- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrr güzel bir gün olsun inşallah
nazcım ne güzel spor yapıyorsun keşke benimde imkanım olsa evdeki banda bile çıkmaya fırsatım 22:30 dan önce gelmiyor herşeyi salıp çıkıp yürüyüşümü yapsam 2 gün sonrada diger işleri toparlayamıyorum evli çocuklu çalışan ve kilo sorunu olan kadın olmak zor gerçekten![]()
gözdem ben bukadar az yesem tansiyon yerlerde gezerim valla akşam sadece 3 köfteyle hayatta doymam illa salata ve ayranda olurdu yanında anca ozaman![]()
dünkü menü
evden çıkmadan bir kuru incir
kahvaltı :1 dilimt.b.ekmeği-1 bardak 0 yaglı süt-4 zeytin -peynir-domates-1 tatlı kaşıgı bal
öğle : 1 tabak tavuk sote-ayran-1 ısırık t.bugday ekmeği
ara:light kahve-1 kbar
ara :1 elma
akşam :1 tabak yeşilmercimek- bikaç çatal yogurtlu havuç-bir çatal közkırmızı biber-2 kaşık mantar sote -yarım kaşık makarna(pişmişmi diye baktım)çeşit çok ama miktar az
ara : 1 çay bardagı süt
ara şekersiz kahve
2 lt su -3 kupa yeşilçay-2 kupa beşibiyerde -yarım bardak soda
Canım istediğinden değil ceviz faydalı diye yediydim sabah kahvaltılara eklerim o halde bende cevizleri, şu organik kuru kayısı ve kuru incir yiyebiliyormuyuz? ve kaç adet? ve onları yiyince hangi öğünden feragat ediliyor? ya da ediliyormu?
günaydın kızlarrr güzel bir gün olsun inşallah
nazcım ne güzel spor yapıyorsun keşke benimde imkanım olsa evdeki banda bile çıkmaya fırsatım 22:30 dan önce gelmiyor herşeyi salıp çıkıp yürüyüşümü yapsam 2 gün sonrada diger işleri toparlayamıyorum evli çocuklu çalışan ve kilo sorunu olan kadın olmak zor gerçekten![]()
Zilanın adresini nasıl alacağız kızlar konuşmuştuk ya takımada gelmemiş hiç?
26.12.2010 Pazar
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
4-5 yane siyah zeytin
domates salata
bir kupa çay şekersiz.
Öğle
Et sote bir tabak
bir kase yoğurt
bir tabak yeşillikli salata ve yoğurtlu haşlanmış karnabahar.
Akşam
Bir tabak yeşil mercimek yemeği
Bir kase yoğurt
yeşillikli salata.
27.12.2010 Pazartesi
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
4-5 yane siyah zeytin
domates salata
bir kupa çay şekersiz.
Öğle
Bir porsiyon tavuk şiş
bir bardak ayran
Bol yeşillikli salata
Akşam
2 haşlanmış yumurta
4-5 yane siyah zeytin
domates salata
bir kupa çay şekersiz.
1.5 lt. su
1 lt. yeşil çay iksiri.
safiş proteine agırlık vermişsin anladıgım kadarıyla menüler her zamanki gibi çok güzel :13:
Doyduğumu kim söylediki denizim :26: doymuyorumkiama aklıma takınca ben böyle canım hiçbirşey istemiyor :26:
kuru meyvelerden günde 2 adet yiyebiliyoruz canım . herhangi bir öğünden feragat etmek zorunda değilsin ara öğün olarak tüketebilirsin ama geçen hafta bende aeben ablama sormuştum kuru meyvelerdense taze olanları tüketmeyi tercih etmelisin kurutulmaşlarda şeker daha fazla oluyor demişti bana
Püüüüfssssssssssss hiçbirşey yok bu montide yaaaa, hergün aynı şeylerimi yiyeceğizaeben ablişim duymasın ama benim kendi tignaclı diyetim daha iyiiiiiiiiiiii
inci yiyeceğim işteee incirrrr, çok seviyorummm kuru inciriiiiiiiiii
zaten muz yiyemiyoruz boyna burnuma kokuyor
![]()
gözdem ben diyetisyene giderken akşam yemeğimi bundan daha çok veriyordu bende düşük şeker ve tansiyon var ve maalesef yine bu ara fena yokluyor ikiside bu arada akşam yemeğimde misafirim vardı çeşit birazda oyüzden çoktu pilavın tadına bile bakmadım bu bile benim için büyük başarı