karıştırıyor bu hatun aceebaaaa :44: :44:

Kimi önerdin bana yaaa, hatırlamadım :26:
Evet miray bizi sevmiyor artık herhal

yok ablam biz genelde öyle bağıra çağıra konuşmayız . konuştuklarımızı hiç bir zaman annesine yansıtmadık . onun için bana tavır alacakları bir durum yok bence . ama tavırda alıyorlarsa kendileri bilirler onlar bana nasıl yaklaşırsa bundan sonra bende onlara öyle yaklaşırım .

listeniz tamamdır azracığım .

miray sen hoşlandığın ve istediğin şeyleri söyledin gülüm ama benim onları alabilmem için 40 fırın ekmek yemem lazım . özellikle istediğin hoşlandığın başka birşey var mı ?

miray sen hoşlandığın ve istediğin şeyleri söyledin gülüm ama benim onları alabilmem için 40 fırın ekmek yemem lazım . özellikle istediğin hoşlandığın başka birşey var mı ?

nazlımmmmmmmmmmm
40 fırın ekmek yersen sen eğer zilanın eski haline dönersin bacımmmm
hem sen o ekmekleri yesende mirayın istediklerini alamazsınkiiiiiiiiiiiiiiiiii
ekmek yiyerek alınıyorsa ben başlayayım yemeye ev alayım bari
hatta şöyle vakfıkebir ekmekleinden tüketeyimki hem daha çabuk hemde daha büyük ev alayım olurmu

yaaaa narinimmm sende bana biraz tüyo ver anacım yaaa ne istiyon kıııııı çaktırmadan deyiver hele

ayyyy yok kız ben yemeyeyim okadar ekmek dimiii .

kızlar bugün iksirde yapıp içmedim ama benim iştahsızlık devam ediyor hala yemek yememe hastalığına yakalanmış olmayayım

kızlar bugün iksirde yapıp içmedim ama benim iştahsızlık devam ediyor hala yemek yememe hastalığına yakalanmış olmayayım

abartma kıs sende ohaaa
yemek yememe hastalığında olan sen gibi az az değil hiç yiyemiyor canım içemiyorda
serumla besliyorlar
seninki şuan tamamı ile stresten kaynaklı
ben seni iyi ederim merak etme sen
yarın kavitasyon var bak ona odaklan kıııı :118: :118:

bende ne manyağım allah korusun ayyyy evet yarın kavitasyon var çok merak ediyorum nasıl olacak diye

bende ne manyağım allah korusun ayyyy evet yarın kavitasyon var çok merak ediyorum nasıl olacak diye

nasıl olcek biliyonmuuuuuuuuuuuuu

tttiiiiiiiiiiiiitttttt titricezzzzz yağları sıvıya çevircezzzzz
sonra kalkıp iki göbek atıceeezzzz veeeee incelicezzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…