Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızmıyorum safiş sana çünkü sende benim yaşadıklarımı bilseydin bana hak verirdin tatlım eminim buna o yüzden kızmıyorum asla cnm

demek durum buhale geldi ....:26:.

nazlımbiliyorum yaptıgım yorumlar belki sana ilk etapda aman abla dedirtire bilir ama iyi düşün ...

mesajları okumaya çalıştım atlayarak . kısların yorumlarınıda okudum ..bir kere daha diyorum bana sakın kızma .ne diyorsam hepsi senin iyiligin için ..keşke banada zamanında böyle nasihatlar eden olsaydı .:26:..
eşin seni bukadar severken .sence neden iş bu kelimeyi konuşacak duruma geldi sence .??????
bazan olaylara tarafsız bakmak lazım ..
evet belki agzın var dilin yok evin içine ama halve hareketlerin var inan bir mimik bin lafa bedeldir bazan ...
eşini ailenle konuşacak duruma ne getirdi ...

ayrılalım diyincede ayrılınmaz üzülme ama bu laf dile ne kadar gelirse bilki aranızda bir zincir kopar...
sakın eşim beni çok seviyor benzisz yapar diyede kendini kandırma .bir noktaya gelir ipler kopar.
amacım seni eleştirmek yada üzmek deyil biraz gözünü açmak belki bana kızada bilirsin senin iyiligin için bunuda göze alıyorum çünkü sizleri artık ailEmin içinde gibi görüyorum hanginiz üzülse bende üzülüyorum beni tanıyamlar bunuda bilir zaten .
. sen bu çoçukla eşinin annesinin sizinle kalacagıı bile bile evlendin dimi .
elbeT görümcende gelecek kalacak .ha sanmaki onların yaptıkları normal hayır çok ayıp ediyorlar ...ama bilki bu hareketler sana alınmış bir tavır. bu tavrı neden alıyorlar orasını bilemem .
ama seninde kayın validen geldikden 2 gün sonra eşine rest çekmen HİÇ HOŞ OLMAMIŞ .
ŞİNİN NE DEMESİNİ BEKLİYORDUNKİ??:26:
taman nazlım bi ev bulup çıkalım diyecek durumu yok belliki o istemezmi senle başbaşa kalmak .
annesinide atamaz dimi. eşin şu anda arada kaldı .:26:
eşinin yerinde olsan sen neyapardım nasılbir çözüm bulurdun .?

barışırsınız üzülme.her kavgadada ayrılınmaz . ama bu böyle nereye kadar .

HER ZANAM DEDİGİM GİBİ DOGRU ZAMAN .DOGRU USLUP . DOGRU SÖZLER .VE SABIR .SEVGİNİZİ YIPRATMAYIN .

naçizane bir sorum olucak belkide bir kaç

yaş kaç?30

kaç yıl evli kaldın?7
çocuk varmı?malesef yok
ailenlemi yaşıyorsun şuan?evet
en büyük sebep neydi boşanmanıza?
cocuk olmadı tatlım ve uzaklaştuık bir birimizden dayak sorumsuzluk beni kilomdan dolayı küçümsemesi bu arad butun sıkıntıları ben çekerken düşüne biliyormusunuz o istedi ayrılıgı bende aptal gibi ayaklarına kapanıp ayrılmayalaım diye yalvarmıştım şimdi,ki aklım olsaydı ben isterdim ayrılmayı onca dayagın üstune

olsun cnm canın sağolsun güzelim:)) okuyan arkadaşlar özel mesajla bana bildirsinler ben gelince bakarım

tamam hemen hallediyorum çekiliş işini

Allah derim ben

Eli kırılsın geberesice pisliğin, üzülme sakın, rabbim çok büyük, hesaplarını mahşere bırak kuzu olurmu, en adaletli o zaman görülecek hesaplar, sen bol bol bol dua et allahıma afiyet dile, huzur dile, sağlık dile olurmu

Narin = gözdem
gözdem = zilan
safiş =narin
nazlı = miray
miray = safiş
zilan = nazlı

evet kızlar çekiliş sonucu böyle

elleri kırılsın inşallah canım yaa ohh iyi yapmışsın ayrılmışsın üstüne bide çıtır olmuşsun ohh sefan olsun inşallah mumla arasın seni

Narin = gözdem
gözdem = zilan
safiş =narin
nazlı = miray
miray = safiş
zilan = nazlı

evet kızlar çekiliş sonucu böyle

Güseeeeellll, Puhauhauhauha nazlıcığım sen şimdiden 35564654821636 maaşını biriktir miraya hediye almak kolay değil

ben anlamadım çekilişten bişey biri bana anlatsın bana kim düştü??
ve ben kime düştüm
ne komik bir cümle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…