Aaa süper sonuç. Ben de bir an bu hafta sandım..diyorum bugün çarşamba ne alakaAaaa 2. Değilmiydik kaptanım
Otur kocanla ye :) kim gelecek bayrama ya kim herkeste bir hazirlik takim toplamda garanti 15kg artacakBuranın da bayram çorbası var. Kuru kayısı, kuru üzüm, haşlanmış yarma, fasulye, nohut şeker konuluyor. Aşure gibi kıvamlı değil komposto gibi oluyor. Sarma sardım, baklava hazır aldık bayrama hazırız
HadiyaaaaDedem gelecek bayramdan sonra
Kimsenin gelmesine gerek yokkicanm evdekiler yetiyor zatenBunlarin hepsi bastir kilolari bastir diye bagiriyor
Aynen canim annemde bizi yikardi arefe suyuyla simdi sira bixe gecti :)
Sagol kuzum darisi gonlunden gecen herkese
Amin canim hepimizinkileri
fislak derler bizde de fiss fiss oldugu icin afiyet olsun
Amin canim anne babalarin en buyuk duasi cocuklar
sagol canim hepimizin yavrusunu
Ne ara sardin :)!
İnsallah mevsimseldir gecmis olsun
Az daha beklesek yarin cifte birincilik yapardik :)
Amin canim cok sagol
niye yapiyosunuz niye niye evde
kimm gelecek hazir sevmem ama anne acmasi baklavayi cok sverimAllahim100kg olmayim diye bana o tarz beceriler vermemis cok sukur
Hayırdır kuzum + mi bekliyorsun kendindeOtur kocanla ye :) kim gelecek bayrama ya kim herkeste bir hazirlik takim toplamda garanti 15kg artacak
750 kaloriyi nasıl doldurmalıyım diye matematik hesabına başladım bileOtur kocanla ye :) kim gelecek bayrama ya kim herkeste bir hazirlik takim toplamda garanti 15kg artacak
Ben de seni tebrik ederim.
Ben de sarma yapıyorum. Eşim çok seviyor. Yeğeni de. Ben yemeyi düşünmüyorum. Artmayiz merak etme.Otur kocanla ye :) kim gelecek bayrama ya kim herkeste bir hazirlik takim toplamda garanti 15kg artacak
Sütlü nuriye kalkti artik soguk baklava var onu yapsaydinya
Ben onu yapmak için aldım yufkayı ama eşim onuda yap bunuda deyince sonraya erteledim,belki sevilmez diyeDaha önce yapmadım bayrama da ilk yapmak istemedim nolur ne olmaz annemin dilinden kurtulamam sonra
Ayrıca ben çok seviyorum sütlü olduğu için hafif oluyor
Dur simdi icime dogmasi lazim biseylerin
Yemekler temizlikler tamam,birazda arefenin sevabından faydalnalım kızlar ihlas okunuyor bugüne özel,ne dilerse kabul olunur deniyor hadiste.arefemiz mübarek olsun🧿"AREFE GÜNÜNE OZEL100.000(YÜZBİN) İHLAS SURESI HATİMİ YAPIYORUZ (HERKES KENDI SEVABINA) 🧿
Yüz Bin İhlas Okumanın Fazileti Yüz bin ihlas okumanın fazileti ise çok büyüktür. Her kim ki İhlas suresini ömrü boyunca hiçbir şekilde aksatmadan 100.000 kez okursa, yüce Rabb’ın azat ettiği kullarından olur. Göklerdeki tüm melekler buna şahitlik ederler. Ahiretini cennet ile taçlandırır ve...www.kadinlarkulubu.com
Tamam canım hemen hatirlatma yapayim o zaman yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?