- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
MaşaAllah canm çok tatlılar Rabbim esirgesin nazarlardanSağol kuzum Allah bağışlasın senin kuzularını da bugün anneannesine iyi bayyamlar dedi anneannesi duymadı tekrar söyle kızım dedi söylemem banane duysaydın işte dedi annem şoka girdi büyük kızım hiç böyle hazır cevap değil ama küçüğüm çok fena ters köşe yapıyor diliyle
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı
1.5 yemek kaşığı yulaf unu ve suyla krep
Domates salatalık
2 yeni dünya
3 zeytin
Ara
Yarım muz
Bitter (135 kalori)
Akşam 17.00
6 sarma
4 kaşık makarna
1 kase bayram kompostosu(?)
1 tane baklava (200 muydu kalorisi)
Ara
1 avuç leblebi
Çay
Spor yok şimdi yapicm nasipse
E Elif_Eylul
Freedeyim ya yarın yapmak istiyorumAfiyet olsun canım
Sen kilo bildirimi yaptinmi
Yediklerin açısından dedim ödem yapabilirde bugunle yarin tartilsaydin keskeFreedeyim ya yarın yapmak istiyorum
Ay yok benimki her saat başı ağladı durdu en son 5 te yattim 8 de hepsi ayaktaydıAmann bende ayni durumdayim bende 1bebe yetiyo yaaa sabah ezaninda bir kalkti 1 saat agladi susmadi
Tovbe de kizBenim ölüm 400 gram verir. Kaptanım itiraz ediyorum.
Tartildim canim regl olunca yarina daha da siserim cunku ilk iki gun bildigin kocaman gobekle agrilarla geziyorumAfiyet olsun canım tartıldın mi sen bu gün
Yarini cok merak ediyorum :)North River 400gram
@bengisu022 sabit
@s i d e l y a bildirimi gecersiz tarih yanlis yarina bakalim neolcak
Ay canım sorma bizde çok yoğundu bugün yarın eşim ise gidecek görevli protokol da bayramlasma yapacakmışSena Zeynep hoş geldin canım geç geldin ama geçmiş olsun
Hayırlı geceler kızlar yoruldum bugün yatayım artık
Dertleri ne acaba babasi uyuttu 40dk sporu zor yaptim zipladi hemenAy yok benimki her saat başı ağladı durdu en son 5 te yattim 8 de hepsi ayaktaydı
Biz bayramlasmiyoruz protokol neden bayramlasiyor onlara virus islemiyor muAy canım sorma bizde çok yoğundu bugün yarın eşim ise gidecek görevli protokol da bayramlasma yapacakmış
Yok canım kayınvalidem uyuttu yarım saat sonra başladı yok yani uyumuyorDertleri ne acaba babasi uyuttu 40dk sporu zor yaptim zipladi hemen
Sabittim gene tüm hafta sabittim gerçiYediklerin açısından dedim ödem yapabilirde bugunle yarin tartilsaydin keske
Bugün az olmuşSporum
65 dk eva, 9119 adım = 455 puan
Normal adımım 15,676 = 470 puan
75 iç bacak egzersizi = 75 puan
Toplam attığım adım = 24,795
Toplam puanım = 1000
Eki Görüntüle 2848721
Cordelia
Oglumda duzelir diye diye 2 yasa geldi memeyi kesince duzeldi :) sabirrr sabirrr yaaa sabirrr :)Yok canım kayınvalidem uyuttu yarım saat sonra başladı yok yani uyumuyor
Ay kuzu valla çağırmışlar işteBiz bayramlasmiyoruz protokol neden bayramlasiyor onlara virus islemiyor mu
Bilirim canım kızımda da aynıydı durumOglumda duzelir diye diye 2 yasa geldi memeyi kesince duzeldi :) sabirrr sabirrr yaaa sabirrr :)
Hayir tamamen is olsun diye :)Ay kuzu valla çağırmışlar işte
İnsallah duzelir canim , gece toreri dedikleri iste cidden anne baba icin evde torerBilirim canım kızımda da aynıydı durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?