- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Evet onunda görev kağıdı var zaten çağırıyorlar o da napsin müdürü aradıHayir tamamen is olsun diye :)
Halim yok valla pilim bitti galiba su an bike vücudum titriyor garip bi şekilde yatacağım şimdi iyi bir uyku iyi gelir insaAllahBugün az olmuş
Protokol evde esleriyle kapismis galiba disari cikmak icin bahane ariyor :)Evet onunda görev kağıdı var zaten çağırıyorlar o da napsin müdürü aradı
Aa yarisma yarin mi basliyordu :) ben biraz once 10puandan hesapladimHalim yok valla pilim bitti galiba su an bike vücudum titriyor garip bi şekilde yatacağım şimdi iyi bir uyku iyi gelir insaAllahyarın yarışma var bomba gibi olmam lazım
Buyucekler ama bakalımİnsallah duzelir canim , gece toreri dedikleri iste cidden anne baba icin evde torer
Ben de regl olurum yakındır bugün yemek yerken sabah bir an dedim nooluyo ya oruç gitti beynim henüz alışık değil normal hayataAa yarisma yarin mi basliyordu :) ben biraz once 10puandan hesapladimbugun seker vucuda girince beyin costu benim regl oldugum halde yarin oruc planlari yaptim gun boyu aksam dank etti :)
Epsi evden kaçıyor benceProtokol evde esleriyle kapismis galiba disari cikmak icin bahane ariyor :)
Hayırlı bayramlar diliyorum
Rabbim sevdiklerinizle nice bayramlar görmeyi nasip etsin
Hayırlı bayramlar kızlarHayırlı akşamlar kızlar
Hayırlı bayramlar
Kahvaltım
O 3 küçük parça peynir tuzlu geldi geri bıraktım krem peyniri yedim
Eki Görüntüle 2848576
Ara öğün
1 kürk kahvesi
1 dilim sütlü nuriye
Akşam yemeğim
Yoğurt
Taze bakla yemeği
Eki Görüntüle 2848577
Su: 3 lt
Spor Perşembe
40 dk lesli boosted = 240
1,110 bölgesel = 1,110
250 sn plank = 250
Adım = 22
Toplam = 1,622
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
North River
Bak alttaki menuye kafa ucmus herkeste leyl-i fer sahurla iftar arasinda ara yapmoisBen de regl olurum yakındır bugün yemek yerken sabah bir an dedim nooluyo ya oruç gitti beynim henüz alışık değil normal hayatapuanını düzeltir canım cordelia
Degisik bir oruc sahurla iftar arasi ara yapmissinPerşembe menüm
Sahur/2 yk biberli yumurta,2 d ekmek,1 yk peynir, domates,çay,1 şekerpare
Aralar/2 ad.ikramlık çikolata,kahve
İftar/2 kepçe kuru fasulye,2 sk pilav,2 yk yoğurt,2 d.cevizli baklava
Ara/ 1 çb tuzsuz fıstık,yeşil çay
Su/2 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Sana yeni nick lazim @nickidogruetiketleyinAyy bu filizde helee baskaymis
Bitki örtumuz bu olamaz kabul etmiyorum
Bak alttaki menuye kafa ucmus herkeste leyl-i fer sahurla iftar arasinda ara yapmois
Degisik bir oruc sahurla iftar arasi ara yapmissin
Geç kaldın karataycım midemizde bayramı kutluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?