• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecenki suyu bende öyle yaptım güzel olmuş akşam içtim🤭
Gercekten guzel oluyo aksamda ozlesiyo suyla cilegin birde varsa kurt onlari düsurme ozelligi var cocuklardada icilmesini ve yenmesini tavsiye ediyolar 1yas uzeri aklinda olsun

Gercekten guzel oluyo aksamda ozlesiyo suyla cilegin birde varsa kurt onlari düsurme ozelligi var cocuklardada icilmesini ve yenmesini tavsiye ediyolar 1yas uzeri aklinda olsun
Bizimkiler çileği götürüyor 🤭 dolapta bir kiloyu iki günde yediler🙈

Leslie baslayim yarim saattini eva yapayim🤭
Aksamdan cilek,tarcin,limon,karanfil koydum cok guzel oluyo
Ben de öyle yapayım hemen bugün karanfil ve çilek alayım eşim geçenlerde halden çilek almıştı bitirmek için uğraşmıştık 😏😏😏
Güzel yuvarlaniyorsun 😂😂😂

Bende 1 ay sonra ilk defa sirkeli su çörek otu yagiyla güne basladim 😁

Dün tatli pogaca falan yiyince hemen beyin geri hatirladi :) yesem, sabahtan cnm istiyordu :)))
Bugün insallah karbonsuz beslenip dünü unutturacam vücuda 😅

Ne güzel verdin, geri almamaya çalış cnm
😂😂😂 işte pek alamadığımi görünce ramazanda yedim iftar öncesi 54.9 54.8 bile gördüm...
Yerimde hiç durmuyordum ki ari misali evin her yerindeydim

Unuttur abla vücudun hatırlamasın tekrar 😘😘😘
Yok kuzu aklımda kalacagina midem de kalsın🤭🤭😂😂🙈🙈yarın söz bir dahaki hafta bomba gibi geleceğim😂
O zaman sen de yarın katılırsın ben başladım...🥰

Dün akşamdan çikolata koymuştum tezgahın üstüne yerim diye kalmış yememisim bugün sabah gördüm kafamı çevirdim 😅🤣🤣

IMG_20210514_115714.webp
Günaydın🌹
200 gr.daha eksiyim🧿
84.5

Eki Görüntüle 2848943
Günaydın🌹
200 gr.daha eksiyim🧿
84.5
Eksidesin haftaya senden daha guzel eksi bekliyorum canim artik 80lerden inmen gerekiyo
Eksi gelen arkadaşları tebrik ederim
Ben daha fazla eksiler bekliyordum ne yalan söyleyim 🤦🏼‍♀️
bu hafta 2. Bile olamayacak sanırım 🙁

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul kaptanım ben niyetliyim bugünde saat 4 gibi tartılacak bilginiz olsun
Herkese hayırlı günler
Tamam canim 4te bildirim yaparsin💕
Eva yapacaksın diye şaşırdım. Spora değil. Seni anti evaci biliyordum.😁
Ama 3gün eva yapmisligim var:KK12:

Back
X