• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen hafta 69.8
Bu hafta 69.4
Fark 0.4
IMG_20210514_121750.webp
Takıldı kaldı. Benim tartı sık tartılınca böyle yapıyor ya sebebi bu. Yoksa menülerim iyiydi birgün spor yapmadım sadece. İnşaAllah haftaya iyi olur.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Geçen hafta 69.8
Bu hafta 69.4
Fark 0.4
Eki Görüntüle 2849005
Takıldı kaldı. Benim tartı sık tartılınca böyle yapıyor ya sebebi bu. Yoksa menülerim iyiydi birgün spor yapmadım sadece. İnşaAllah haftaya iyi olur.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Pilinş çıkar tak, arkada reset tusu var mı bak, elline 2-3 kgluk bir şey al tartıl, sonra sen tartıl, tek ayak bas çift ayak bas unutsun seni başkası sansın, tele bağlıysa bağlama tartılırken hatırşamasın eskiyi

Pilinş çıkar tak, arkada reset tusu var mı bak, elline 2-3 kgluk bir şey al tartıl, sonra sen tartıl, tek ayak bas çift ayak bas unutsun seni başkası sansın, tele bağlıysa bağlama tartılırken hatırşamasın eskiyi
Sağol canım. Çocukları tarttım ama söylediklerini de yapayım bir bakalım değişiklik olacak mı

E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-
Yüzdem 1in üstünde değil ödül hakkım var mı bilmiyorum ama eğer varsa ben bugün değil yarın kullanabilir miyim? Yarın annemlere gidicem
%1üstunde ödul vermedik aslinda bayramda 750 kalori dedi kaptan yiyebilirsiniz ama az eksiyle gelip 750 tamamlamasaniz iyi olur tabiki bu benim düşüncem kısitli herseyin tadina bakabilirsin mesela sabah ogle aksam kalori hesabi yaparak🤷🏻‍♀️

Dün ikinci çocuk konusu açıldı eşim ikinci çocuğun I si bile almadı düşünmüyor ama kaynanam oğluma sürekli baskı yapmaya başladı kardeşi olsun kardeşi olsun 🙄😅 valla ben istiyorum da x istemiyor dedim 🤣( ama düşünmüyorum eşimle bu konuda konuştuk istemiyor 😅)
Bende 3.yü istiyorum eşim istemiyor :KK64:

Back
X