• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

safiş bebişinin resimlerine baktım yorumlarımıda yaptım ve ekranda bile içim gitti onu sevmek için.maşallah aman nazar degmesin

kavitasyondan tut diger tüm imkanları olan o yerin sahibi dr. kadını bi görseydiniz.kadın 90 kilo .akapunkturcu bide hipnozda yapıyor.insan önce kendini bi hale yola koyar değilmi madem bu işi yapıyorsun bende hiç güvenmedim o kadına ve vazgeçtim kavitasyondan göbek eritmek için ata sporumuz mekige devam :1:ne yapalım

saol safişçim desteğin için

artık ziliminde önerisiyle plates yapıcam evde şu mesailer olmasa gece uygar saatlerde eve gidebilsem yüzmeye gitmek istiyorum bakalım

haftada 2 gün halkoyunları
2 gün dil kursu
kalan günler mesai

ölmeden zayıflarsam çok memnun olucam :)))

eminem nasılsın fıstık ...:31:

ablam görmeden çıkmışım:59: iyiyim ablacım diyet yönünden değil ama dediğim gibi tam bir boşvermişlik var üzerimde her konuda ama amaçsız hissediyorum buaralar kendimi..işte bu ruh halimi bir an önce atmam gerektiği bilinci ile günlerdir size kendimi takıma karşı suçlu hissettiğimi yazıp duruyorum..ama ben bir eğitmenim sadece bilmek değil uygulamaya koymak gerekli çocuklara dediğim geliyor aklıma:1: ben de en kısa zamanda uygulamaya koymak ve bir an önce toparlanmak istiyorum artık...sizi çooook seviyorum iyi ki siz varsınız:69::16: yoksa eski kilomu bile geçerdim bu süre içinde...yarın görüşmek üzere :16:

günaydın bende artık menülerimi yazmaya devam edeyim .

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
az zeytin ezmesi

öğlen

çok az kıymalı yumurta
1 bardak ayran

ara
1 portakal

akşam
1 portakal

2,5 litre su , 1,5 litre iksir
spor olarakta 1 saat plates
30 dk koşu bandı
200 er adet iç ve diş bacak çalıştıran makinada hareket yaptım .

26/12/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Domates
1 Salatalık
1 Parça Peynir
ARA
3 Ceviz
ÖĞLEN
1 Tabak Kabak Kavurma Domatesli
Üzerine Kapatacak Yoğurt
ARA
2 Fincan Adaçayı
1 Fincan Yeşilçay
AKŞAM
3 Köfte Ekmeksiz

Su maalesef 3 bardak :20: ben neden su içemiyorum ya canım istemiyor :84:

günaydın safişim

Günaydın bebekimmmmm :3:
çok güzel spor yapmışsın tebrikler hayatım:72:

26/12/2010
SABAH
1 Domates
1 Salatalık
1 Parça Peynir
ARA
3 Ceviz
ÖĞLEN
Üzerine Kapatacak Yoğurt
ARA
2 Fincan Adaçayı
1 Fincan Yeşilçay
AKŞAM
3 Köfte Ekmeksiz

Günaydın gözdeemmm :3:
canım sakız çiğne özellikle falım karbonatlı sakızı tavsiye ederim acaip susatıyor.

27/12/2010
SABAH
2 Haşlanmış Yumurta
1 Bardak Ayran
ARA
1 Portakal
ÖĞLEN
1 Tabak Salata
4 Yemek Kaşığı Tavuk Döner
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Elma
AKŞAM
1 Kase Brokoli Yoğurtlu
UYUMADAN
1 Fincan Papatya Çayı

Su 1 litre anca :26:

Nazlım nasıl sence?

günaydın kızlarrr güzel bir gün olsun inşallah :38:

nazcım ne güzel spor yapıyorsun keşke benimde imkanım olsa evdeki banda bile çıkmaya fırsatım 22:30 dan önce gelmiyor herşeyi salıp çıkıp yürüyüşümü yapsam 2 gün sonrada diger işleri toparlayamıyorum evli çocuklu çalışan ve kilo sorunu olan kadın olmak zor gerçekten :1:

26/12/2010
SABAH
1 Domates
1 Salatalık
1 Parça Peynir
ARA
3 Ceviz
ÖĞLEN
Üzerine Kapatacak Yoğurt
ARA
2 Fincan Adaçayı
1 Fincan Yeşilçay
AKŞAM
3 Köfte Ekmeksiz

gözdoşum menün güzel ama monti yapıyorsan aralarda kuruyemiş yemiyorum ana öğünlerinin yanında yiyebiliyoruz .

27/12/2010
SABAH
2 Haşlanmış Yumurta
1 Bardak Ayran
ARA
1 Portakal
ÖĞLEN
1 Tabak Salata
4 Yemek Kaşığı Tavuk Döner
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Elma
AKŞAM
1 Kase Brokoli Yoğurtlu
UYUMADAN
1 Fincan Papatya Çayı

Su 1 litre anca :26:

Nazlım nasıl sence?

bugünkü menün çok güzel olmuş canım . su içmek için biraz daha zorla kendini canım .

gözdem ben bukadar az yesem tansiyon yerlerde gezerim valla akşam sadece 3 köfteyle hayatta doymam illa salata ve ayranda olurdu yanında anca ozaman :56:

Canım istediğinden değil ceviz faydalı diye yediydim sabah kahvaltılara eklerim o halde bende cevizleri, şu organik kuru kayısı ve kuru incir yiyebiliyormuyuz? ve kaç adet? ve onları yiyince hangi öğünden feragat ediliyor? ya da ediliyormu?

Back
X