• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zilanın adresini nasıl alacağız kızlar konuşmuştuk ya takımada gelmemiş hiç?

dünkü menü

evden çıkmadan bir kuru incir

kahvaltı :1 dilimt.b.ekmeği-1 bardak 0 yaglı süt-4 zeytin -peynir-domates-1 tatlı kaşıgı bal

öğle : 1 tabak tavuk sote-ayran-1 ısırık t.bugday ekmeği

ara:light kahve-1 kbar

ara :1 elma

akşam :1 tabak yeşilmercimek- bikaç çatal yogurtlu havuç-bir çatal közkırmızı biber-2 kaşık mantar sote -yarım kaşık makarna(pişmişmi diye baktım)çeşit çok ama miktar az

ara : 1 çay bardagı süt

ara şekersiz kahve

2 lt su -3 kupa yeşilçay-2 kupa beşibiyerde -yarım bardak soda

26.12.2010 Pazar

Kahvaltı

2 haşlanmış yumurta
4-5 yane siyah zeytin
domates salata
bir kupa çay şekersiz.

Öğle

Et sote bir tabak
bir kase yoğurt
bir tabak yeşillikli salata ve yoğurtlu haşlanmış karnabahar.

Akşam

Bir tabak yeşil mercimek yemeği
Bir kase yoğurt
yeşillikli salata.

27.12.2010 Pazartesi

Kahvaltı

2 haşlanmış yumurta
4-5 yane siyah zeytin
domates salata
bir kupa çay şekersiz.

Öğle

Bir porsiyon tavuk şiş
bir bardak ayran
Bol yeşillikli salata

Akşam

2 haşlanmış yumurta
4-5 yane siyah zeytin
domates salata
bir kupa çay şekersiz.

1.5 lt. su
1 lt. yeşil çay iksiri.

gözdem meyve niyetine kurutulmuşlarını yiyebilirsin canım 3 kuru kayısı 1 porsiyon meyve 1 kuru incirde 1 porsiyon meyve yerine geçiyor diye biliyorum

günaydın kızlarrr güzel bir gün olsun inşallah :38:

nazcım ne güzel spor yapıyorsun keşke benimde imkanım olsa evdeki banda bile çıkmaya fırsatım 22:30 dan önce gelmiyor herşeyi salıp çıkıp yürüyüşümü yapsam 2 gün sonrada diger işleri toparlayamıyorum evli çocuklu çalışan ve kilo sorunu olan kadın olmak zor gerçekten :1:

canım benim bende salona gittiğim için yapabiliyorum yoksa evde olsam sıkılırım yapmam bende

gözdem ben bukadar az yesem tansiyon yerlerde gezerim valla akşam sadece 3 köfteyle hayatta doymam illa salata ve ayranda olurdu yanında anca ozaman :56:

Doyduğumu kim söylediki denizim :26: doymuyorumki :1: ama aklıma takınca ben böyle canım hiçbirşey istemiyor :26:

dünkü menü

evden çıkmadan bir kuru incir

kahvaltı :1 dilimt.b.ekmeği-1 bardak 0 yaglı süt-4 zeytin -peynir-domates-1 tatlı kaşıgı bal

öğle : 1 tabak tavuk sote-ayran-1 ısırık t.bugday ekmeği

ara:light kahve-1 kbar

ara :1 elma

akşam :1 tabak yeşilmercimek- bikaç çatal yogurtlu havuç-bir çatal közkırmızı biber-2 kaşık mantar sote -yarım kaşık makarna(pişmişmi diye baktım)çeşit çok ama miktar az

ara : 1 çay bardagı süt

ara şekersiz kahve

2 lt su -3 kupa yeşilçay-2 kupa beşibiyerde -yarım bardak soda

Aahahaha oyyy kıyamam ben yaaaa akşam öğünü içinde çeşit çok ama miktar az diye yorum yapmış birde, ne bu menüüüüü deniiiiiiiiiizzzzzzz ne çooooook yemişsinnn :52: ay sabah sabah güldürdün beni rabbimde seni güldürsün tatlım :38:

Canım istediğinden değil ceviz faydalı diye yediydim sabah kahvaltılara eklerim o halde bende cevizleri, şu organik kuru kayısı ve kuru incir yiyebiliyormuyuz? ve kaç adet? ve onları yiyince hangi öğünden feragat ediliyor? ya da ediliyormu?

kuru meyvelerden günde 2 adet yiyebiliyoruz canım . herhangi bir öğünden feragat etmek zorunda değilsin ara öğün olarak tüketebilirsin ama geçen hafta bende aeben ablama sormuştum kuru meyvelerdense taze olanları tüketmeyi tercih etmelisin kurutulmaşlarda şeker daha fazla oluyor demişti bana

günaydın kızlarrr güzel bir gün olsun inşallah :38:

nazcım ne güzel spor yapıyorsun keşke benimde imkanım olsa evdeki banda bile çıkmaya fırsatım 22:30 dan önce gelmiyor herşeyi salıp çıkıp yürüyüşümü yapsam 2 gün sonrada diger işleri toparlayamıyorum evli çocuklu çalışan ve kilo sorunu olan kadın olmak zor gerçekten :1:

yaaa acaba bizmi abartıyoruzda fırsat bulamıyoruz narinim spor için :44:
Dün akşam işten çıktım koştur koştur gittim kızı kreşten aldım.
Eve dön kendini doyur kızı doyur üst baş değiştir.
Biraz oynaş kıpraş ilgilen.
Sonra kızım mutfakta caolıu izlerken bende ertesi akşam için yemek yaptım saat dokuzda mutfaktan çıktım.
Aşağı in çocuğu yıka pakla pijamaları giydir yatır uyut
Sonra gece yarısına kadar çamaşır ütü.
En son duş ve yatış.
Hangisini yapmayıpta spor yapmalıyım.
Yada sporu nereye sıkıştırmalıyım :44: :44:

Zilanın adresini nasıl alacağız kızlar konuşmuştuk ya takımada gelmemiş hiç?

canım bende tel. nosu var vereyim istersen san :34:

26.12.2010 Pazar

Kahvaltı

2 haşlanmış yumurta
4-5 yane siyah zeytin
domates salata
bir kupa çay şekersiz.

