• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhabalar canlarım:16:
Geçmişi okudum geldim:68:
Nazcım sorunun çözümlenmesine çok sevindim canım.
Sorunlar zamanla halledilir canım merak etme.
Benimde evim ayrıydı ama kaynanam sürekli burnumun dibindeydi ve her işime karışıyordu.
Ilk 4sene sabrettim.eşimede söylemedim.arada kalmasın diye.
şimdi aylarca gelmiyor evime gelsede misafir gibi.
Yani soruları çözmek için biraz zamana ihtiyaç var.
Imşallah sende birkaç sene sonra bu yaşadıklarına gülersin ve mutlu yuvanın keyfini sürersin.:34:

amin ablacığım inşallah . Zaman herşeyin ilacı

izin alamadım malesef tarhana yasak biliyorum ya işte birden sıcacık buram buram burnuma tutuverdi çok severimde :58: Nazcım yoksa bebişmi geliyor şekerim midem almıyor diyorsunya

yok canım şuan için öyle bir ihtimal yok korunuyoruz çünkü ...

kızlar albüme kızçemin bir kaç fotosunu koydum ben çok beğendim kuzucuğumu sizlerle paylaşmak istedim :1:

e bütün monticeler buradaymış ya :))

hepinize selamlarrrr

bu arada bende biraz daha kilo verip kavitasyona başlarım yada kredi çeker yağlarımı aldırdıp sarkanları toplatırım die düşünüyordum ama kavitasyon zararlıymış şimdi sizden öğrendim

sarkan kısımlar sporla da düzelmez ise çünkü o kadar spor yapıcak vaktim kalmıyor ne yapmam lazım ?? estetik işe yaramaz mı

safiş bayıldım bebişine.
allah bağışlasın canım.
işlerimi halledeyimde sporumu yapayım.
inşallah meyvelerini toplamaya başlarım.
millet hiç spor yapmadan zayıflıyor yaf.
bense yorgunluktan kolumu bacağımı koycak yer bulamıyorum gece.
bisikletiminde göstergesi kırıldı,pedal bandı koptu.
yeğenime diyomki,bisiklet yıprandı benim kilom yerinde sayıyor.:9:
oooof of.gilerim ağlanacak halime.
benimde güleceğim günler gelecek inşallah:19:

e bütün monticeler buradaymış ya :))

hepinize selamlarrrr

bu arada bende biraz daha kilo verip kavitasyona başlarım yada kredi çeker yağlarımı aldırdıp sarkanları toplatırım die düşünüyordum ama kavitasyon zararlıymış şimdi sizden öğrendim

sarkan kısımlar sporla da düzelmez ise çünkü o kadar spor yapıcak vaktim kalmıyor ne yapmam lazım ?? estetik işe yaramaz mı

diyarcım hoşgeldin
eğer çok sarkma olursa doktor gözetiminde estetik ameliyatı oalbilirsin
Lakin monti linkinde ve burda 30-40 kg. vermiş arkadaşlar var ve sarkmaları yok. Bence ne yap ne et spora ağırlık ver günde bir saat yapsan bence yeterli gelebilir 1 saat geç yat yemeklerini daha huzlı ye ama mutlaka birşeylerden ödün verip spora başla....

Şahsen ben artık dış görünümümle ilgili doğal olmayan (kavitasyon akapunktur vs.) gibi şeyleri uygulamayı düşünmüyorum. Çnükü ben inanıyorumki mutlaka bir yan etkisi olur. Sonuçta doğal değil.

Ve benim düşündüğüm birşey daha var. Kamera önünde olan çoğu ünlü dış görünüme bakıldığı için mecburen yada zevk olarak mutlaka estetik operasyon geçiriyor bıçak altına yatıyor yok detoks yok botoks bişiler yapıyor ama geçmişten günümüze baktığım zamanda ünlülerin çoğu ya kanserden ölmüş ya bilmem neyden eceli ile normal ölen çok azdır. En iyi örnek : Micheal Jackson...

Bunlar benim düşüncelerim tabisi....

safiş bayıldım bebişine.
allah bağışlasın canım.
işlerimi halledeyimde sporumu yapayım.
inşallah meyvelerini toplamaya başlarım.
millet hiç spor yapmadan zayıflıyor yaf.
bense yorgunluktan kolumu bacağımı koycak yer bulamıyorum gece.
bisikletiminde göstergesi kırıldı,pedal bandı koptu.
yeğenime diyomki,bisiklet yıprandı benim kilom yerinde sayıyor.:9:
oooof of.gilerim ağlanacak halime.
benimde güleceğim günler gelecek inşallah:19:

allah tüm bebeleri bağışlasın anneciğine babacığına abla....
demek sonunda spor aletlerin ölmeye başladı :27: :27: :27:

olsun sen yinede vazgeçme aynen devam.....

ewt safişçim.azmin elinden ne kurtulur.
sonunda spor aletleri telef olur veee fatoş eskisi gibi incecik olur.
masalda burada biter:9:

diyarcım hoşgeldin
Lakin monti linkinde ve burda 30-40 kg. vermiş arkadaşlar var ve sarkmaları yok. Bence ne yap ne et spora ağırlık ver günde bir saat yapsan bence yeterli gelebilir 1 saat geç yat yemeklerini daha huzlı ye ama mutlaka birşeylerden ödün verip spora başla....

