Ayyy inşallahhhh canım yoksa daha fazla dermanım kalmadıCanım tebrik ederim seni maşallah ne güzel eksildin mezun musun bu hafta???
Atacak canim bide izin hakkina bakar misin ses kaydedebiliyor msj yazamiyor
Bizim takımın listesine 19 martta girmiş.Kaptan simdi yazar canim bildirim yapsinda izine ayırsın
Gülmene sevindim, cuk oturuyordu kendimi tutamadım paylaştım.
Genel olarak anlatayım takımı;
İlk önce ilk sayfadaki kuralları oku, saba uygunsa ordaki formu doldur, yani cevapla tanışalım.
Burda her gün yediklerimizi, içtiğimiz su miktarını ve sporlarımızı paylaşıp yorumluyoruz, kaçamaklara spor cezası veriyoruz.
KaptanımızZipzip- , yardımcı pilotumuz E Elif_Eylul günlük menü paylaşımlarına ikisini etiketlersin, yaptığın her sporun puanı var ilk sayfada punaları hesaplayıp @Cordeliaa yı etiketlersin, zamab zaman adım, leslie, spor yarışmalarımız oluyor grup içi. Bir de diğer takımlarla kilo vermede yarıştığımız esas listemiz var. 2 haftalıj deneme süresinden sonra listeye girip sen de yarışabilirsin, her cuma fotoğraflı nickli ve tarihli bildirim yapıyoruz, listeye girincw 2 ay izne ayrılamazsın, ayrılırsan 6aydan önce geri giremezsin.
Dikkat edersen ve burdan kopmazsan en kısa sürede hedefine de ulaşırsın
Hoşgeldin, tekrar yazmaya üşendim, üsttekini başka bir arkadaşa yazmıştım.Çok tşk ederim kızlar hepinize birlikte başaracağız inşallah inanoyorum şu an siteyi çözmeye çalışıyorum mesajları alıntılamayı bile unutmuşummenü paylaşımı akşamları mı yapıyoruz
Nasıl oldu canım bebeğin ben anca girebildim????
Benim oğlumun ishali bitti zaten 2 kere yapmıştı bir kere daha yaptı bitti..
Ama huysuzluğu devam ediyor hala
Dişleri bir patlamadı gitti
Hayırlı bayramlar AblaaSağlıkla huzurla geçireceğiniz bir bayram diliyorum.
Hepinizin bayramı kutlu olsun güzel bacilarim.
Bizim takımın listesine 19 martta girmiş.
Zaten bozuktuda idare ediyordu iyice iptalNe oldu telefonu mu bozuldu?
İyi bauramlar abla sen nerdesinSağlıkla huzurla geçireceğiniz bir bayram diliyorum.
Agzini actin herkes 400-700 arasiGidiyimde eva yapayim
1.ci olursak etiketleyin beni
Tebrik ederim süpersinGeçen hafta cuma 70,15 kg.
Bu cuma 69.55 kg.
Fark 600 gram eksi
Oran 0,856
Ben de bilmiyom kaptan söylerEki Görüntüle 2849118 evet 28 inde baalangic tarihi , sanirim baslangica gore mi 2 aydi yanlisim var mi bilmiyorum ama
Geçmiş olsun telefonsuzluk zor.Zaten bozuktuda idare ediyordu iyice iptal
Geldım cnm hemen paylaşıyorumNorth River canim Fitt_anne ulasirmısin bildirimi unutmasin persembe yazmis yapicam diye ama yapmamista
Geçen hafta cuma 70,15 kg.
Bu cuma 69.55 kg.
Fark 600 gram eksi
Oran 0,856
Eki Görüntüle 2848894
Geçen cuma: 58.7
Bugun: 58.3
Fark: 400
Yuzde 0.681
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Hayırlı cumalar
Cuma bildirimim
Geçen hafta 63.50
14 mayıs 63.10
Fark -400 gram
Yüzde:0.629
Zipzip-
E Elif_Eylul
Geçen hafta cuma = 59,7
Bu hafta cuma = 59
Fark = -700
Yüzde = % 1,172Eki Görüntüle 2848946
Zipzip-
E Elif_Eylul
@kackaloribu
Başka varmı perşembe bildirim yapan free üye
14 mayıs bugün
Hoşgeldin canım aramıza ben de tostombalakanneMerhaba davetiniz için tşk ederim.. Uzun zamndır siteye girmiyordum kullanmayı bile unutmuşum. Şimdi ne yapmak lazım nereden başlıyoruz
Büyük kızım da çok zorlanıyor ben müdahil oluyorum yoksa küçüğüm büyüğü ezip geçiyor oysa ki büyük kızım aslan burcu küçük kızım başak tam tersi olur diyordumSeninkiler şimdi küçük...
Büyük kızım önce sessiz sakindi ben uzupmeyeyimdiye kardeşine cevap vermezdi ama onun da canına tak etti artık küçük onu da bezdirince büyük kızım başladı karşılık vermeye
Eksin de çok güzel tebrikler
En azından 6 lı rakamlara geçmeden dur demişsin kendine
Hoş geldin
Ekside olman güzel tebrikler
Ben free deyim dün yaptım bildirimimi...
Senin de bayramın mübarek olsun aplam hoşgeldinSağlıkla huzurla geçireceğiniz bir bayram diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?