Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Halim yok valla pilim bitti galiba su an bike vücudum titriyor garip bi şekilde yatacağım şimdi iyi bir uyku iyi gelir insaAllah yarın yarışma var bomba gibi olmam lazım
Aa yarisma yarin mi basliyordu :) ben biraz once 10puandan hesapladim bugun seker vucuda girince beyin costu benim regl oldugum halde yarin oruc planlari yaptim gun boyu aksam dank etti :)

Aa yarisma yarin mi basliyordu :) ben biraz once 10puandan hesapladim bugun seker vucuda girince beyin costu benim regl oldugum halde yarin oruc planlari yaptim gun boyu aksam dank etti :)
Ben de regl olurum yakındır bugün yemek yerken sabah bir an dedim nooluyo ya oruç gitti beynim henüz alışık değil normal hayata puanını düzeltir canım cordelia

Perşembe menüm
Sahur/2 yk biberli yumurta,2 d ekmek,1 yk peynir, domates,çay,1 şekerpare
Aralar/2 ad.ikramlık çikolata,kahve
İftar/2 kepçe kuru fasulye,2 sk pilav,2 yk yoğurt,2 d.cevizli baklava
Ara/ 1 çb tuzsuz fıstık,yeşil çay
Su/2 litre
Zipzip- E Elif_Eylul

Hayırlı bayramlar diliyorum
Rabbim sevdiklerinizle nice bayramlar görmeyi nasip etsin

Hayırlı bayramlar kızlar

Ben de regl olurum yakındır bugün yemek yerken sabah bir an dedim nooluyo ya oruç gitti beynim henüz alışık değil normal hayata puanını düzeltir canım cordelia
Bak alttaki menuye kafa ucmus herkeste leyl-i fer sahurla iftar arasinda ara yapmois
Degisik bir oruc sahurla iftar arasi ara yapmissin

Hayırlı bayramlar arkadaşlar
Menüm
Kahvalti
1 haşlanmış yumurta salatalik domates peynir 1 dl tb ekmek 1 şekersiz cay
Saat 12.30 Ara öğün gibi oldu kayinvalidemde 4 tane küçücük sarma 1 sekersiz cay. Baklavalar vardi hem de bircok çeşit yemedim
15.00 1 kefir
17.00 akşam yemeği
1 şiş tavuk 1 kepçe ezogelin çorbasi
2 küçücük sarma 3 kaşık yoğurt
23.00 1 tane çilek
Su 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…