Şahsen ben artık dış görünümümle ilgili doğal olmayan (kavitasyon akapunktur vs.) gibi şeyleri uygulamayı düşünmüyorum. Çnükü ben inanıyorumki mutlaka bir yan etkisi olur. Sonuçta doğal değil.

Ve benim düşündüğüm birşey daha var. Kamera önünde olan çoğu ünlü dış görünüme bakıldığı için mecburen yada zevk olarak mutlaka estetik operasyon geçiriyor bıçak altına yatıyor yok detoks yok botoks bişiler yapıyor ama geçmişten günümüze baktığım zamanda ünlülerin çoğu ya kanserden ölmüş ya bilmem neyden eceli ile normal ölen çok azdır. En iyi örnek : Micheal Jackson...

safiş dediğin gibi doğal olmayan herşeyin mutlaka bi zararı vardır. ama ben sizin kavitasyona gittiğiniz yerdeki hatunuda anlayabilmiş değilim madem zararlı bunu gelen müşterilerine söylüyor . neden o alete okadar para vermiş acaba

diyarcım hoşgeldin

safiş dediğin gibi doğal olmayan herşeyin mutlaka bi zararı vardır. ama ben sizin kavitasyona gittiğiniz yerdeki hatunuda anlayabilmiş değilim madem zararlı bunu gelen müşterilerine söylüyor . neden o alete okadar para vermiş acaba

Canım o gelen herkesi uyarmakla yükümlü.
Eğer müşteri geldiğinde uyarmadan bunları anlatmakdan direk uygulamaya kalkışırsa iş yeri sahibi için sorun teşkil eder.
Bunlar illede olucak demiyor zaten böyle b ir tehdit unsuru var risk diyor ama illede olacak çıkacak demiyor. Böyle bir risk varsa neden sağlığımı bozayım. Ama gelen müşterileri bana birşey olmaz deyip bazılarıda doktordan onay alıp giriyormuş kavitasyona canım....

Sonuçta güzellik merkezi sadece kavitasyon aleti değil bir sürü şey var lazer epilasyondan tutta vücut bakımına kadar. Demekki işletme olarak bunuda denemek isteyip aldılar. sonuçta müşteriye kalmış seçim :34:

Canım o gelen herkesi uyarmakla yükümlü.
Eğer müşteri geldiğinde uyarmadan bunları anlatmakdan direk uygulamaya kalkışırsa iş yeri sahibi için sorun teşkil eder.
Bunlar illede olucak demiyor zaten böyle b ir tehdit unsuru var risk diyor ama illede olacak çıkacak demiyor. Böyle bir risk varsa neden sağlığımı bozayım. Ama gelen müşterileri bana birşey olmaz deyip bazılarıda doktordan onay alıp giriyormuş kavitasyona canım....

Sonuçta güzellik merkezi sadece kavitasyon aleti değil bir sürü şey var lazer epilasyondan tutta vücut bakımına kadar. Demekki işletme olarak bunuda denemek isteyip aldılar. sonuçta müşteriye kalmış seçim :34:

doğru safişim . mesela benim lazere gittiğim yerde yüzümü yaptırmak istedim bana lazer yapan bayan yapmak istemedi gerek yok yüzüne yazık öyle abartılacak bişey yok dedi . keşke her yer böyle olsa akapunktura gittiğim yerde kadın resmen para gözdü . bende işe yaramadı mesela yok yediklerine dikket etmiyorsun falan dedi ki ben ozaman montiyi kaçamaksız yapıyordum .

doğru safişim . mesela benim lazere gittiğim yerde yüzümü yaptırmak istedim bana lazer yapan bayan yapmak istemedi gerek yok yüzüne yazık öyle abartılacak bişey yok dedi . keşke her yer böyle olsa akapunktura gittiğim yerde kadın resmen para gözdü . bende işe yaramadı mesela yok yediklerine dikket etmiyorsun falan dedi ki ben ozaman montiyi kaçamaksız yapıyordum .

o halde şanslıyız desene kadın bize dürüst davrandı çünkü

Back
X