- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
Hem doverim hem severim diyorsun yanıBende sizleri seviyorumarada sopam eksik olmasada sizde sevin beni
İnşaAllah iyi olur canım dikkat edersen yaparsın benceBen bugün pek irade gösteremedim yedim ..
Bu hafta yarından itibaren başlıyorum 1 haftalık bakalım nasıl olacak??
Senin için dışın bir ...Bende sizleri seviyorumarada sopam eksik olmasada sizde sevin beni
Teşekkür ederim canım herkesin iyiligi için bende o yollardan gectigim icin sadece önerilerde bulunuyorumSenin için dışın bir ...
Lafın derinliklerinde saklı değil dilinin ucunda...
Takım için de uğraşıyorsun bunu da bence burda herkes anladı onun için sıkıntı yok canım
E Elif_Eylul kaptanim bugün kimler tartıldı durum nasıl ben bakamadım gün içinde
İnşaAllah yarın tartılacaklar 1 ve üzeri olur
Hayaller ve hayatlar diyelimİnşaAllah yarın tartılacaklar 1 ve üzeri olur
Çok şükür yapıyorum ...Hem doverim hem severim diyorsun yanı
İnşaAllah iyi olur canım dikkat edersen yaparsın bence
Teşekkür ederim canım herkesin iyiligi için bende o yollardan gectigim icin sadece önerilerde bulunuyorum
He kız napayım eltim kaynanam bizdeydi öğlen biz onlara indirk bende kahveye çağırdım sohbet muhabbet derken
Bozma moralini iyi olur İnşaAllahHayaller ve hayatlar diyelim
MaşallahHe kız napayım eltim kaynanam bizdeydi öğlen biz onlara indirk bende kahveye çağırdım sohbet muhabbet derkenanca bulaşıkları makineye koydum geldim
Valla yoruldum gece 2,5 ta yattımMaşallah
Amann bende ayni durumdayim bende 1bebe yetiyo yaaa sabah ezaninda bir kalkti 1 saat agladi susmadiValla yoruldum gece 2,5 ta yattım
Sağol kuzum Allah bağışlasın senin kuzularını da bugün anneannesine iyi bayyamlar dedi anneannesi duymadı tekrar söyle kızım dedi söylemem banane duysaydın işte dedi annem şoka girdi büyük kızım hiç böyle hazır cevap değil ama küçüğüm çok fena ters köşe yapıyor diliyleKüçük muzurlar hep böyle mi oluyor acaba??
Benim küçüğüm de böyle ne zaman resim çekeceğim desem şekilden şekile girer
Resimleri hep şekil
Maşallah senin prenseslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?