Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yani kendinmi actin sen simdi
Yok canm hazır yufkadan sütlü Nuriye yaptım baklava hamuru ağır geliyor bana baklava sevmediğimden
Her bayramda yapar annem ben yemem bu sefer ben yapacak dedim evde olmamın da faydası oldu tabi

Yok canm hazır yufkadan sütlü Nuriye yaptım baklava hamuru ağır geliyor bana baklava sevmediğimden
Her bayramda yapar annem ben yemem bu sefer ben yapacak dedim evde olmamın da faydası oldu tabi
Sütlü nuriye kalkti artik soguk baklava var onu yapsaydinya

Daha önce yapmadım bayrama da ilk yapmak istemedim nolur ne olmaz annemin dilinden kurtulamam sonra
Ayrıca ben çok seviyorum sütlü olduğu için hafif oluyor

Soğuk baklava denediniz mi güzel oluyor mu bende hazır baklavalık yufka aldım deneyim diyorum ama bilemedim klasik yaparım olmadı bizde de baklava pek yiyebilen yok gelme gitme zaten olmuyor

Soğuk baklava denediniz mi güzel oluyor mu bende hazır baklavalık yufka aldım deneyim diyorum ama bilemedim klasik yaparım olmadı bizde de baklava pek yiyebilen yok gelme gitme zaten olmuyor
Cidden cok guzel oluyo serbetli baklavadan daha guzel denemelisin

Aa ne zaman yaptin

Bu ara bende denemek istiyorum ama nerden bulacağım
Sende sussss kimse duymasin güllactan sonra yaptim kare borcama guzelmi diye enfes
Iste baklava yufkasi bulursan herseyi yaparsin ceviz,findik icine ustune serbetinden sonra kakao serpiyolarya nesguik varya genelde onunla karistiriyolar bende oyle yaptim ustune cikolata rendesi yapmasanda olur rende ama denemelisin

Kolaymis o zaman baklava yufkasini bulurum o is kolay hafta ici ilceye ineriz de evdekiler yer mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…