Ikinciydik ama birinci takimda hatali bildirim olmus birinci biz oldukAaaa 2. Değilmiydik kaptanım
Eline sağlık canım ❤Tatlı yaptım yemek yaptım spor zamanı
Şimdiden herkese hayırlı bayramlar
Çok sevindim gerçekten emegimizin değeri bir kez daha belli oldu10.takimin gecersiz bildirimi olunca 1.ci oldukoyuzden gün/ay/yıl olarak yazilmasi lazim
Bizimdi bizim olduÇok sevindim gerçekten emegimizin değeri bir kez daha belli oldu
Yok canm hazır yufkadan sütlü Nuriye yaptım baklava hamuru ağır geliyor bana baklava sevmediğimdenYani kendinmi actin sen simdi
Sütlü nuriye kalkti artik soguk baklava var onu yapsaydinyaYok canm hazır yufkadan sütlü Nuriye yaptım baklava hamuru ağır geliyor bana baklava sevmediğimden
Her bayramda yapar annem ben yemem bu sefer ben yapacak dedim evde olmamın da faydası oldu tabi
Sağol kaptanımEline sağlık canım ❤
Daha önce yapmadım bayrama da ilk yapmak istemedim nolur ne olmaz annemin dilinden kurtulamam sonraSütlü nuriye kalkti artik soguk baklava var onu yapsaydinya
Yaaa bende yapicamda korkuyorum yiyip bitirmektenDaha önce yapmadım bayrama da ilk yapmak istemedim nolur ne olmaz annemin dilinden kurtulamam sonra
Bizde yiyen çok güzel oldu mu bir günde biter zatenYaaa bende yapicamda korkuyorum yiyip bitirmekten
Yaptın mi sen Soğuk baklava tadı nasıl olduYaaa bende yapicamda korkuyorum yiyip bitirmekten
Enfesss misss cok güzelYaptın mi sen Soğuk baklava tadı nasıl oldu
Soğuk baklava denediniz mi güzel oluyor mu bende hazır baklavalık yufka aldım deneyim diyorum ama bilemedim klasik yaparım olmadı bizde de baklava pek yiyebilen yok gelme gitme zaten olmuyorSütlü nuriye kalkti artik soguk baklava var onu yapsaydinya
Aa ne zaman yaptinEnfesss misss cok güzel
Cidden cok guzel oluyo serbetli baklavadan daha guzel denemelisinSoğuk baklava denediniz mi güzel oluyor mu bende hazır baklavalık yufka aldım deneyim diyorum ama bilemedim klasik yaparım olmadı bizde de baklava pek yiyebilen yok gelme gitme zaten olmuyor
Sende sussss kimse duymasin güllactan sonra yaptim kare borcama guzelmi diye enfesAa ne zaman yaptin
Bu ara bende denemek istiyorum ama nerden bulacağım
bu yuzden cok dikkat etmek lazim iste10.takimin gecersiz bildirimi olunca 1.ci oldukoyuzden gün/ay/yıl olarak yazilmasi lazim
Aynen canim bizde ayni seyi yapabiliriz oyuzden nick,tarih cok onemlibu yuzden cok dikkat etmek lazim iste
Kolaymis o zaman baklava yufkasini bulurum o is kolay hafta ici ilceye ineriz de evdekiler yer mi acabaSende sussss kimse duymasin güllactan sonra yaptim kare borcama guzelmi diye enfes
Iste baklava yufkasi bulursan herseyi yaparsin ceviz,findik icine ustune serbetinden sonra kakao serpiyolarya nesguik varya genelde onunla karistiriyolar bende oyle yaptim ustune cikolata rendesi yapmasanda olur rende ama denemelisin
Yap yap bulursunKolaymis o zaman baklava yufkasini bulurum o is kolay hafta ici ilceye ineriz de evdekiler yer mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?