Öğle

Et sote bir tabak
bir kase yoğurt
bir tabak yeşillikli salata ve yoğurtlu haşlanmış karnabahar.

Akşam

Bir tabak yeşil mercimek yemeği
Bir kase yoğurt
yeşillikli salata.

27.12.2010 Pazartesi

Kahvaltı

2 haşlanmış yumurta
4-5 yane siyah zeytin
domates salata
bir kupa çay şekersiz.

Öğle

Bir porsiyon tavuk şiş
bir bardak ayran
Bol yeşillikli salata

Akşam

2 haşlanmış yumurta
4-5 yane siyah zeytin
domates salata
bir kupa çay şekersiz.

1.5 lt. su
1 lt. yeşil çay iksiri.

safişim menüler süperr bakıyorumda proteine ağırlık verilmiş .

Bir günde 4 yumurta safiiiiş :26: Benim haşlanmış yumurtadan midem kalkıyor zor yiyiyorum her sabah ekmek yemeyeyim diye arada değiştireyim diye:44:

gözdem ben diyetisyene giderken akşam yemeğimi bundan daha çok veriyordu bende düşük şeker ve tansiyon var ve maalesef yine bu ara fena yokluyor ikiside bu arada akşam yemeğimde misafirim vardı çeşit birazda oyüzden çoktu pilavın tadına bile bakmadım bu bile benim için büyük başarı

safiş proteine agırlık vermişsin anladıgım kadarıyla menüler her zamanki gibi çok güzel :13:

ya bebeğim proteine ağırlık vermeyi düşünmedim bile ama menüler hep öyle denk geldi
Dün akşam en pratiği yumurta haşlayı kahvaltı gibi göründü gözüme yemeğin pişmesini beklersem geçe kalacaktı.

Birde ben yumurta severim bu yüzden bu sıralar yumurtalı kahvaltıyı tercih ediyorum.
TB Ekmeği kocişe bırakıyorum :1:

Doyduğumu kim söylediki denizim :26: doymuyorumki :1: ama aklıma takınca ben böyle canım hiçbirşey istemiyor :26:

iyide güzelim neden aç kalıyorsunki
sen monti yapmıyormusun
montide aç kalmak yok doyana kadar yiyeceksin.....

kuru meyvelerden günde 2 adet yiyebiliyoruz canım . herhangi bir öğünden feragat etmek zorunda değilsin ara öğün olarak tüketebilirsin ama geçen hafta bende aeben ablama sormuştum kuru meyvelerdense taze olanları tüketmeyi tercih etmelisin kurutulmaşlarda şeker daha fazla oluyor demişti bana

Püüüüfssssssssssss hiçbirşey yok bu montide yaaaa, hergün aynı şeylerimi yiyeceğiz :36: aeben ablişim duymasın ama benim kendi tignaclı diyetim daha iyiiiiiiiiiiii :63: inci yiyeceğim işteee incirrrr, çok seviyorummm kuru inciriiiiiiiiii:63: zaten muz yiyemiyoruz boyna burnuma kokuyor :63:

Püüüüfssssssssssss hiçbirşey yok bu montide yaaaa, hergün aynı şeylerimi yiyeceğiz :36: aeben ablişim duymasın ama benim kendi tignaclı diyetim daha iyiiiiiiiiiiii :63: inci yiyeceğim işteee incirrrr, çok seviyorummm kuru inciriiiiiiiiii:63: zaten muz yiyemiyoruz boyna burnuma kokuyor :63:

bende çok seviyorum kuru inciri hatta işyerinde abartırım dayanamam yerim diye evdekileri getirmiyorum gözdoşum .

gözdem ben diyetisyene giderken akşam yemeğimi bundan daha çok veriyordu bende düşük şeker ve tansiyon var ve maalesef yine bu ara fena yokluyor ikiside bu arada akşam yemeğimde misafirim vardı çeşit birazda oyüzden çoktu pilavın tadına bile bakmadım bu bile benim için büyük başarı

Takılıyorum tatlım sana :38:

Bugünde zilanın gelmesini bekleyeyim olmazsa aksamüstü faceden mesaj atarsın bana ziloşun telefonunu yarın ararım safişim

kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım tartıda 58 kilo çıktım cumadan bu yana 700 gr gitmiş ....

safişçim işten çık kreşe koş kızı al eve gel hemen üst baş değiştir akşam namazına yetiş arkasından hemen yemek hazırlamaya sonra akşam yemeği faslı arkasından mutfagı topla makinaya çamaşır at kuru çamaşırları katla kızla oyna ortalıgı topla kızı yatır yatsıyı kıl duşa gir biraz kk ya takıl ve yatış 01:00 :59:yani tempo hep aynı be güzelim bide kocamınkini yazayım

işten gel elleri yıka hazır sofraya otur ,sofradan kalk tekli koltuga otur .tekli koltuktan kalk üçlü koltuga geç uzan uyukla ordan kalk mutfakta bişeyler atıştır sonra bi işyerine git gel gececilere bakmaya geldikten sonra koca bi kase mısır patlagı üstüne 1 koca tabak mayonezli kıymalı makarna ye 2 tane limonlu soda iç ve yat 01:00 nekadarda koşturmalı değil mi :27:

Back
X